ISTRAŽITE JAGUAR I-PACE

ISTRAŽITE JAGUAR I-PACE

PROMIŠLJANJE BUDUĆNOSTI

Elegantna vanjština, skulptorski oblikovana za smanjenje otpora zraka.

I-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
GRACIOZNA JEDNOSTAVNOST

GRACIOZNA JEDNOSTAVNOST

Pročišćen raspored i profinjeni završni slojevi. Elegantno okružje u cijelom prostoru.

POTPUNO ELEKTRIČNI

Električne performanse. Nula ispušnih emisija.

GRACIOZNA JEDNOSTAVNOST

NEUSTRAŠIVA SLOBODA

Lutajte još dalje bez brige o dometu. Putujte još dalje s povjerenjem uz Pivi Pro1 koji naglašava sve točke punjenja na putu.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNE VOŽNJE

EV DOMET (DO)

470KM**

Očekivani stvarni domet prema WLTP-u do 470 km.

VRIJEME PUNJENJA (OD)

8,58sati*

Potpuno napunjen korištenjem punjača od 11 kW AC.

EMISIJE

0co2

Uživajte u nula ispušnih emisija.

0-100 KM/H

4,8sekundi

0 - 100 km/h za 4,8 sekundi.
ISTRAŽITE

REGENERACIJSKO KOČENJE

Tehnologija regenerativnog kočenja pretvara energiju generiranu kočenjem u korisnu snagu, što omogućuje dulje vožnje. Preuzmite potpunu kontrolu odabirom jedne od četiri postavke JaguarDrive Control za performanse, udobnost, učinkovitost i nepovoljne vremenske uvjete.

NAPREDNI OVJES

Aktivni ovjes automatski spušta automobil tijekom brze vožnje kako bi se poboljšala aerodinamika. Sustav Adaptive Dynamics kontinuirano prati i prilagođava ovjes radi postizanja vrhunske usklađenosti udobnosti i okretnosti.

VOĐEN TEHNOLOGIJOM

Osjećaj povezanosti bez napora uz niz tehnologija vama na raspolaganju.

INTUITIVAN DVOSTRUKI PRIKAZ

INTUITIVAN DVOSTRUKI PRIKAZ

Uživajte u upravljanju bez napora s dvostrukim Dodirnim zaslonom Pivi Pro. Uz naš sustav Connected Navigation besprijekorno mijenjajte između medijskih aplikacija, razina napunjenosti i kontrole klimatizacijskog sustava, i ne gubite iz vida svoje odredište 1.
ISTRAŽITE

BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite svoj kompatibilni uređaj u pokretu bežičnim punjenjem na kućištu na središnjoj konzoli.

UPRAVLJANJE KLIMATIZACIJOM

Dizajnirano za učinkovitost i udobnost. Tehnologija Smart Climate detektira broj putnika u automobilu, stvara posebne zračne zone i optimizira potrošnju energije za do 30 posto.

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja. Načinu rada za Pomoć vozaču možete pristupiti izravno putem ažuriranog upravljača.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI

MODELI

Pogledajte cijeli raspon modela i specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Inovacija i dizajn u savršenoj ravnoteži.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.  


* Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, između ostalog: starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.


1Ovisno o tržišnoj mobilnoj mreži, signalu i korisničkom računu. Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguar.


Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Jaguar. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.  


MeridianTM je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.