ISTRAŽITE JAGUAR E-PACE.

ISTRAŽITE JAGUAR E-PACE.

ČVRSTOĆA I ELEGANCIJA

Skulptorski oblikovana vanjština s izražajnim stavom. LED prednja svjetla napredne tehnologije dugih svjetala spajaju se s izražajnim Sjajno crnim monogramom.

E-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
ELEGANTNI ZAVRŠNI SLOJEVI

ELEGANTNI ZAVRŠNI SLOJEVI

Svaki detalj interijera je precizno izrađen; od prošiva kao na lopti za kriket do uzorka monograma utisnutog na rotirajućim brojčanicima, oznake Coventry na sjedalima i Jaguarove oznake na naslonima za glavu.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

SNAGA I OKRETNOST

Oslobodite električne performanse utemeljene na Jaguarovim inženjerskim projektima.

SNAGA I OKRETNOST

INTELIGENTNI NAČINI VOŽNJE

Način vožnje Hybrid optimiziran je za učinkovitost. Način rada Save čuva napunjenost baterije kako bi bila spremna za korištenje u EV načinu rada – što je savršeno za putovanja gradskim zonama sa čistim zrakom.
ELEKTRIČNI DOMET
INTELIGENTNO PUNJENJE

SPECIFIKACIJE

0-100 KM/H

7,3 sekundi

0-100 km/h za 6,5 sekundi uz Jaguar E-PACE P300e.

MAKSIMALNA SNAGA

269KS

227 kW uz Jaguar E-PACE P300e.

EMISIJE (OD)

33g/km ††

Nula ispušnih emisija u EV načinu rada.

KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA

601litara

Zapremnina izmjerena simulacijom ispune prtljažnog prostora tekućinom.
INTELIGENTNO PUNJENJE

ODZIVNO UPRAVLJANJE

Reagirajte na cestu ispred sebe u stvarnom vremenu. Dodatna tehnologija Adaptive Dynamics Jaguar E-PACE automatski prilagođava ovjes automobila, promjene stupnjeva prijenosa i upravljanje za iskustvo optimalne vožnje. Preuzmite potpunu kontrolu uz tehnologiju Configurable Dynamics kako bi odgovarala vašem stilu vožnje.

POUZDANOST U SVIM UVJETIMA

Preuzmite kontrolu nad performansama svog Jaguara E-PACE odabirom jedne od četiri postavke JaguarDrive Control. Podesite optimizaciju za performanse, udobnost ili učinkovitost. U nepovoljnim vremenskim uvjetima odaberite način rada Rain, Ice i Snow (Kiša, led i snijeg) za automatsko podešavanje postavki motora i kočnica za maksimalno držanje podloge.

POVEZIVANJE I UDOBNOST

Osjećaj lakoće povezivanja. Tehnologija koja vas okružuje.

OSTANITE POVEZANI

OSTANITE POVEZANI

Vrhunski suputnik u vožnji. Bond s Pivi Pro1 putem elegantnog 11,4-inčnog zakrivljenog Dodirnog zaslona s glasovnom kontrolom Alexa. Održavajte sve ažurnim pomoću bežične nadogradnje softvera.
NAPUNITE U POKRETU

LAKOĆA DISANJA

Opcijski Sustav za pročišćavanje zraka u kabini mjeri kvalitetu zraka u unutrašnjosti dok aktivno mjeri te filtrira dolazni zrak od zagađivača, poput prašine i peludi.

OSTANITE INFORMIRANI

Ostanite usredotočeni na cestu ispred sebe. Odaberite konfigurabilni 12,3-inčni Interaktivni vozačev zaslon (IDD) i Prikaz na vjetrobranskom staklu, koji pružaju bitne informacije na dohvat ruke.

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja. Načinu rada za Pomoć vozaču možete pristupiti izravno putem ažuriranog upravljača.
NESMETAN POGLED

NESMETAN POGLED

Pratite cestu iza sebe pomoću unutarnjeg retrovizora ClearSight.5 Bilo da je straga nakrcano mnoštvo prtljage ili su putnici visoki, video prikaz uživo osigurava jasan pogled.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI

MODELI

Pogledajte cijeli raspon modela i specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Svestranost bez premca s izražajnim dizajnom Jaguar.

††Pogledajte količine prema WLTP-u.

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.


1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguar.

2Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Vaš je automobil pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji. Molimo vas da za dodatne informacije pogledate https://www.android.com/auto/.

4Samo kompatibilni pametni telefoni.

5Opcijska funkcija. Podložno lokalnim propisima. Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako prilagoditi fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u bilo kojem trenutku vratiti u način rada retrovizora.


Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.


Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.


Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Jaguar. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.


MeridianTM je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc.


Android Auto je žig društva Google LLC.