KOLIKO DALEKO MOŽE PUTOVATI NEKI ELEKTRIČNI AUTOMOBIL?

KOLIKO DALEKO MOŽE PUTOVATI NEKI ELEKTRIČNI AUTOMOBIL?

S dometom baterije do 470km (292 milja)* , jedno punjenje bilo bi dovoljno da Jaguar I‑PACE pokrije prosječna tjedna putovanja na posao i s posla većine vozača.**


Ovdje je sve što trebate znati o maksimalnom povećanju udaljenosti vaše vožnje u potpuno električnom ili plug-in hibridnom (PHEV) automobilu.

JAGUAR I-PACE KALKULATOR DOMETA

U potpuno električnom automobilu ili tijekom korištenja potpuno električnog načina vožnje (EV) u PHEV-u, vaša je baterija jedini izvor energije za sve. Kao rezultat toga, vaš stil vožnje, funkcije koje koristite u svojoj kabini, pa čak i uvjeti u kojima vozite, utjecat će na vaš ukupni domet. Prilagodite postavke u nastavku kako biste vidjeli njihov učinak na udaljenost na koju vas Jaguar I‑PACE može prevesti u stvarnim uvjetima.
km
DOMET S JEDNIM PUNJENJEM
PRILAGODITE POSTAVKE DOLJE

PROFIL VOŽNJE:

Gradski: Većina vaših vožnji odvija se u gradu i okolici pri prosječnoj brzini od 27 km/h (17 mph).

UNUTARNJE OKRUŽENJE:

VELIČINA KOTAČA:

VANJSKA TEMPERATURA: 0

Potrošnja goriva: nije dostupno. Emisije CO₂: 0 (g/km). EV domet: Do 470 km (292 milje). Podaci o EV dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti. Ostvareni domet razlikovat će se ovisno o vozilu i stanju baterije, stvarnoj ruti te okruženju i stilu vožnje.

KOJI JE DOMET JAGUARA PHEV?

Baterija u Jaguaru PHEV može isporučiti domet do 55 km/34 milje (Jaguar E‑PACE)1 i do 53 km/33 milje (Jaguar F‑PACE)1 s jednim punjenjem. Zbog toga je savršen za svakodnevna putovanja na posao i s posla te vožnju gradom s nultom emisijom ispušnih plinova kada je u potpuno električnom načinu rada (EV).
KOJI JE DOMET JAGUARA PHEV?

MAKSIMALNO POVEĆANJE VAŠEG POTPUNO ELEKTRIČNOG I PHEV DOMETA

Odaberite neku kategoriju kako biste vidjeli način na koji pomaže povećati domet na najveću moguću mjeru u potpuno električnom i plug-in hibridnom automobilu.

REGENERATIVNO KOČENJE

Nakon što podignete nogu s papučice ubrzanja, aktivira se inteligentni sustav regenerativnog kočenja. On ugodno usporava vozilo a istovremeno pretvara generiranu snagu u optimizaciju dometa baterije. Primjena kočnice povećava količinu prikupljene snage.

POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Iskusite Jaguarov svijet električnih performansi uz našu ponudu potpuno električnih i hibridnih automobila.
POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

NASTAVITE ISTRAŽIVATI ELEKTRIČNE MODELE

KUĆNO PUNJENJE

KUĆNO PUNJENJE

Punjenje potpuno električnog automobila ili PHEV-a kod kuće je najprikladniji način da započnete dan s potpuno napunjenim vozilom.
PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

Uz stalno proširenje infrastrukture javnih punionica, punjenje izvan kuće je dostupnije nego ikada.

Jaguar Land Rover Limited neprestano traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, dijelova i dodataka, a do promjena dolazi stalno, te zadržavamo pravo na izmjene bez prethodne najave.


*Službeni podaci o potrošnji goriva: N/P (nije primjenjivo); količine za I-PACE u kWh/100 km (milja): Kombinirana vožnja 22,0-25,2 (35,4-40,5). CO2 Emisije 0 g/km. EV domet: Do 470 km (292 milje). Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.


Pogledajte količine za I-PACE prema WLTP-u.


**Prosječna tjedna putovanja na posao i s posla: 264 km (164 milje), na temelju podataka o prosječnoj godišnjoj kilometraži vozača iz sljedećih izvora u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u: http://www.racfoundation.org/motoring-faqs/mobility#a26 i www.fhwa.dot.gov/ohim/onh00 /bar8.htm. Izračunato izradom podataka o prosječnoj petodnevnoj kilometraži i uzimajući prosjek skupova podataka za UK i SAD.


1 Službeni podaci o potrošnji goriva za F-PACE PHEV u I/100 km (mpg): Kombinirana vožnja 2,2-2,5 (130,2-112,5). CO2 Emisije 49 - 57 g/km. EV domet: Do 53 km (33 milje).

Službeni podaci o potrošnji goriva za E-PACE PHEV u I/100 km (mpg): Kombinirana vožnja 2,0 (141). CO2 Emisije 44 g/km. EV domet: Do 55 km (34 milje). Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.


Pogledajte količine za F-PACE prema WLTP-u.
Pogledajte količine za E-PACE prema WLTP-u.