OTKRIJTE VIŠE

Vozite s povjerenjem. Iskoristite pristup najnovijim točkama interesa, pronađite put do benziske stanice, bankomata i restorana.

UŽIVAJTE U VAŠEM PUTOVANJU

Bez obzira koju rutu odabrali, osjećajte se sigurno činjenicom da ste uvijek vođeni u pravom smjeru. Obaderite vaš Infotainment System niže i otkrijte kako instalirati nove verzije.

TOUCH PRO AND TOUCH PRO DUO
Da biste obnovili Navigation Pro, najprije otvorite račun pomoću dobivene poveznice. Kada ste se prijavili, odite na ‘Maps & Services’, preuzmite odgovarajuću mapu i prebacite je u vaše vozilo pomoću USB ključa. Većina modela proizvedenih od 2017. prima Map Care, koji omogućava besplatno obnavljanje mapa koje su dostupne za preuzimanje za vrijeme trajanja jamstva*.
Preuzmite nove mape
TOUCH
Preuzmite InControl Touch Map Updater na vaš PC ili Mac pomoću dobivene poveznice i dobiti ćete obavijest u slučaju novih raspoloživih verzija mapa za vaše vozilo. Kupite i preuzmite odgovarajuću mapu i prebacite je na SD karticu vozila kako biste obnovili vaš InControl Navigation system.
Preuzmite nove mape
TOUCH PLUS
Ovisno o vašem vozilu, naručite USB ključ ili DVD i slijedite dobivene upute da biste obnovili vaš Touch Plus Navigation System. Pronađite dostupnost i cijene Map Updates niže.
Preuzmite nove mape
JAGUAR INCONTROL PODRŠKA
PRIJAVITE SE U VAŠ INCONTROL RAČUN
Registrirajte se za Jaguar InControl račun da biste prilagodili vaše potrebe i upravljali vašim InControl značajkama.
MOJ JAGUAR INCONTROL
ZATRAŽITE POMOĆ ZA INCONTROL
Sretni smo vam pomoći za bilo kakva pitanja ili objasniti vam InControl značajke.
KONTAKTIRAJTE NAS
ČESTO POSTAVLJENA PITANJA
UVJETI I ODREDBE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima, odredbama i dokumentima politike privatnosti s posebne Jaguar internet stranice vaše zemlje.
POGLEDAJTE UVJETE I ODREDBE
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.


*Jamstveni period može ovisiti o tržištu, za više detalja molimo vas provjerite s vašim lokalnim prodavateljem i o potvrdi je li vaše vozilo ispunjava uvjete.