Ponude vozila i promocije
Ponude vozila i promocije

Pogledajte naše najnovije ponude novih vozila.

<span>JAGUAR E-PACE <br/> VEĆ OD 245 EUR+PDV*</span>


Upoznaj novi E-PACE! Jedinstvena vrsta - sportaš i SUV istovremeno. Jurilica nadahnuta izazovima, zvijer spremna i za zahtjevne terene.
Dolazi sa sportskim podvozjem i poboljšanim ovjesom. Elegantna i prostrana unutrašnjost prilagođena je tebi i tvom istinskom vozačkom užitku, a uključuje i prtljažnik zapremnine.


*Uvjeti financiranja odnose se na model JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S 2.0D TD4 150 KS FWD M6 putem operativnog leasinga u suradnji s OTP Leasing d.d. Kamatna stopa korištena u izračunu naknade za leasing i ukupna naknada za leasing je nepromjenjiva za cijelo vrijeme trajanja ugovora. Trošak obrade iznosi 0,50% od neto cijene objekta leasinga. Trajanje ugovora o leasingu 60 mjeseci, posebna najamnina 20% neto cijene objekta leasinga. Ostatak vrijednost iznosi 52% neto cijene objekta leasinga. Leasing rata je mjesečna, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju OTP banke d.d. na dan izdavanja računa. Max. dozvoljena kilometraža iznosi 15.000 km/god. do 1.234 litre.

REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
Url
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
Url
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
Url