ISTRAŽITE JAGUAR F-PACE.

ISTRAŽITE JAGUAR F-PACE.

MOĆNE PROPORCIJE

Zadivljujuća silueta oblikovana oko izražajne prednje rešetke, nadahnuta našim prepoznatljivim uzorkom monograma.

Opcijska Pixel LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL) pružaju vam još veću vidljivost u svim uvjetima.

F-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
PROSVJETLJENA ELEGANCIJA

PROSVJETLJENA ELEGANCIJA

Opuštajuća, pročišćena unutrašnjost okupana prirodnom svjetlošću s opcijskim kliznim panoramskim krovom. Odaberite Sjedišta Performance s kožom Windsor za onaj osjećaj vrhunskih performansi i udobnosti.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

PRECIZNE PERFORMANSE

Beskompromisne performanse u cijelom nizu motora; sve objedinjeno Jaguarovom inteligentnom dinamikom i tehnologijom AWD.

Vrhunska učinkovitost koju pruža Jaguar F-PACE plug-in hibrid s električnim dometom do 65 km.

INTELIGENTNI NAČINI VOŽNJE

INTELIGENTNI NAČINI VOŽNJE

Način vožnje Hybrid optimiziran je za učinkovitost. Način rada Save čuva napunjenost baterije kako bi bila spremna za korištenje u EV načinu rada – što je savršeno za putovanja gradskim zonama sa čistim zrakom.
ELEKTRIČNI DOMET
INTELIGENTNO PUNJENJE

SPECIFIKACIJE

0-100 KM/H

4,0sekundi

0- 60 mph za 3,8 sekundi uz Jaguar F-PACE P550.

MAKSIMALNA SNAGA

575KS**

400 kW uz Jaguar F-PACE P575.

EMISIJE (OD)

37g/km**

 

KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA

1.842litara

Zapremnina izmjerena simulacijom ispune prtljažnog prostora tekućinom u Jaguaru F-PACE P250.
INTELIGENTNO PUNJENJE

ODZIVNO UPRAVLJANJE

Reagirajte na cestu ispred sebe u stvarnom vremenu. Opcijska tehnologija Adaptive Dynamics Jaguara F-PACE automatski prilagođava ovjes automobila, promjene stupnjeva prijenosa i upravljanje za postizanje iskustva optimalne vožnje. Preuzmite potpunu kontrolu uz tehnologiju Configurable Dynamics kako bi odgovarala vašem stilu vožnje.

POUZDANOST U SVIM UVJETIMA

Uz Pogon na sve kotače (AWD) kao standard, možete samopouzdano voziti u svim uvjetima. Za one malo manje predvidljive situacije odaberite opcijsku tehnologiju Adaptive Surface Response (AdSR) koja neprekidno analizira cestu ispred vas kako bi se osiguralo optimalno držanje ceste.

INSTINKTIVNA DOMIŠLJATOST

Osjećaj povezanosti bez napora uz niz tehnologija vama na raspolaganju.

OSTANITE INFORMIRANI

OSTANITE INFORMIRANI

Ostanite usredotočeni na cestu ispred sebe uz energičniju vožnju. I opcijski 12,3-inčni Interaktivni vozačev zaslon (IDD) i Prikaz na vjetrobranskom staklu1 mogu se konfigurirati kako bi prikazivali informacije koje su bitne za vaše putovanje.
ISTRAŽITE

BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite svoj kompatibilni uređaj pomoću kućišta za punjenje na središnjoj konzoli.

PROČIŠĆAVANJE ZRAKA KABINE

Filtrirajte zagađivače, poput prašine i peludi, s opcijskim Sustavom za pročišćavanje zraka u kabini.

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja. Načinu rada za Pomoć vozaču možete pristupiti izravno putem ažuriranog upravljača.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI

MODELI

Pogledajte cijeli raspon modela i specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Svestranost bez premca s izražajnim dizajnom Jaguar.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Opcijska funkcija. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
2Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguar.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Jaguar. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

MeridianTM je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.