DIZAJN VANJŠTINE

Side view of XE model
Jaguar XE naglašava svoj samouvjereni dizajn od njegova snažnog izričaja i skulptorski oblikovanog poklopca motora, do odbojnika, prednje rešetke i aluminijskih kotača.
Stilski oblikovana, elegantna LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL) i Animiranim pokazivačima smjera standard su uz Jaguar XE. Vitka LED stražnja svjetla nadopunjuju sportske karakteristike vozila.
Jaguar XE utjelovljuje sve u što vjerujemo: odličan stilski izgled, precizno inženjerstvo i opipljiv osjećaj uzbuđenja.
XE 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Overall Interior of the car

Interijer u stilu kokpita nudi vrhunske razine udobnosti. Uživajte u sjedalima koja pružaju potporu tijelu od materijala DuoLeather ili odaberite bogatu raskoš kože Windsor.

Podesivo osvjetljenje kabine pruža vam potpunu kontrolu nad ambijentom u vašem Jaguaru XE, uz izbor boja koje će vam pomoći u odabiru savršenog ozračja.

Jaguarova SportShift kontrola stupnjeva prijenosa, JaguarDrive Control i podignuta središnja konzola utjelovljuju sportsku bit Jaguara XE.

ZNAČAJKE

Car driven on lighten round road track

Jaguar XE objedinjava dinamično upravljanje s naprednim tehnologijama vožnje kako bi se poboljšale njegove performanse.

Opremljen je intuitivnim i odzivnim tehnologijama, uključujući Pivi Pro1 sustav za informiranje i zabavu te Amazon Alexu, s nizom funkcija glasovnog upravljanja.
Funkcije pomoći vozaču čine putovanja lakšim i sigurnijim, s 394 litre fleksibilnog prtljažnog prostora. Organizirajte svoje osnovne potrepštine uz pomoć malih pregrada i bočnog spremišta.

ODABERITE SVOJ MODEL

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • 19" alu naplatci
 • Paket Black Exterior
 • Sjajno sivi završni sloj Figured Ebony
 • Grijana prednja sportska sjedala s perforiranom kožom Windsor električno podesiva na 16 načina s vozačevom memorijom
 • MeridianTM Sustav ozvučenja
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • 19" alu naplatci
 • Perforirana DuoLeather grijana prednja sportska sjedala električno podesiva na 12 načina s vozačevom memorijom
 • Paket Black Exterior
 • Dodirni zaslon od 10 inča s Pivi Pro1
 • MeridianTM Sustav ozvučenja
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • 18" alu naplatci
 • Grijani, električni, električno sklopivi vanjski retrovizori s memorijom i rasvjetom pristupa te automatskim zatamnjivanjem na vozačevoj strani
 • LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL) i Automatskim dugim svjetlima (Auto High Beam Assist)
 • Perforirana DuoLeather prednja sportska sjedala električno podesiva na 12 načina s vozačevom memorijom
 • Bežični Apple CarPlay®2 i Android AutoTM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • 20" alu naplatci
 • Električna stražnja vrata
 • Perforirana DuoLeather grijana prednja sportska sjedala električno podesiva na 12 načina s vozačevom memorijom
 • Paket vanjštine Extended Black s Crnim bočnim pragovima i poklopcima retrovizora
 • Svijetle metalne papučice

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI JAGUAR XE

MODELI JAGUAR XE

Pogledajte cijeli raspon modela.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
GALERIJA

GALERIJA

Pogledajte galeriju Jaguar XE.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonima EU-a. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. 2 Brojke koje prikazuju emisije CO i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguar.
2Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
3Vaš je automobil pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji. Molimo vas da za dodatne informacije pogledate https://www.android.com/auto/.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) i tržištu ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Jaguar. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

MeridianTM je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc.
Android Auto je žig društva Google LLC.