JAGUAR RACING TRAVEL

JAGUAR RACING TRAVEL

Istražite neke od najelektrificiranijih gradova Europe kao gost Jaguar Racinga za vrijeme trkaćeg vikenda.

Nema boljeg načina razumijeti duh Jaguara nego doći blizu samih vozila. Zato nudimo izbor uzbudljivih Jaguar Experiences događaja koji vam daju pristup vozilima i brendu na načine koje ste mislili da nikad nisu mogući.

DOŽIVITE VOŽNJE

ART OF PERFORMANCE TURA

ART OF PERFORMANCE TURA

Doživite uzbudljivo iskustvo vožnje vozeći Jaguarova najnovija vozila visokih performansi na Art of Performance Turi - uključujući nagrađivani F‑PACE i nevjerojatno brzi F‑TYPE.
JAGUAR EXPERIENCE VOŽNJE

JAGUAR EXPERIENCE VOŽNJE

Zamislite sebe iza upravljača Jaguara visokih performansi svladavajući brze zavoje na stazi s Jaguar Experience instruktorom pored vas. Samo što ste zamislili Jaguar Experience Drive.

TVORNIČKE TURE

SOLIHULL

SOLIHULL

Krenite u ekskluzivni obilazak naše najmodernije tvornice Solihull i sami se uvjerite u naše kibernetičke proizvodne robote i stotinu iskusnih majstora kako zajedno stvaraju nagrađivani F-PACE - prvi SUV koji je ikada nosio legendarnu Jaguar oznaku.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Vidite što je potrebno kako bi oživjeli neki od tehnološki najnaprednijih automobila na svijetu u Castle Bromwich tvornici. Od komada lima do iskustva sportskog automobila i suštine britanskog dizajna i inženjerstva.

PUTOVANJE

JAGUAR RACING PUTOVANJE

JAGUAR RACING PUTOVANJE

Uronite u svijet uzbuđenja koja podižu kosu na glavi i pristupite unutarnjem krugu dok pratite Jaguar Racing na njegovim predstojećim destinacijama.