CLASSIC DOŽIVLJAJI

Classic doživljaji daju šansu entuzijastima voziti veliki izbor Classic Jaguara na nekim uistinu spektakularnim i povjesnim lokacijama.

JAGUAR CLASSIC DOŽIVLJAJI VOŽNJE

JAGUAR CLASSIC DOŽIVLJAJI VOŽNJE

Odaberite iz ponude Classic doživljaja i oživite prošlost.
Cjelodnevni paketi uključuju obilazak iza scene našeg vrhunskog Classic Works odjela i još jedan na jedan obuku na stazi. Poludnevna i jednosatna sesija na stazi počinju na našem privatnom testnom poligonu i zaista vam daju mogućnost detaljno isprobati naše Classic automobile.
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TURA

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TURA

S našim potpuno novim objektom želimo pokazati sve ono što Jaguar čini i za što se zalaže, to je prirodno što bismo htjeli podjeliti s ostalima. Classic Works tura daje vam ekskluzivni pristup rijetkim Lightweight E‑typeu i XKSSu, servisnom odjelu našeg XJ220, E-typeu i Rebornu, kao i cjelokupnoj Classic zbirci. To je zaista jedinstven uvid, ne samo u nasljedstvo ovog povijesnog brenda nego i u njegovu budućnost i kako je bio očuvan.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Jaguar Classic Challenge je uzbudljiva nova trkaća serija za legendarne Jaguar modele, proizvedene prije 1966 godine.
CLASSIC COLLECTION

CLASSIC COLLECTION

Kupite iz naše nove kolekcije inspirirane dizajnom, osjećajem i uzbuđenjem legendarnog Jaguara XKSS.

JAGUAR CLASSIC

U Jaguar Land Rover Classicu posvećeni smo očuvanju i obnavljanju našeg automobilskog naslijeđa za buduće generacije kako bi uživale i bile ispunjene. Mi smo također potpuno posvećeni stvaranju inicijativa za zaštitu, održavanje i očuvanje Classic Jaguara i Land Rovera za vaše uživanje u godinama koje dolaze, dajući ovim vozilima sa slavnom prošlošću najbolju moguću budućnost.

AUTENTIČNI AUTOMOBILI

AUTENTIČNI AUTOMOBILI

Ponovno oživljavajući povijest detaljnim obnavljanjem ograničenih serija klasičnih Jaguara, uključujući seriju 1 E-type, i stvarajući New Originals, uključujući legendarni Lightweight E‑type i legendarni XKSS.
USLUGE ZA VLASNIKE

USLUGE ZA VLASNIKE

Sa stručnim inženjerima i specijalistima za povijesna vozila, ovaj odjel želi omogućiti pravo servisiranje s garancijom, restauraciju i pomoć prilikom prodaje za sve klasične Jaguar modele, bez obzira koliko bili stari.
ORIGINALNI DIJELOVI

ORIGINALNI DIJELOVI

Prodajući originalne dijelove za klasične Jaguare tisućama kupaca diljem svijeta, osnovni cilj Jaguar Genuine Parts odjela je omogućiti najvišu razinu usluge i kvalitetne orignalne proizvode kupcima koji se brinu o starijim vozilima.
CLASSIC WORKS ODJEL

CLASSIC WORKS ODJEL

Ponosno predstavljamo novi Jaguar Land Rover Classic Works odjel. Pomoću stručnih inženjera i specijalista za povijesna vozila, želimo ponuditi najbolje od usluga za restauraciju.