REMOTE ESSENTIALS I REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS I REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS I REMOTE PREMIUM

Uz kompatibilnost s većinom pametnih telefona sa sustavima Android i Apple iOS, Remote Essentials i Remote Premium omogućuju vam putem aplikacije InControl Remote interakciju s vašim Jaguarom s bilo kojeg mjesta na svijetu s podatkovnom vezom.

Ako se odlučite za Remote Essentials ili Remote Premium, moći ćete pronaći informacije o stanju svojeg Jaguara na svom pametnom telefonu, uz daljinsku interakciju.


• Pregledajte podatke o automobilu na daljinu, od razine goriva do statusa vrata i prozora, putem Informacija o statusu vozila
• Pratite svoje troškove putem Povijesti putovanja
• Unaprijed odredite savršenu temperaturu u kabini putem Daljinskog upravljanja klimom
• Brzo pronađite svoj Jaguar na prepunom parkiralištu uz Daljinski zvučni signal i Bljeskalicu
• Daljinski zaštitite sigurnost svojeg automobila putem Daljinskog zaključavanja i otključavanja


Ovisno o odabranoj opciji, ove usluge vam omogućavaju da zaključate/otključate vrata, daljinski unaprijed zagrijete/ohladite automobil putem funkcije kontrole klime* , brže pronađete svoj Jaguar pomoću funkcije Zvučnog signala i Bljeskalice i još mnogo toga.

Remote Essentials je gotovo uvijek standard, ali provjerite kod svog ovlaštenog prodavača. Remote Premium dio je opcija Connect ili Connect Pro. Trebat ćete odabrati želite li kupiti Remote Premium kao dio paketa povezivosti.


Remote Essentials i Remote Premium uključuju:

PODACI O STATUSU VOZILA
Provjerite trenutačnu razinu goriva i domet te status položaja i brava vrata i prozora. Pogledajte posljednju parkirnu lokaciju svojeg Jaguara i pronađite put do njega uz pješačke upute.

UPOZORENJA O ODRŽAVANJU VOZILA
Imat ćete mogućnost pregleda problema s održavanjem – primjerice niske razine tekućine – i primanja savjeta što učiniti sljedeće.

POVIJEST PUTOVANJA
Ova opcijska funkcija može automatski bilježiti povijest vaših putovanja uključujući statističke podatke o ruti i kilometraži. Ove se informacije mogu izvesti putem e-pošte u formatu Excel radi izvještavanja o troškovima.

DALJINSKO UPRAVLJANJE KLIMATIZACIJOM
Unaprijed pripremite svoj Jaguar određivanjem temperature kako bi vama i svim vašim putnicima bilo ugodno od samog ulaska u vozilo. Pokreće se daljinskim pokretanjem motora.*

DALJINSKI ZVUČNI SIGNAL I I BLJESKALICA
Ova funkcija uključuje upozoravajuća svjetla, kratka svjetla i zvučno upozorenje na vašem Jaguaru da biste ga lakše locirali na prepunom parkiralištu.

DALJINSKO ZAKLJUČAVANJE I OTKLJUČAVANJE
Daljinski zaključajte ili otključajte vrata jednim pritiskom na gumb. Jednostavno pritisnite gumb „zaključaj” („lock”) na zaslonu za Zaštitu sigurnosti vozila u aplikaciji za pametni telefon InControl Remote za jednostruko zaključavanje vrata, aktiviranje alarma, sklapanje retrovizora i zatvaranje prozora. Pritisnite gumb „otključaj” („unlock”) da biste otklopili bočne retrovizore, uključili kratka svjetla i dvaput zasvijetlili upozoravajućim svjetlima.

DALJINSKO PONIŠTAVANJE ALARMA
Primit ćete upozorenje na svoj pametni telefon ako se uključi alarm vašeg automobila, što će vam omogućiti da ga poništite po potrebi.

FUNKCIJA BUĐENJA
Radi uštede energije baterije, neke manje važne daljinske funkcije isključit će se ako ne vozite svoj Jaguar 4 dana.

Stoga, ako želite mogućnost korištenja ovih usluga nakon tog vremenskog razdoblja, možete postaviti funkciju Buđenja, koja će ponovno aktivirati značajke kao što su daljinsko upravljanje klimatizacijom i funkcije zaključavanja/otključavanja.

Značajke aplikacije za pametni telefon Remote automatski će se ponovno aktivirati sljedeći put kad vaš Jaguar bude u pogonu.

Kako uvodimo InControl, opisane specifične značajke mogu biti opcijske i ovise o tržištu ili pogonskom sklopu. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlaštenom prodavaču Jaguara za dostupnost i cjelokupne uvjete u vašoj zemlji. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama.

*Ako se motor ne može daljinski pokrenuti zbog ograničenja vozila ili tržišta, daljinsko grijanje i prozračivanje i dalje su mogući ako je ugrađena Klimatizacija s vremenskim ograničenjem ili Daljinsko grijanje za parking. Ako nijedno nije moguće, funkcija Remote Climate neće se prikazati u aplikaciji InControl Remote za pametne telefone.