xe
NOVI JAGUAR XE

Redefinirana sportska limuzina.

360° POGLED VANJŠTINE

KOMBINIRANA CO2 EMISIJA g/km
Od niskih 130 Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km
Od 4.9 Automatic

NOVI JAGUAR XE

Rafinirana unutrašnjost s fokusom na vozača.

ISTRAŽITE KLJUČNE ZNAČAJKE

KOMBINIRANA CO2 EMISIJA g/km
Od niskih 130 Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km
Od 4.9 Automatic

KLJUČNE ZNAČAJKE
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE MOTORA
DIZAJN
XE ima stil i pojavu koja se razlikuje od bilo kojeg automobila u njegovoj klasi. Ovo je jedna izvanredna sportska limuzina.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST
PERFORMANSE
Poznat po njegovom dinamičkom upravljanju, performanse XE-a su još više naglašene. S poboljšanim ovjesom i revidiranim JaguarDrive Control sustavom, pripremite se za uzbudljivu vožnju.
ISTRAŽITE VOZNE PERFORMANSE
TEHNOLOGIJA
Naš opcijski Touch Pro Duo1 infotainment sustav pruža vrhunsku zabavu, prikazanu na dva zaslona na dodir. Intelligent technology2 značajke poboljšavaju vaše iskustvo vožnje osiguravajući vašu povezanost.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJE TEHNOLOGIJE
ISTRAŽITE XE VANJŠTINU

Instiktivno primjetljiv, mišićav stav XE-a naglašava njegovu stilsku prisutnost. LED prednja svjetla s naglašenim DRL-svjetlima, široka maska i dinamični prednji branik naglašavaju dominantan profil vozila.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xe_my20/xe_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xe_my20/xe_**.jpg
Kliknite za interakciju
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xe_my20/xe_01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xe_my20/xe_**_m.jpg
Dodirnite za interakciju
ISTRAŽITE XE UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost izgrađena oko vas. Instrument ploča sa stiliziranom unutrašnjošću opremljena je novim dizajnom središnje konzole koja, zajedno s Jaguar SportShift Selector i JaguarDrive Control sustavima, naglašava sportski duh XE-a.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xe_my20_1
Kliknite za interakciju
Dodirnite za interakciju
Reset to dash
Izlaz
STANDARDNE ZNAČAJKE
NAGLAŠENA STRAŽNJA SVJETLA
Inspirirana F‑TYPE-om, tanka LED stražnja svjetla nadopunjavaju sportski karakter vozila s osebujnim i elegantnim dizajnom, prikazujući formu šikane na sportskoj stazi.
ISTRAŽITE VANJŠTINU
JAGUAR SPORTSHIFT SELECTOR
Svako putovanje je za vas. S Jaguar SportShift Selector sustavom možete lako odabrati bilo koji način vožnje, personalizirajući vaše iskustvo vožnje.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST
TORQUE VECTORING BY BRAKING
Neprimjetno balansiranje distribucije momenta između kotača. Sustav pruža veću pouzdanost vozača podržavajući agilnost i stabilnost vozila u zavojima.
ISTRAŽITE VOZNE PERFORMANSE
TOUCH PRO
Sa svojim elegantnim dizajnom, naš 10” Touch Pro infotainment2 sustav pruža vam obilje informacija i zabave. Touch Pro nudi vam prilagodljive početne zaslone, brzu reakciju i glasovno upravljanje.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJE TEHNOLOGIJE
PREMIUM LED PREDNJA SVJETLA
Omogućavajući osebujan izgled, premium LED prednja svjetla s naglašenim DRL svjetlima poboljšavaju vidljivost pri noćnoj vožnji. Usporediva s dnevnom svjetlošću, ona pomažu smanjivajući umor vozača.
ISTRAŽITE PRAKTIČNOST I SIGURNOST
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Osiguravajući pouzdanu i angažiranu vožnju, Dynamic Stability Control sustav intervenira kada je potrebno kako bi smanjio okretni moment motora i aktivirao kočnice kako bi neutralizirao podupravljanje i preupravljanje.
ISTRAŽITE VOZNE PERFORMANSE
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
OPCIJE I JAGUAR GEAR

Definirajte vaš XE još većom personalizacijom paletom opcija i dodatne opreme, od uređaja za bežično punjenje do osvjetljenih oznaka.

POGLEDAJTE OPCIJE I DODATNU OPREMU
EURO NCAP OCJENA: NAJBOLJI U KLASI

Kako bi postigao najveću razinu sigurnosti u svojoj klasi i dobio maksimalnu 5 Star ocjenu na Euro NCAP testovima, XE pruža izvanrednu zaštitu u slučaju sudara, s vrlo visokim ocjenama u svim kategorijama, uključujući sigurnost putnika i pješaka.

XE opremljen je paletom sustava aktivne sigurnosti uključujući Emergency Braking kako bi još više poboljšao svjetsku razinu sigurnosti.

POSJETITE EURO NCAP STRANICU
NOVI DIESEL, BENZINAC ILI ELEKTRIČNI?

Naši aktualni benzinski i diesel motori su najčišći i najučinkovitiji motori koje smo ikada proizveli. Naš novi električni pogon je budućnost vožnje. Koji je pravi za vas?

KOJI JE PRAVI ZA VAS?
IZABERITE VAŠ XE

Pronađite vlastiti balans učinkovitosti, performansi i luksuza u paleti XE modela.

IZABERITE VAŠ MODEL
XE ZA POSAO

Napredan i učinkovit. XE pruža dinamičnu vožnju s malom potrošnjom goriva i CO2 emisija, čime je savršeni izbor za poslovne korisnike.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri Jaguar vozila i detaljno ih usporedite
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure
PRONAĐITE PRODAVAČA
Potražie Jaguar prodavača u vašoj blizini

1Standard kod HSE.
2Unutrašnje značajke trebaju se koristiti od strane vozača samo kada je to sigurno. Vozači moraju osigurati potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.

*Predstavljeni su NEDC2 podatci izračunati sukladno službenim WLTP testovima proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni se podatci mogu razlikovati. Podatci o CO2 i potrošnji goriva mogu se razlikovati sukladno ugrađenim kotačima i ugrađene dodatne opreme. NEDC2 podatci izračunati su koristeći vladinu formulu iz WLTP rezultata, koji su ekvivalentni onima koji bi se dobili sukladno starom NEDC testu. Tada se može primijeniti točan izračun porezne osnovice.

Pogledajte WLTP podatke.
WLTP je novi službeni EU test koji se koristi da bi se izračunali standardizirani podatci o potrošnji goriva i CO2 za osobna vozila. Test mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Test je dizajniran kako bi omogućio podatke bliže realnim uvjetima vožnje. S njim se testiraju vozila s opcijskom opremom i sukladno zahtjevnijim testnim postupcima i vozačkim profilima.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure
PRONAĐITE PRODAVAČA
Potražie Jaguar prodavača u vašoj blizini