POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

Nagrađivani, potpuno električni SUV vrhunskih performansi. Prostran, s prelijepim detaljima i besprijekorno integriranom tehnologijom.
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI ZATRAŽI PONUDU
Dostupna vozila: 2
Jaguar I-Pace
SE EV400 2023
2023 new Jaguar I-Pace Indus Silver EV400 SE
Kilometraža
km
Motor
bev
Snaga
400 kw
Cijena
690,578.53 HRK
91,654 EUR
Prikaži detalje
Jaguar I-Pace
SE EV400 1cc 2023
2023 new Jaguar I-Pace Borasco Grey EV400 SE
Kilometraža
km
Motor
Plug-in hybrid (PHEV)
Snaga
400 kw
Cijena
693,737.1 HRK
92,073 EUR
Prikaži detalje

NAGRAĐANI POTPUNO ELEKTRIČNI SUV VRHUNSKIH ELEKTRIČNIH PERFORMANSI

Pobjednik Svjetskog automobila godine, Svjetskog dizajna automobila godine i Svjetskog zelenog automobila*. Projektiran kao električni automobil i onaj koji nadilazi konvencije EV-a, Jaguar I-PACE jedan je od najpoželjnijih modela na cesti današnjice.

ISTRAŽITE ELEKTRIKU

DIZAJN VANJŠTINE

Elegantan i aerodinamičan. Zadivljujući rezultat Jaguarove DNK, tehnologije FIA Formula E Racing i suvremenog britanskog dizajna.

KLIKNI ZA INTERAKCIJU

DIZAJN INTERIJERA

I-PACE je reinvencija klasične Jaguarove ravnoteže fokusa na sportski automobil i luksuznu izradu, i stvara prostranu kabinu s prelijepo integriranom tehnologijom.

Kliknite za interakciju

LUKSUZNO ISKUSTVO

Prelijepi, ručno izrađeni detalji u cijelom interijeru naglašavaju luksuzno ozračje kabine. Okruženi ste bogatim, istrajnim završnim slojevima, a profinjeni dvostruki kontrastni šavovi naglašavaju sofisticiranost. Noću, oštro bijelo osvjetljenje naglašava vrhunske detalje.

TIHA PROFINJENOST

Kabina je utočište od vanjskog svijeta. Za izvanrednu profinjenost, sofisticirana kapsula motora smanjuje zvuk, dok oštar vanjski dizajn na najmanju moguću mjeru smanjuje buku vjetra.

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

Potpuno električna arhitektura I-PACE omogućila je Jaguarovom dizajnerskom timu da kombinira luksuznu majstorsku izradu s izdašnim prostorom i pohranom u unutrašnjosti automobila.

OPCIJE SJEDENJA

Udobnost i ergonomija podjednako su važni kao i prostranost. Vaš I-PACE je dostupan sa sjedalima Sports ili Performance, dostupnima s izborom materijala i boja.

UZBUDLJIV ZA VOŽNJU, JEDNOSTAVAN ZA ŽIVOT

Doživite električne performanse Jaguara uz prednosti i bezbrižnost koju pružaju nulte emisije ispuha.

PRAKTIČAN I<br> TROŠKOVNO UČINKOVIT

PRAKTIČAN I
TROŠKOVNO UČINKOVIT

Dizajniran za vas, a ne za tehnologiju. Užitak vožnje Jaguara savršeno se objedinjava s praktičnošću i prednostima punjenja kod kuće.
POTPUNO ELEKTIRČNI DOMET DO 470 KM<sup††</>

POTPUNO ELEKTIRČNI DOMET DO 470 KM

Jaguar I-PACE ima certificirani domet po WLTP-u od 470 km††. Upotrijebite naš Kalkulator dometa radi procjene vašeg stvarnog dometa i saznajte kako najviše moguće povećati domet vožnje vašeg električnog vozila.
DOMET DO 127 KM ZA 15 MINUTA**

DOMET DO 127 KM ZA 15 MINUTA**

Potpuno punjenje kod kuće najbolje je obaviti preko noći. Dok se odmarate, vaš I-PACE se također puni, spreman za sljedeće jutro. A kada je to potrebno, brzo punjenje može se koristiti i daleko od kuće.
NISKI TROŠKOVI VLASNIŠTVA I POTICAJI

NISKI TROŠKOVI VLASNIŠTVA I POTICAJI

Mogu biti dostupne porezne olakšice, subvencije, niski troškovi goriva i servisiranja, kao i drugi poticaji. Najrelevantnije informacije pogledajte na internetskim stranicama lokalnih i nacionalnih vlasti.
JAMSTVO: 8 GODINA ILI 160.000 KM

JAMSTVO: 8 GODINA ILI 160.000 KM

Dizajniran za dugovječnost i pružanje podrške za održivu maksimalnu snagu, baterija I-PACE dolazi s 8-godišnjim jamstvom i projektirana je da premaši vijek trajanja automobila.

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

I‑PACE je pravi vozačev automobil. Njegovi električni motori i gotovo savršena distribucija mase isporučuju 696 Nm trenutnog okretnog momenta za okretnost sportskog automobila.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Naš sustav za informiranje i zabavu Pivi Pro1 pruža sve ključne informacije i zabavu na dohvat ruke. Nadahnut je vašim pametnim telefonom, i podjednako je intuitivan.
PRAKTIČNOST I SIGURNOST

PRAKTIČNOST I SIGURNOST

Dizajniran za optimalnu sigurnost. I-PACE uključuje mnoštvo značajki za pomoć vozaču koje pomažu zaštiti vas i vaše putnike.
ISTRAŽITE POMOĆ VOZAČU

ODABERITE SVOJ MODEL

Izbor modela koji odgovaraju vašim potrebama, uključujući I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S

 • LED prednja svjetla
 • Naplatci 18" Style 1022
 • Sportska sjedala Luxtec
 • Kožno kolo upravljača
 • Internetski paket s podatkovnim paketom2
I-PACE SE

I-PACE SE

 • Prednja svjetla Premium LED s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL)
 • Naplatci 20" Style 6007
 • Sportska sjedala DuoLeather
 • Električni pogon vrata prtljažnika
 • Grijani, električni, električno sklopivi memorijski bočni retrovizori s pristupnim svjetlima i automatskim zatamnjivanjem na vozačevoj strani
I-PACE HSE

I-PACE HSE

 • Prednja svjetla Matrix LED s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL)
 • Naplatci 20" Style 5068, Diamond Turned sa Sjajnim tamno sivim kontrastom
 • Kožna sportska sjedala Windsor
 • Grijana i hlađena prednja sjedala podesiva na 16 načina s električnom memorijom za vozača
 • Zvučni sustav MeridianTM 3D surround
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK

 • Fiksni panoramski krov
 • Zatamnjena stakla
 • Paket vanjštine Black
 • 20" Style 5068, Sjajno crni naplatci
 • Unutarnja sjedala i obloge Ebony

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Potpuno električni SUV vrhunskih performansi.
ISTRAŽITE ISTAKNUTE ZNAČAJKE
MODELI JAGUAR I-PACE

MODELI JAGUAR I-PACE

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I DODATNA OPREMA

OPCIJE I DODATNA OPREMA

Individualizirajte svoj Jaguar I-PACE.
POGLEDAJTE OPCIJE I DODATKE

††Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Brojke koje se odnose na domet temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

Svjetski automobil godine, Svjetski dizajn automobila godine i Svjetski zeleni automobil dodijeljeni 2019.
*Upotrebom brzog punjača od 100 kW DC. Vrijeme punjenja ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući ali bez ograničavanja na starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja. br>
1Za Connected Navigation bit će potrebna dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguara.
2Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguara.

Jamstvo za bateriju I-PACE od 90 kWh ograničeno je na 8 godina ili 160.000 km (100.000 milja) (ovisno o tome što nastupi prije). Može se ostvariti u slučaju bilo kakvog proizvodnog kvara ili ako ovlašteni prodavač Jaguara izmjeri da je zdravlje baterije palo ispod 70 posto.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Molimo primijetite da je moguća zamjena standardnih funkcija prilikom odabira alternativnih razina opreme. Standardne funkcije također se mogu razlikovati ovisno o zemlji kupnje, inačici motora i prijenosu.

Vozači bi trebali upotrebljavati funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Jaguara. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.