APLIKACIJA REMOTE

APLIKACIJA REMOTE

Aplikacija Remote1, 2 daje vam izravno s vašeg pametnog telefona mogućnost pregleda i kontrole statusa, zaštite sigurnosti i jačine zdravlja vašega Jaguara. 


Dostupno putem vašeg pretplatničkog paketa za Remote.

PREUZMITE KONTROLU BILO GDJE

DALJINSKO UPRAVLJANJE KLIMATIZACIJOM

Unaprijed pripremite svoj Jaguar određivanjem temperature kako bi vama i svim vašim putnicima bilo ugodno od samog ulaska u vozilo.

PODACI O STATUSU VOZILA

Provjerite trenutačnu razinu goriva ili EV domet, te položaje i brave vrata i prozora. Pogledajte posljednju parkirnu lokaciju vozila i pronađite put do njega uz pješačke upute.

UPOZORENJA O ODRŽAVANJU VOZILA

Pogledajte probleme s održavanjem – poput niske razine tekućina – i potražite savjete o tome kako ih brzo i učinkovito riješiti.

POVIJEST PUTOVANJA

Automatski bilježite povijest vaših putovanja uključujući statističke podatke o ruti i kilometraži. Te se informacije mogu izvesti putem e-pošte u formatu Excel radi izvještavanja o troškovima.

NAČIN RADA GUARDIAN (ČUVAR)

Upozoravajući vas na bilo kakvu neovlaštenu interakciju s vašim vozilom,  Način rada Guardian (Čuvar)3, 4 može očuvati staloženost 365 dana godišnje, 24 sata dnevno.

UPOZORENJA O KRAĐI

Ako je automatsko upozorenje o krađi4 pokrenuto za vaše vozilo, prikazat će vam se obavijest u vašoj aplikaciji.

PODSJETNIK ZA ZAKLJUČAVANJE VOZILA

Ako je vaš Jaguar ostavljen otključan 15 minuta, upozorit ćemo vas putem obavijesti na vašem pametnom telefonu i opcijom daljinskog zaključavanja vrata s vaše trenutačne lokacije.

DALJINSKI ZVUČNI SIGNAL I BLJESKALICA

Locirajte svoj Jaguar u gužvi uključivanjem upozoravajućih svjetala, kratkih svjetala i zvučnog upozorenja.

DALJINSKO ZAKLJUČAVANJE I OTKLJUČAVANJE

Zaključajte ili otključajte svoja vrata, uključite alarm, sklopite bočne retrovizore, zatvorite prozore i uključite upozoravajuća svjetla - sve jednim pritiskom na gumb.

DALJINSKO PONOVNO UKLJUČIVANJE ALARMA

Ako se alarm vašeg vozila aktivira, upozorenje na vašem pametnom telefonu omogućuje vam da ga u trenu ponovno vratite na početne postavke.

FUNKCIJA BUĐENJA

Radi uštede baterije, neke manje važne daljinske funkcije isključit će se ako ne vozite svoj Jaguar 4 dana. Određivanjem vremena za Wake-Up (Buđenje) ponovo ćete aktivirati te funkcije u vaše odabrano vrijeme.

INTUITIVNE FUNKCIJE ZA ZAŠTITU SIGURNOSTI

Ako netko neovlašteno premjesti vaš Jaguar, Secure Tracker i Secure Tracker Pro daju vam korak prednosti.
INTUITIVNE FUNKCIJE ZA ZAŠTITU SIGURNOSTI

1Dostupno za preuzimanje putem trgovina Apple App Store ili Google Play za većinu pametnih telefona na sustavima AndroidTM i AppleTM iOS. Za aplikaciju Jaguar Remote potrebna je povezanost s mrežom, kompatibilan pametni telefon, korisnički račun InControl i pretplata Remote. Da biste nastavili koristiti relevantnu funkciju nakon njezinog početnog razdoblja pretplate, trebat ćete obnoviti svoju pretplatu i platiti primjenjive troškove obnove.  


2InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ovisne su o tržištu - provjerite dostupnost na lokalnom tržištu i cjelokupne uvjete kod svojeg Ovlaštenog prodavača. Za određene funkcije potrebna je odgovarajuća SIM kartica s prikladnim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Cjelovite odredbe i uvjete možete pronaći ovdje.  


3Dostupno samo na određenim tržištima.  


4Potrebna je pretplata na InControl Remote, Secure Tracker ili Secure Tracker Pro te korisnički račun InControl. Za usluge Secure Tracker i Secure Tracker Pro potrebna je aktivacija a vozilo mora biti u području s mrežnom pokrivenošću. Da biste nastavili koristiti relevantnu funkciju nakon njezinog početnog razdoblja pretplate, trebat ćete obnoviti svoju pretplatu i platiti primjenjive troškove obnove.