• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Electrification

ELEKTRIFIKACIJAJAGUAR ELEKTRIFICIRA

Mi u Jaguaru smo odlučni u namjeri da stvorimo električne automobile s pogonom na baterije - oni predstavljaju elektrifikaciju vožnje. Koristeći naš Formula E natjecateljski tim za provođenje opsežnih ispitivanja, ubrzavamo razvoj tehnologija za električna vozila i donosimo ih u našoj ponudi putničkih vozila pogonjenih baterijama, započevši s modelom I‑PACE CONCEPT.
Istražite I‑PACE CONCEPT Istražite JAGUAR RACING

I‑PACE CONCEPT

I‑PACE Concept je dojmljivi model našeg prvog električnog automobila s pogonom na baterije. S pogonom na sve kotače, 400 KS, 5 sjedala i s autonomijom od više od 500km* razvija 0-100 km/h za oko 4 sekundi, postižući 80% kapaciteta punjenja za 90 minuta pomoću 50kW brzog punjača s izmjeničnom strujom.

*EU NEDC testni ciklus

Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podatci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupca.

Istražite I‑PACE CONCEPT

UTRKA ZA INOVACIJE

Kako bismo Jaguarove performanse elektrifikacije prenijeli u našu iduću generaciju putničkih automobila, natječemo se na stazama FIA Formula E prvenstva. Ovo natjecanje omogućava nam testiranje automobila u realnim uvjetima pri velikim brzinama kako bismo usavršili tehnologije električnih vozila.

Istražite JAGUAR RACING