ipace
NOVI POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

360˚ PREGLED VANJŠTINE

UBRZANJE
0-100km/h za 4.8 sekundi

AUTONOMIJA
470km WLTP †

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) je novi ciklus uveden 2017. godine koji mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Ovaj ciklus je osmišljen tako da omogući rezultate sličnije stvarnim uvjetima vožnje. Testirana su vozila s opcijskom opremom i prema zahtjevnijoj testnoj proceduri i načinu vožnje.

USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
Svjetski automobil godine 2019

2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR
2019 WORLD GREEN CAR

KLJUČNE ZNAČAJKE
ELEKTRIČNI POGON
I‑PACE je, iznad svega, Jaguar - pravi vozački auto. Njegovi električni motori i skoro idealni raspored težine omogućavaju 696 Nm trenutnog momenta i agilnost sportskog automobila.
ISTRAŽITE PERFORMANSE
LINIJE U POKRETU
Posjedujući elegantni, visoko aerodinamični dizajn s malim otporom zraka od 0.29d, I‑PACE je kreiran da bi pružio učinkovitost čisto presjecajući zrak za maksimalnu autonomiju i stabilnost. I‑PACE nudi uzbuđenje iz svakog kuta zahvaljujući fluidnoj bočnoj liniji, velikom otvoru na poklopcu motora i osebujnim stražnjim nosačima.
ISTRAŽITE VANJŠTINU
UNUTRAŠNJI MIR
I‑PACE neprimjetno integrira tehnologiju i veliki prostor. Unutrašnji dizajn je čist i neopterećen, s funkcijama na dodir i jasnim linijama. Priroda električnog pogona omogućava dodatni prostor, pružajući više slobode u povećanju udobnosti koju pruža unutrašnjost I‑PACE-a.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST
UVIJEK NA DUŽNOSTI
Pomoću Touch Pro Duo informatičkog sustava I‑PACE-a jednostavno možete upravljati svim tehnologijama vozila. Funkcija 4G Wi-Fi je standardna, istovremeno je i središte značajki povezivanja koje vam jednostavno omogućava biti u kontaktu s vašim digitalnim svijetom.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJU TEHNOLOGIJU
ISTRAŽITE VANJŠTINU I‑PACE
VANJŠTINU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
POGON
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST I‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/ipace_my20
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
Reset
Zatvoriti
I‑PACE: DETALJI
RANGE
Jedno kompletno punjenje omogućava autonomiju od 470km prema WLTP ciklusu*.
PERFORMANSE
Trenutni okretni moment i All Wheel Drive pogon omogućavaju I‑PACE-u ubrzanje sportskog auta. Postiže 100km/h za 4.8 sekundi.
BATERIJA
Baterija I‑PACE-a od 90kWh napravljena je od litij-ionskih snopova ćelija s visokom energetskom gustoćom. Njezin dizajn i vrhunsko termičko upravljanje omogućavaju trajnost i periode održive maksimalne snage.
SNAGA
I‑PACE je pogonjen s dva sinkrona električna motora sa stalnim magnetima. Slično tehnologiji koja se nalazi u I‑TYPE Formula E trkaćem vozilu, ovi motori pružaju 400 KS i 696 Nm okretnog momenta.
DIMENZIJE
I‑PACE ima kompaktni izgled izvana, ali i izvanredni prostor iznutra. Posjeduje pet normalnih sjedala, inovativne pretince, značajni stražnji prtljažnik s više od 1,453 litara i 27 litara u prednjem odjeljku za prtljagu.
PUNJENJE
Pomoću 50kW DC brzog punjača - vrste koja se nalazi na najviše javnih punionica - I‑PACE može postići do 270km autonomije na sat*.

*Aktualna vremena punjenja mogu varirati ovisno o uvjetima okoliša i raspoloživim instalacijama za punjenje.
ISTRAŽITE POSJEDOVATI EV
ELEKTRIFIKACIJA
AUTONOMIJA I PUNJENJE
Bilo da je ovo vaše prvo ili sljedeće električno vozilo, otkrijte kako Jaguar I‑PACE neprimjetno pristaje vašem životnom stilu koristeći naš kalkulator autonomije i upitnik za punjenje.
ISTRAŽITE AUTONOMIJU I PUNJENJE
POTICAJI
Vlasnici I‑PACE-a koriste financijske povlastice koje omogućava posjedovanje električnog vozila. Poticaji koji čine svakodnevnu vožnju ugodnijom i jeftinijom mogu sadržati vladine poticaje, niža davanja za ceste, smanjene cestarine za centar grada i lakši pristup zauzetim voznim trakama.
ISTRAŽITE POTICAJE
NATJECANJE U INOVATIVNOSTI
U Jaguaru, posvećeni smo kreiranju električnih vozila koja su uzbudljiva za voziti i gledati. Jaguar se natječe na Formula E prvenstvu od 2016. godine, a u 2018. I‑PACE eTROPHY postat će prva svjetska međunarodna natjecateljska serija potpuno električnih serijskih automobila. Sljedeće poglavlje u Natjecanju u inovativnosti je započelo.
ISTRAŽITE ELEKTRIFIKACIJU
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
I‑PACE VR EXPERIENCE

Pomoću virtualnog pregleda istražite novi potpuno električni Jaguar I‑PACE iznutra i izvana. Sveobuhvatno 360° VR iskustvo omogućava vam pogled iz prve ruke na revolucionarni vanjski dizajn vozila i čistu, jednostavnu unutrašnjost.

PRONAĐITE PRODAVAČA
JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Kreirajte najboljeg I‑PACEa na svijetu: vašeg.

POGLEDAJTE OPCIJE I DODATNU OPREMU
ODABERITE VAŠ I‑PACE

Pronađite vašu vlastitu elektrizirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

ODABERITE VAŠ MODEL

1Aktualna vremena punjenja mogu varirati ovisno o uvjetima okoliša i raspoloživim instalacijama za punjenje.

† WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) je novi ciklus uveden 2017. godine koji mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Ovaj ciklus je osmišljen tako da omogući rezultate sličnije stvarnim uvjetima vožnje. Testirana su vozila s opcijskom opremom i prema zahtjevnijoj testnoj proceduri i načinu vožnje.

Službeni EU podaci testiranja s testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni podatci i podatci ukupnih EV performansi mogu varirati sukladno uvjetima vožnje i okoliša.

Opisane specifične značajke mogu biti opcijske ili ovisne o tržištu. Molimo vas obratite se Jaguarovoj internet-stranici u vašoj zemlji ili lokalnom Jaguar partneru za dostupnost i sve uvjete u vašoj zemlji. Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM-karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom koji će zahtijevati daljnju pretplatu nakon početnih uvjeta predloženih od strane vašeg zastupnika. Mobilna povezanost ne može biti garantirana na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj web-stranici u odnosu na tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podložne su obnavljanju programa, kontroli verzije i ostalim promjenama sustava/izgleda ovisno o odabranoj opciji. Sve unutarnje značajke trebaju biti korištene od strane vozača samo kad ne ugrožavaju sigurnost vožnje. Vozač mora osigurati potpunu kontrolu nad vozilom za vrijeme cijelog trajanja vožnje.