POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE SPECIFIKACIJE

POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE
SPECIFIKACIJE

DOMET (DO)

470KM**

Vozite do 470 km s potpunim punjenjem*. prema količinama po WLTP-u. Stvarne brojke mogu se razlikovati ovisno o vašem stilu vožnje.

VRIJEME PUNJENJA

8,5 sati*

Korištenjem punjača 11 kW AC, potpuno punjenje može se postići za samo 8,5 sati*. Savršeno za punjenje kod kuće preko noći. Vrijeme utemeljeno na korištenju kućnog punjača izmjenične struje od 11 kW.

EMISIJE

0CO2

Uživajte u nula ispušnih emisija.

UBRZANJE

4,8sekundi

Sposoban za 0 – 100 km/h za 4,8 sekundi.
I-PACE
EV400 90kWh AWD
I-PACE R-DYNAMIC S

I-PACE R-DYNAMIC S

EV400 90kWh AWD

PERFORMANSE
Maksimalna brzina km/h 200
Ubrzanje 0-100 km/h sekundi 4,8
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKI SKLOP
TEŽINE
VUČA
TRANSPORT NA KROVU
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVU
PROSTOR ZA NOGE
ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA
RAZMAK OD TLA
KRUG OKRETANJA

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI JAGUAR I-PACE

MODELI JAGUAR I-PACE

Pogledajte cijeli raspon modela.
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Istražite električnu vožnju.
PREGLED

PREGLED

Nagrađivani, potpuno električni SUV vrhunskih performansi.

Prikazana vozila su iz Jaguarove Globalne ponude. Specifikacije, opcije i dostupnost razlikovat će se ovisno o tržištu i trebalo bi ih provjeriti kod vašeg lokalnog Ovlaštenog prodavača Jaguar. Navedene brojke su službene brojke EU ispitivanja. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati.


Jamstvo na bateriju od 90kWh za I-PACE ograničeno je na 8 godina ili 160.000 km (100.000 milja) (već prema tome što prije nastupi). Može se produljiti u slučaju bilo kakvog tvorničkog kvara ili ako ovlašteni trgovac Jaguar izmjeri da je kvaliteta baterije pala ispod 70 posto optimalnog stanja.


**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

* Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, između ostalog: starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.


Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën.

‡Uključuje vozača od 75 kg i pune tekućine.

‡‡Uključuje pune tekućine.

✧I thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit.

✦I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng. Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit.