OFICIJALNI PARTNERI
MICHELIN

Tijekom više od 125 godina, motosport je pridonio Michelinovoj temeljnoj misiji a to je olakšati mobilnost. Od svog osnutka, inovirala je pobjedničke tehnologije koje su kasnije poboljšale serijski proizvedena vozila.

Značajan primjer kako se Michelin priprema za sutrašnju mobilnost jest njegova predanost cestovnim natjecanjima kao što je ABB FIA Formula E Championship, u suradnji s partnerima kao što je Jaguar Racing.

Michelin je također ponosan što je ekskluzivni dobavljač za Jaguar I‑PACE eTROPHY, što mu dodatno pomaže da poboljša performanse i energetsku učinkovitost svojih guma za električna vozila.

ABB

ABB je inovativni tehnološki lider u elektroenergetskim mrežama, proizvodima elektrifikacije, industrijskoj automatizaciji, robotici i kretanju, opslužujući kupce u uslužnim djelatnostima, industriji, transportu i infrastrukturi širom svijeta.

Nastavljajući povijest inovacija koje traju više od 130 godina, ABB danas piše budućnost industrijske digitalizacije s dva jasna važna prijedloga: dovesti električnu energiju iz bilo koje elektrane bilo kojem priključku i automatizirati industriju od prirodnih resursa do gotovih proizvoda.

Kao glavni partner ABB FIA Formula E prvenstvu, međunarodnoj potpuno električnoj motorsport seriji, ABB pomiče granice e-mobilnosti kako bi pridonio održivoj budućnosti.

Prirodni nastavak ove suradnje je odabir ABB-a kao Official Charging Partnera Jaguar I‑PACE eTROPHY serije.

ONE ALL SPORTS
Motosport je mješavina brzine, uzbuđenja i stila. S više od dva desetljeća iskustva u sportskoj odjeći i opremi, One All Sports su se tijekom godina razvili kako bi proizveli izvrsne proizvode za svijet utrka, kako na stazi tako i izvan nje. Oni su "pick'n'pack" stručnjaci u e-trgovini a također imaju kolekciju ekskluzivnih proizvoda koji se mogu nabaviti isključivo putem One All Sports kanala. One All Sports iznimno je ponosan što će se pridružiti Panasonic Jaguar Racingu za nadolazeću petu sezonu ABB FIA Formula E Championshipa i prvoj sezoni Jaguar I‑PACE eTROPHY serije.
ALPINESTARS
Preko pet desetljeća inovirajući sigurnost i performanse motorsporta, Alpinestars bilježi 55 godina kao tvrtka za vrhunsku motorsport obuću, odjeću i zaštitu za profesionalne utrke u svjetskim razmjerima, s jasnim pogledom prema budućnosti. Kao globalna snaga u svim većim serijama moto sporta, Alpinestars nastavlja s inovacijama kroz tehnološka istraživanja, projektiranje i razvoj, s najmodernijim pogonima u SAD-u i Europi, koji potiču svjetski program razvoja utrka. Proizvodi koji pružaju udobnost i prozračnost u kokpit okruženju s velikom napetošću, smanjuju umor i pomažu pri koncentraciji vozača. Jedan cilj. Jedna vizija.
SABELT
Osnovan 1972., Sabelt je globalni lider u razvoju i proizvodnji automobilskih sjedala, sigurnosnih pojasa, motorsport proizvoda za aktivnosti utrkivanja i specijalnih aplikacija kao što su sustavi za zadržavanje tereta. Kvaliteta Sabeltovih proizvoda je rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja i internih dinamičkih testiranja (ECE & FIA), što omogućava postizanje najviše razine performansi i sigurnosti. Sabelt snabdijeva Jaguar I‑PACE eTROPHY seriju tijekom sezone, s GT-625 sjedalima (homologacijski broj 8862) s pouzdanim bočnim zglobovima, upravljačima, vrhunskim sigurnosnim pojasevima s aluminijskim podesivačima zatezanja i zaštitnim mrežama za glavu na prozorima.
PRATITE NAS

Ne morate imati tim da biste sudjelovali. Ukoliko ste ljubitelj električnih utrka preuzmite najnovije fotografije, videa i novosti na našim društvenim mrežama.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
JOIN US