VOZILO

Trenutni okretni moment u suradnji s izvanrednom agilnošću i upravljivošću kod Jaguara I‑PACE eTROPHY.

BRZE ČINJENICE

Baterija:
90kWh Lithium Ion Battery

Pogonski sklop:
Maksimalna snaga motora 400KS i 700Nm okretnog momenta

Gume:
22' Michelin Pilot Super Sport gume (za sve uvjete)

0-100 km/h:
4.5 sec

Ukupna duljina:
4,855mm (max)

Ukupna širina:
2,145mm (max)

Max Brzina:
195 km/h (121 mph)

Elektronika:
Lagani potpuno trkaći sustav prilagođen od I-TYPE 3

Kočnice:
Specijalni AP Racing sustav/11-podešavanja Bosch Motorsport ABS

BATERIJA
I‑PACE eTROPHY pogonjen je istom 90kWh lithium-ion baterijom kao i standardni I-PACE. Njezin dizajn i vrhunsko upravljanje zagrijavanjem podržava dugovečnost i periode održive maksimalne snage.
POGONSKI SKLOP
Pogonski sklop standardnog I-PACEa bio je osnova za I-PACE e TROPHY. Omogućavajući 400KS i 696NM trenutnog momenta, ubrzava 0-100km/h za samo 4,5 sekundi.
INVERTER
The I‑PACE eTROPHY inverter identičan je kao kod I‑PACE-a. Koristi jednosmjernu struju (DC), pohranjenu u paketu baterija i pretvara ju u izmjeničnu struju (AC), koja napaja motor.
ALUMINIJSKA KONSTRUKCIJA
Lagana aluminijska konstrukcija korištena kod standardnog I-PACEa lagano je modificirana za I-PACE eTROPHY, kako bi omogućila ugradnju FIA sigurnosnog kaveza.
SVO

Naš Special Vehicles (SV) tim ne proizvodi vozila. Oni proizvode supervozila - uključujući Jaguar I-PACE eTROPHY trkaći auto.

BUDUĆNOST IZGLEDA ELEKTRIČNO

Od dizajna, do koncepta pa sve do proizvodnje, I-PACE je Battery Electric Vehicle (BEV) koje je nepogrešivo Jaguar. Uzbudljiv za gledati i stimulirajući za voziti, on je najpametnije vozilo s pet sjedala na svijetu.

REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
PRATITE NAS

Ne morate imati tim da biste sudjelovali. Ukoliko ste ljubitelj električnih utrka preuzmite najnovije fotografije, videa i novosti na našim društvenim mrežama.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
JOIN US