SECURE TRACKER ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Molimo vas odaberite kategoriju ili pitanje niže.

OPĆENITO
ŠTO JE SECURE TRACKER I KAKO FUNKCIONIRA?

Secure Tracker je Jaguar Land Roverov sustav za praćenje ukradenih vozila koji svrstavamo u klasu Thatcham Category 6. Secure Tracker koristi tehnologiju praćenja kako bi vas upozorio u slučaju da je vaše vozilo ukradeno ili ilegalno premješteno. Vaše vozilo alarmirat će Jaguarov Centar za praćenje koji će vas kontaktirati kako biste potvrdili je li vaše vozilo doista ukradeno.

HOĆE LI SECURE TRACKER PRIDONIJETI SMANJENJU MOJE PREMIJE OSIGURANJA?

Secure Tracker je dodatak u klasi Thatcham Category 6. Aktivacijom sustava Secure Tracker možda se kvalificirate za popust na vašu premiju osiguranja.

ŠTO ĆE SE DOGODITI AKO IMAM SUSTAV SECURE TRACKER, A MOJE VOZILO JE UKRADENO?

U slučaju da je vaše vozilo protuzakonito premješteno, Jaguarov InControl Centar za praćenje neposredno će vas upozoriti i stupit ćete u kontakt s policijom kako biste pronašli točnu lokaciju vašeg vozila


Ako mislite da je vaše vozilo ukradeno, nazovite Jaguarov InControl Centar za praćenje izravno iz aplikacije InControl Remote na vašem pametnom telefonu ili birajte telefonski broj koji možete naći u odjeljku za vlasnike sustava InControl na www.jaguar.com

AKO IMAM SUSTAV SECURE TRACKER, ŠTO ĆE SE DOGODITI AKO SE MOJE VOZILO PREVOZI VUČNOM SLUŽBOM?

Ako znate da će vaše vozilo biti transportirano (npr. vučom, vlakom ili na trajektu) te ako imate aktivnu pretplatu na sustav Secure Tracker, molimo vas osigurajte da ste omogućili sadržaj Transport Mode. Nakon aktivacije tog sadržaja, Transport Mode bit će aktivan samo 10 sati i bit će automatski isključen nakon isteka tog vremena. Ako se vaše vozilo transportira dulje od 10 sati, molimo vas ponovno aktivirajte sadržaj Transport Mode. Ako ne omogućite sadržaj Transport Mode pri transportu vašeg vozila, primit ćete obavijest o krađi vozila od strane Jaguarovog Centra za praćenje.

MOGU LI PRIJAVITI KRAĐU MOG VOZILA U INOZEMSTVU UNUTAR EUROPE?

Ako je vaše vozilo ukradeno tijekom putovanja u jednoj od potonje navedenih država, trebali biste kontaktirati Jaguarov Centar za praćenje. Proces je jednak kao i u vašoj matičnoj zemlji.


Secure Tracker je dostupan u državi u kojoj ste se prijavili te u sljedećim državama: Andora, Austrija, Belgija, Bosna, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, San Marino, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Lihtenštajn, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Vatikan.

ŠTO JE TRANSPORT MODE?

Transport Mode je povezan sa sustavom Secure Tracker i omogućava vam da transportirate vaše vozilo na prikolici, u vlaku ili vučom bez izazivanja upozorenja o krađi vozila. Transport Mode može se omogućiti u aplikaciji za pametne telefone ili na My Jaguar InControl web-stranici.


Nakon uključenja ovog sadržaja, vozilo neće slati automatske obavijesti o krađi automobila u idućih 10 sati ako se vozilo premješta bez uključivanja motora. Sva ostala automatska upozorenja o sigurnosti, poput upozorenja o nepovezanoj bateriji, razbijanju prozora itd., ostaju aktivna.


Transport Mode bit će vidljiv samo na aplikaciji za pametne telefone ili na My Jaguar InControl web-stranici ako imate sustav Secure Tracker

ŠTO JE SERVICE MODE?

Service Mode je povezan sa sustavom Secure Tracker i mora se uključiti pri vožnji vašeg automobila na servis kako bi se spriječilo izazivanje upozorenja o krađi vozila. Service Mode može biti aktiviran u aplikaciji za mobilne telefone ili na My Jaguar InControl web-stranici. Nakon uključivanja, vozilo neće automatski slati obavijesti o krađi vozila u idućih 10 sati ako primijeti događaj sličan krađi prouzrokovan, primjerice, premještanjem automobila s isključenim motorom, odvajanjem baterije ili antene, alarmskim signalom itd. Service Mode bit će vidljiv isključivo na aplikaciji za pametne telefone ili na My Jaguar InControl web-stranici ako imate sustav Secure Tracker

Ne možete naći što ste tražili?

PRONAĐITE PRODAVATELJA
KONTAKTIRAJTE NAS
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.