AKTIVIRAJTE PROTECT
AKTIVIRAJTE JAGUAR PROTECT

Kako biste najbolje iskoristili InControl usluge trebali biste aktivirati InControl usluge koje ste već kupili.

INCONTROL REGISTRACIJA PRODAVATELJA
Molimo vas kliknite poveznicu u emailu koji vam je poslao vaš prodavatelj, koja će vas odvesti na internet stranicu i pratite jednostavne korake prikazane na zaslonu.

U slučaju da niste primili aktivacijski email od vašeg prodavatelja, molimo vas provjerite vašu Spam mapu ili kontaktirajte vašeg prodavatelja.
VLASTITA REGISTRACIJA ZA INCONTROL
U slučaju da vas vaš prodavatelj nije registrirao za račun, molimo vas sljedite jednostavan proces registracije, povežite i aktivirajte vaš InControl.

Prije nego što počnete, molimo vas osigurajte se da imate pristup autu, da je parkiran vani, na mjestu s dobrim pokrićem mreže i da imate pri ruci registracijski broj.

Također trebate VIN broj (identifikacijski broj vozila), koji ćete pronaći na lijevoj strani vjetrobranskog stakla ili u knjižici vozila.
KORAK 1
Posjetite My Jaguar InControl internet stranicu i kreirajte račun, upisujući vašu email adresu kako bismo vam poslali registracijski email. Kliknite sigurnu poveznicu u emailu i sljedite instrukcije na zaslonu.
POSJETITE MY JAGUAR INCONTROL INTERNET STRANICU
KORAK 2
Tada ćemo vas zamolit da spojite vaš Jaguar auto s vašim računom kako biste potvrdili da ste vlasnik ili ovlašteni korisnik. Da biste ovo uradili, trebati pristupiti vašem autu u roku od 60 minuta kako biste završili podešavanje prije nego što biste morali ponoviti proces.
KORAK 3
Zamolit ćemo vas da ispunite sve detalje auta i prihvatite zakonske uvjete. Također ćete moći uključiti Journeys značajku.
REMOTE SMARTPHONE APP

Kada ste završili proces aktivacije, možete preuzeti i prijaviti se u Remote Smartphone app značajki pomoću vaših pristupnih podataka. Aplikacija je besplatna i sadrži demonstraciju korištenja.

PREUZMITE ZA APPLE IOS
PREUZMITE ZA ANDROID
MY JAGUAR INCONTROL INTERNET STRANICA

Pristupite My Jaguar InControl stranici, koristeći iste pristupne podatke kako biste promjenili vaše detalje, izmjenili postavke auta, dodali ili uklonili vozila, upravljali pretplatama i Journeys značajkom i ostalo.

POSJETITE MY JAGUAR INCONTROL INTERNET STRANICU
DODAJTE AUTO NA VAŠ RAČUN
Prije nego što počnete, molimo vas osigurajte se da imate pristup autu, da je parkiran vani, na mjestu s dobrim pokrićem mreže i da imate pri ruci registracijski broj. Također trebate VIN broj (identifikacijski broj vozila), koji ćete pronaći na lijevoj strani vjetrobranskog stakla ili u knjižici vozila.

Da biste dodali auto na vaš račun, pristupite računu i odaberite Add Vehicle karticu. Sljedite korake na zaslonu kako biste povezali vaš auto s vašim računom.
UKLONITE AUTO S VAŠEG RAČUNA
Prilikom prodaje, mijenjanja ili prijenosa vlasništva vašeg privatnog Jaguar-a morate ukloniti vaš auto s vašeg InControl računa. Da iste ovo uradili, prijavite se u My Jaguar InControl, odaberite Vehicle Settings karticu i dugme Remove Vehicle.

U slučaju da imate posebnih InControl pretplata, one će se prenijeti novom vlasniku vozila za ostatak perioda pretplate, za što je potrebno da novi vlasnik ispuni i podesi svoj InControl račun.
JAGUAR INCONTROL PODRŠKA
PRIJAVITE SE U VAŠ INCONTROL RAČUN
Registrirajte se za vaš Jaguar InControl račun kako biste prilagodili vaše potrebe i upravljali vašim InControl značajkama.
MOJ JAGUAR INCONTROL
ZATRAŽITE POMOĆ ZA INCONTROL
Sretni smo vam pomoći za bilo kakva pitanja ili objasniti vam InControl značajke.
POGLEDAJTE ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
UVJETI I ODREDBE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima, odredbama i dokumentima politike privatnosti s posebne Jaguar internet stranice vaše zemlje.
POGLEDAJTE UVJETE I ODREDBE
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.