Logo jaguar mobile

Electrification

ELEKTRIFIKACIJAJAGUAR ELEKTRIFICIRA

Mi u Jaguaru smo odlučni u namjeri da stvorimo električne automobile s pogonom na baterije - oni predstavljaju elektrifikaciju vožnje. Koristeći naš Formula E natjecateljski tim za provođenje opsežnih ispitivanja, ubrzavamo razvoj tehnologija za električna vozila i donosimo ih u našoj ponudi putničkih vozila pogonjenih baterijama, započevši s modelom I-PACE CONCEPT.
Istražite I-PACE CONCEPT Istražite JAGUAR RACING

I-PACE CONCEPT

I‑PACE Concept je dojmljivi model našeg prvog električnog automobila s pogonom na baterije. S pogonom na sve kotače, 400 KS, 5 sjedala i s autonomijom od više od 500km* razvija 0-100 km/h za oko 4 sekundi, postižući 80% kapaciteta punjenja za 90 minuta pomoću 50kW brzog punjača s izmjeničnom strujom.

*EU NEDC testni ciklus

Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podatci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupca.

Istražite I-PACE CONCEPT

UTRKA ZA INOVACIJE

Kako bismo Jaguarove performanse elektrifikacije prenijeli u našu iduću generaciju putničkih automobila, natječemo se na stazama FIA Formula E prvenstva. Ovo natjecanje omogućava nam testiranje automobila u realnim uvjetima pri velikim brzinama kako bismo usavršili tehnologije električnih vozila.

Istražite JAGUAR RACING