VOZILO

Trenutni okretni moment u suradnji s izvanrednom agilnošću i upravljivošću kod Jaguara I‑PACE eTROPHY.

BRZE ČINJENICE

Baterija:
90kWh Lithium Ion Battery

Pogonski sklop:
Maksimalna snaga motora 400KS i 700Nm okretnog momenta

Gume:
22' Michelin Pilot Super Sport gume (za sve uvjete)

0-100 km/h:
4.5 sec

Ukupna duljina:
4,855mm (max)

Ukupna širina:
2,145mm (max)

Max Brzina:
195 km/h (121 mph)

Elektronika:
Lagani potpuno trkaći sustav prilagođen od I‑TYPE 3

Kočnice:
Specijalni AP Racing sustav/11-podešavanja Bosch Motorsport ABS

BATERIJA
I‑PACE eTROPHY pogonjen je istom 90kWh lithium-ion baterijom kao i standardni I‑PACE. Njezin dizajn i vrhunsko upravljanje zagrijavanjem podržava dugovečnost i periode održive maksimalne snage.
POGONSKI SKLOP
Pogonski sklop standardnog I‑PACEa bio je osnova za I‑PACE e TROPHY. Omogućavajući 400KS i 696NM trenutnog momenta, ubrzava 0-100km/h za samo 4,5 sekundi.
INVERTER
The I‑PACE eTROPHY inverter identičan je kao kod I‑PACE-a. Koristi jednosmjernu struju (DC), pohranjenu u paketu baterija i pretvara ju u izmjeničnu struju (AC), koja napaja motor.
ALUMINIJSKA KONSTRUKCIJA
Lagana aluminijska konstrukcija korištena kod standardnog I‑PACEa lagano je modificirana za I‑PACE eTROPHY, kako bi omogućila ugradnju FIA sigurnosnog kaveza.
SVO

Naš Special Vehicles (SV) tim ne proizvodi vozila. Oni proizvode supervozila - uključujući Jaguar I‑PACE eTROPHY trkaći auto.

BUDUĆNOST IZGLEDA ELEKTRIČNO

Od dizajna, do koncepta pa sve do proizvodnje, I‑PACE je Battery Electric Vehicle (BEV) koje je nepogrešivo Jaguar. Uzbudljiv za gledati i stimulirajući za voziti, on je najpametnije vozilo s pet sjedala na svijetu.

REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
PRATITE NAS

Ne morate imati tim da biste sudjelovali. Ukoliko ste ljubitelj električnih utrka preuzmite najnovije fotografije, videa i novosti na našim društvenim mrežama.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
JOIN US