INCONTROL CONNECTIVITY
Pogledajte video

Za povezivanje bez premca u vašem autu, Jaguar Connect i Connect Pro osiguravaju da vi i vaši putnici uživate u neprimjetnom iskustvu unutar i izvan vozila. Uživajte u pogodnostima Remote Essentials ili Remote Premium opcija koje vam omogućavaju kontrolu vašeg auta na daljinu. Protect i Secure Tracker opcije čine vas i vaš Jaguar sigurnijim.

CONNECT PRO

Dostupan samo s Touch Pro, Connect Pro sastoji se od InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium i Pro Services značajki i dizajniran je kako bi poboljšao vaše iskustvo unutar i izvan vašeg Jaguar-a, osiguravajući vama i vašim putnicima uživanje u putovanju dok ste povezani sa svijetom.

CONNECT PRO ZNAČAJKE
PRO SERVICES
Dostupne kao dio Connect Pro paketa za Touch Pro, Pro Services su izbor jedinstvenih povezanih navigacijskih usluga.
DOZNAJTE VIŠE
WI-FI HOTSPOT
Wi-Fi Hotspot omogućava 4G Wi-Fi hotspot u vašem Jaguar-u, omogućavajući vašim putnicima povezivanje do 8 uređaja na internet.*
DOZNAJTE VIŠE
REMOTE PREMIUM
Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnim telefonima, Jaguar InControl Remote App omogućava vam interakciju s vašim Jaguar-om iz bilo kojeg mjesta u svijetu.
DOZNAJTE VIŠE
INCONTROL APPS
InControl Apps predstavlja interaktivni paket aplikacija koje omogućavaju media streaming, cloud i lokacijske usluge i još više - preko USB utičnice.
DOZNAJTE VIŠE
CONNECT

Connect omogućava tri ključne usluge: InControl Apps, koja omogućava korištenje kompatibilnih aplikacija za pametne telefone preko zaslona na dodir, Wi-Fi Hotspot, koja omogućava mrežu unutar vozila za povezivanje do 8 uređaja i Remote Premium, omogućavajući vam interakciju na daljinu s vašim Jaguar-om.

CONNECT ZNAČAJKE
WI-FI HOTSPOT
Wi-Fi Hotspot omogućava 4G Wi-Fi hotspot u vašem Jaguar-u, omogućavajući vašim putnicima povezivanje do 8 uređaja na internet.*
DOZNAJTE VIŠE
REMOTE PREMIUM
Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnim telefonima, Remote Premium omogućava vam interakciju na daljinu s vašim Jaguar-om.
DOZNAJTE VIŠE
POGLEDAJTE FILM
yt:h6rf5C7Bxnc
INCONTROL APPS
InControl Apps predstavlja interaktivni paket aplikacija koje omogućavaju media streaming, cloud i lokacijske usluge i još više - preko USB utičnice.
DOZNAJTE VIŠE
PROTECT

Za dodatni mir, Protect sadrži Remote značajke, Jaguar Optimised Assistance i SOS Emergency call. Možete provjeriti razinu goriva, prozore i vrata na daljinu i pronaći vaš Jaguar na punom parkiralištu i ostalo, sve preko vašeg pametnog telefona. U slučaju kvara, Jaguar Optimised Assistance šalje lokaciju i dijagnostičke podatke vašem pružaocu pomoći. U slučaju ozbiljnije nezgode, SOS Emergency Call funkcija poslati će informaciju hitnim službama, uključujući lokaciju i također će vas povezati telefonom.

PROTECT ZNAČAJKE
REMOTE ESSENTIALS
Možete se povezati s vašim Jaguar-om od bilo kuda u svijetu preko Remote Essentials, na primjer kako biste provjerili vrata ili stanje goriva.
DOZNAJTE VIŠE
JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE
Možete izravno nazvati Jaguar Assistance tim, u slučaju kvara, pritiskom dugmeta na lijevoj strani konzole iznad glave ili preko Assitance zaslona u Jaguar InControl Remote smartphone app.
SOS EMERGENCY CALL
Povezati ćete se pomoću telefona s hitnim službama ukoliko ste imali nezgodu i aktivaciju zračnih jastuka, SOS Emergency Call može također poslati važne informacije, uključujući vašu lokaciju.
SECURE TRACKER

Secure Tracker koristi tehnologiju praćenja kako bi vas upozorio o mogućoj krađi i šalje lokaciju vašeg vozila odgovarajućim institucijama, kako bi pronašli vaš auto što prije.

DOZNAJTE VIŠE
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.


*4G Wi-Fi mogućnost dostupna je samo kod određenih modela i zahtjeva odgovarajući SIM podatkovni ugovor. 4G mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.