POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI

POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Pronađite svoju savršenu kombinaciju performansi i učinkovitosti.

Naš asortiman potpuno električnih i hibridnih automobila je odvažan novi izraz za legendarne Jaguarove performanse, inteligentne tehnologije i prelijep progresivni dizajn.

POTPUNO ELEKTRIČNI (BEV) AUTOMOBILI

JAGUAR I-PACE

Naš prvi potpuno električni SUV, Jaguar I-PACE objedinjava dizajn svjetske klase s performansama sportskog automobila kako bi vas odveo od 0-100 km/h za 4,8 sekundi (0-60 mph za 4,5 sekundi). I to čini gotovo u tišini i s nultom emisijom iz ispušne cijevi.
JAGUAR I-PACE

PLUG-IN HIBRIDNI AUTOMOBILI (PHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Naš luksuzni SUV visokih performansi nudi uzbudljivu kombinaciju učinkovitosti plug-in hibrida, svakodnevne praktičnosti, upečatljivog dizajna i sportskog upravljanja.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Sve prednosti plug-in hibrida uz sve užitke kompaktnog SUV-a. Jaguarov E-PACE je jedinstvena kombinacija izgleda, okretnosti i dinamične vožnje.

BLAGI HIBRIDNI AUTOMOBILI (MHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Tehnologija blagih hibrida u kombinaciji s luksuznim performansama. Jaguar F‑PACE je uzbudljiva kombinacija svakodnevne praktičnosti, dinamičnog upravljanja i upečatljivog dizajna.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

S obiljem odvažnih dizajnerskih detalja i učinkovitom blago hibridnom tehnologijom ispod površine, naš prvi kompaktni SUV je savršeni spoj okretnosti sportskog automobila i svakodnevne učinkovitosti.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Tehnologija blagih hibrida podiže našu najnapredniju i najučinkovitiju sportsku limuzinu na novu razinu profinjenosti i performansi.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Luksuzna poslovna limuzina izražajnog dizajna i dinamične vožnje. Sada se odlikuje tehnologijom blagih hibrida za još veću učinkovitost na svakom putovanju.

Jaguar Land Rover Limited neprestano traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, dijelova i dodataka, a do promjena dolazi stalno, te zadržavamo pravo na izmjene bez prethodne najave.