ISKUSITE LEDENU AKADEMIJU U ŠVEDSKOJ
REZERVIRAJTE ODMAH

Veliko zamrznuto jezero okruženo nepreglednom borovom šumom. Savršena lokacija za Jaguar Land Rover Ice Academy.

ISKUSTVO ZA CIJELI ŽIVOT

Smještena na jednom od nekoliko zaleđenih jezera u regiji, Ice Academy je vaša šansa da iskusite jedinstveno uzbuđenje vožnje na ledu iza upravljača najnovijih Jaguar i Land Rover vozila. Pod vodstvom naših stručnih instruktora, vaše vozačke sposobnosti bit će podignute do potpuno nove razine.

yt:DW78Qs_VNuo
PREUZMITE BROŠURU

NIKAD NIJE KASNO U ŽIVOTU IMATI PRAVU AVANTURU.


ROBERT KURSON, AUTOR

ODABERITE VAŠE ISKUSTVO VOŽNJE NA LEDU
OBAVIJESTITE ME
ICE DRIVE
Dostupno kao trodnevno ili četverodnevno iskustvo, ovo je savršeni uvod uzbudljive umjetnosti vožnje na ledu. Postavljeno nasuprot nevjerojatne arktičke pozadine, isprobajte vaše granice na različitim ledenim stazama.
ICE DRIVE ADVANCED
Također ponuđen kao trodnevni vikend ili četverodnevni tjedni događaj, ovaj program je više namijenjen povratnim gostima ili onima s prethodnim iskustvom vožnje na ledu. Iskusite tehničke izazove Jaguara I‑PACEa i iskoristite neka od jedan-na-jedan poučavanja u SVR vozilima performansi na stazama.
ICE ACADEMY GALERIJA

Uživajte u pregledu što možete očekivati u Ice Academy.

POGLEDAJTE GALERIJU
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
OPĆENITO

Tko upravlja s Jaguar Land Rover Ice Academy-jom?

Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH upravlja Jaguar Land Rover Ice Academy-ijom u suradnji s Jaguar Land Roverom, koji isporučuje vozila i kvalificirane Jaguar Land Rover Experience instruktore vožnje. Program vožnje i ledene staze dizajnirane su sa strane Jaguara Land Rovera. Također na raspolaganju vam je voditelj na licu mjesta koji nadgleda sve aspekte vašeg vozačkog iskustva kako bi osigurao da se sve odvija prema planu.Tko vozi?

Vi! Na raspolaganju vam je tim Jaguar Land Rover instruktora kako bi pružili stručno vođenje i poučavanje, ali vi ste iza upravljača.Na kojem jeziku je Jaguar Land Rover Ice Academy?

Program je na engleskom jeziku.Mogu li sudjelovati u Ice Academy-ji kao pratitelj?

Naši programi su osmišljeni da pruže jedinstveno vozačko iskustvo. Pratiteljima nismo u mogućnosti omogućiti zabavnu alternativu zbog postavki i lokacije događaja. Ništa se ne može usporediti s vožnjom na ledu, zato vam preporučamo da se prijavite kao vozač.Koje dodatne aktivnosti su na raspolaganju?

Na raspolaganju su vam opcijsko sanjkanje s psima, ture s motornim sanjkama i Arctic Circle Drive (s doplatom), koji se mogu rezervirati prilikom rezervacije vašeg mjesta u Jaguar Land Rover Academy-ji. Za više informacija u vezi ovih i ostalih aktivnosti u ponudi, molimo vas pitajte osoblje kada ste tamo, ili preko e-maila: jlriceacademy@zerotwonine.com

CIJENA

Kada se rezervacije zatvaraju?

Rotacije će biti zatvorene 4 tjedana prije početka rotacije.
Trebam li kupiti dodatno osiguranje kako bih mogao voziti?

Dodatno osiguranje vozila nije potrebno ali za goste je obavezno kupiti policu sveobuhvatnog putnog osiguranja. Putno osiguranje može se nabaviti preko naše agencije Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH.


E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com ili Telefon: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET), od ponedjeljka do petka, osim lokalnih praznika. Mogu se primjeniti pristojbe lokalnog operatera.)Što je uključeno u cijeni Jaguar Land Rover Ice Academy-je?

Opće pokriće je kako slijedi: sve aktivnosti vožnje, hotelski smještaj (s bračnim krevetom), doručak, ručak i večera, pića uz jelo, i transferi iz/u zračnu luku Arvidsjaur Airport. Molimo pogledajte vaš individualni plan puta za točno pokriće. Molimo vas zabilježite da zbog razine vozačkih aktivnosti, alkohol je uključen samo s vašom večerom i bit će ograničen. Bezalkoholna pića, čaj i kava uključeni su u svim obrocima.Što nije uključeno u cijeni vozačkog iskustva?

Letovi, obroci i pića koja nisu specificirana u programu, opcijske aktivnosti (npr. sanjkanje s psima i ture s motornim sanjkama), pristojbe za vizu (prema potrebi), putno osiguranje i bilo koji aranžman prije ili nakon putovanja koji skreće s puta.

VOŽNJA

Nikad prije nisam vozio vozilo na ledu, je li ipak mogu sudjelovati u Jaguar Land Rover Ice Academy-ji?

Apsolutno-vozačke aktivnosti su dizajnirane za vozače svih mogućnosti. Primit ćete detaljne upute tijekom sastanaka za vozače i naš tim stručnih Jaguar Land Rover Experience instruktora bit će vam na raspolaganju kako bi vam pružili stručno vođenje i upute na ledu preko dvosmjernog radia ugrađenog u svakom vozilu. Za Advanced program prethodno Ice Driving iskustvo je jako poželjno.Koja vozila ću voziti?

Ice Drive:
F‑TYPE V6, F‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Ice Drive+:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Ice Drive Advanced:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑PACE, I‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Ice Drive Advanced +:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑TYPE V8 SVR, F‑PACE, I‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover VelarPovremeno možda ćemo trebati promijeniti ili zamijeniti navedena vozila, zbog okolnosti izvan naše kontrole i zadržavamo pravo da to učinimo.Je li su vozila s manualnim ili automatskim mjenjačem?

Sva vozila u ovom programu su s automatskim mjenjačem.Jesu li vozila s upravljačem na lijevu ili desnu stranu?

Vozila su mješavina upravljača na lijevu i desnu stranu. Klijente kojima nije ugodno voziti na neku posebnu stranu vozila molimo da se obrate instruktorima timova koji će učiniti sve kako bi udovoljili vašim zahtjevima.Koji je najmanji uzrast za sudjelovanje?

Najmanji uzrast je 21 godina s 3 godine kompletne vozačke dozvole ili 23 godine s 1 godinom kompletne vozačke dozvole.Koja vrsta vozačke dozvole mi je potrebna?

Svi vozači moraju imati kompletnu i važeću vozačku dozvolu. Ako posjedujete UK dozvolu poslat ćemo vam link za online formular koji morate ispuniti kako bi potvrdili status vaše dozvole. Ako je vaša dozvola izdana izvan UK tada ćete trebati ispuniti deklaraciju o vozačkoj dozvoli na sastanku dobrodošlice. Vaša vozačka dozvola mora biti važeća i aktulna i morate ju donijeti i pokazati na danima događaja.Svi vozači moraju imati najmanje (3) godine neprekinutog vozačkog iskustva kompletne dozvole bez ozbiljnih nezgoda ili osuđivanja, u zadnje (2) godine. Ili najmanje (1) godinu neprekinutog vozačkog iskustva s kompletnom dozvolom bez ozbiljnih nezgoda ili osuđivanja za to vrijeme, ako je uzrast vozača 23 godine ili stariji. Svi vozači ne smiju imati više od 6 kaznenih poena u njihovoj dozvoli (gdje je primjenjivo) kako bi mogli sudjelovati na bilo kojem cestovnom događaju tijekom tečaja. Morate nas obavijestiti ukoliko imate više od 6 kaznenih poena u vašoj vozačkoj dozvoli.
Je li trebam imati određenu razinu fizičke spremnosti kako bih sudjelovao?

Da bi sudjelovali u Driving Experience programu, trebate biti sigurni da ne znate za bilo koje okolnosti koje bi vas diskvalificirale od vožnje, kao na primjer kronični bolovi u leđima (ili slični bolovi), mentalna stanja koja mogu umanjiti vašu sposobnost vožnje, loš vid koji ne zadovoljava standarde za vožnju, trudnoća ili problemi sa srcem.Koliko ljudi je u svakom vozilu?

Bit će dvoje gostiju po vozilu. Na Advanced programu bit će elemenata instrukcija od 1:1.

PUTOVANJE

Ako putujem sam hoću li imati svoje vlastito vozilo?

Ne. Kao sam putnik bit ćete u paru s drugim gostom u vašem vozilu. Za cijelo vrijeme imat ćete vlastitu hotelsku sobu.Je li dozvoljeno da se djeca pridruže Jaguar Land Rover Ice Academyji?

Zbog sigurnosnih razloga i ekstremnih vremenskih uvjeta na lokaciji, Jaguar Land Rover Ice Academyja nije preporučljiva za djecu.Koja je najveća veličina grupe na svakom vozačkom iskustvu?

Kako bi omogućili veću ekskluzivu i angažirano iskustvo, najveća veličina grupe na Jaguar Land Rover Ice Academyji je 30 gostiju (dvojica po vozilu) i 20 gostiju za programe Ice Drive Advanced i Advanced +.Koje vrste kreveta su dostupne?

Nudimo bračni krevet u svim sobama. Jedinačni ili prošireni kreveti nisu dostupni.Trebam li vizu?

Većina zemalja izvan EU trebaju vizu za putovanje u Švedsku i EU. Molimo kontaktirajte vaš lokalni konzulat kako biste provjerili vaše specifične potrebe. Ukoliko trebate pozivnicu za vađenje vize, molimo obavijestite Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH koji će vam je obezbijediti.Koja valuta se kristi u Švedskoj?

Lokalna valuta je švedska kruna (SEK).Koga mogu kontaktirati ako trebam pomoć u vezi rezervacije leta ili putnog osiguranja?

Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH, naš organizacijski partner, sa zadovoljstvom će vam pomoć u vezi rezervacije leta i putnog osiguranja. Možete ih kontaktirati preko sljedećih kontakata: E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com Telefon: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET), od ponedjeljka do petka. Mogu se primjeniti pristojbe lokalnog operatera).Trebam li specijalnu odjeću?

Temperature na vozačkom događaju mogu pasti na -30°C ili niže i zato vas molimo da osigurate da ponesete odgovarajuću toplu, vremenski otpornu odjeću i obuću. Odjeća nije obezbijeđena i zato preporučamo svi sudionicima da ponesu sljedeće stvari:


• Toplu kapu
• Tople rukavice
• Vuneni šal
• Toplinski osnovni sloj (dugi rukav / duge nogavice)•
• Dobro izolirana jakna
• Vuneni pulover ili jakna od flisa
• Dodati neke dodatne lagane slojeve prema potrebi
• Čvrstu, udobnu obuću (odgovarajuću za vožnju)Koji je večernji dress code?

Večernji dress code je casual.Što će se dogoditi u slučaju da vrijeme nije pogodno za vožnju na ledu?

U slučaju da vrijeme uzrokuje zatvaranje ledenog terena zbog sigurnosnih razloga, bit će ponuđen alernativni program.Je li dozvoljeno nostiti foto aparat ili video kameru?

Da, svakako, ali molimo vas zabilježite da se Jaguar Land Rover Ice Academyja održava na Jaguar Land Roverovom tajnom objektu za klimatska testiranja, tako da su na snazi ograničenja u vezi fotografiranja. Dronovi nisu dopušteni.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora kreirajte vaše savršeno vozilo.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg najbližeg prodavača.
OBAVIJESTITE ME
Budite obaviješteni o najnovijim vijestima iz Adventure Travela.