JAGUAR BLUETOOTH® CONNECTIVITY
JAGUAR BLUETOOTH® CONNECTIVITY

Doznajte kako koristiti Bluetooth® Connectivity na vašem mobilnom telefonu i istražite funkcije koje vas povezuju za vrijeme vožnje.

GENERAL
Što je Bluetooth®?

Bluetooth® je tehnologija radio frekvencije kratkog dometa koja je sposobna bežično prenositi glas i podatke. Domet za Bluetooth® uređaje je oko 10 metara i podaci se mogu prenositi brzinom od 1 Mbps.

Za što mogu koristiti Jaguar Bluetooth® Connectivity?

Bluetooth® tehnologija omogućava vam povezivanje kompatibilnog mobilnog telefona na daljinu s vašim Jaguar-om kako bi pozivali i primali pozive i koristili ostale važne mobilne funkcije. Povezivanje pomoću Bluetooth®-a daje vam slobodu ostaviti vaš mobilni uređaj u akt tašni ili džepu za vrijeme parkiranja ili vožnje. Za veće pogodnosti i povećanu sigurnost, Bluetooth® telefonski sustav može biti upravljan glasom pomoću komandi na upravljaču ili zaslona na dodir vašeg Jaguar-a. Na raspolaganju su vam različite funkcije, ovisno o korištenom mobilnom uređaju. Posjetite naš Connectivity Centre da bi doznali više.

Je li moj mobilni uređaj kompatibilan?

Široka paleta pametnih telefona - uključujući uređaje Apple, Samsung, Nokia, Sony i Blackberry - kompatibilni su s Jaguar Bluetooth® Connectivity. Naši inženjeri testirali su naše uređaje kako bi zadovoljili naše standarde kvalitete.


Ova lista biti će obnovljena nakon testiranja više uređaja i pojave novih modela na tržištu. Molimo vas zabilježite da nisu svi mobilni telefoni s Bluetooth® sustavom kompatibilni s Jaguar Bluetooth® Connectivity.

Kako se mogu povezati na Bluetooth®?

Za kompletne upute o povezivanju vašeg mobilog uređaja na vaš Jaguar preko Bluetooth® sustava molimo vas posjetite naš Connectivity Centre. Tamo ćete također pronaći detaljne informacije o uparivanju, isključivanju i značajkama povezivanja.

JAGUAR BLUETOOTH KOMPATIBILNI TELEFONI
POSJETITE PROCEDURE POVEZIVANJA NA BLUETOOTH®
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.