TOUCH ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Molimo vas odaberite kategoriju ili pitanje niže.

OPĆENITO
ŠTO JE MAP UPDATER?

Map Updater je softverski alat za PC i Mac. Koristi se za preuzimanje novih podataka mapa i odgovarajućeg sadržaja za sustav Navigation.

GDJE JE SD KARTICA?

Map SD Card treba biti u SD Card utoru vozila. Molimo vas pogledajte uputu vozila za točnu lokaciju utora.

ZAŠTO MAP UPDATER NE PREPOZNAJE SD KARTICU?

Map Updater prepoznaje samo važeću SD karticu namijenjenu za korištenje s Navigation sustavom. Sve ostale SD kartice neće biti prepoznate. Ako je SD kartica oštećena ili su podaci bili izmjenjeni u bilo kojoj formi bez primjene Map Updater-a, može se dogoditi da SD kartica neće biti prepoznata. Također možete provjeriti na vašem PC-ju ili MAC-u je li utor SD kartice radi ispravno.

KAKO MOGU PROVJERITI DOSTUPNOST BILO KOJIH NOVIH VERZIJA ZA OBNAVLJANJE MAPA?

Koristite Map SD Card s Map Updater-om da biste provjerili dostupnost ažuriranja. Map Updater automatski prepoznaje dostupna ažuriranja za prepoznatu SD karticu i nudi ih za preuzimanje i instaliranje.

JE LI MOJ MAP UPDATER AŽURIRAN?

Map Updater automatski provjerava nova ažuriranja svaki puta kada se uključi.

ZAŠTO JE MOJ VIN PRIKAZAN U MAP UPDATER-U?

Vaš Vehicle Identification Number (VIN) je jedinstveni indentifikator dodijeljen svakom proizvedenom vozilu. Vaš VIN može se nalaziti na pločici, vidljivoj preko osnove vjetrobranskog stakla, na lijevoj strani vozila. Map Updater koristi vaš VIN kako bi odobrio neprenosivu licencu za korištenje mapa na vašem vozilu za vrijeme procesa aktiviranja.

KOJI OPERATIVNI SUSTAV PODRŽAVA MAP UPDATER?

Map Updater trenutno pdržava Microsoft Windows verzije 7, 8 i 10 i Mac OS X 10.8 i novije.

MOGU LI SPREMITI MOJE OSOBNE PODATKE NA SD KARTICI?

Map SD Card isporučena je za korištenje samo s Navigation sustavom. Kartica se ne smije koristit za spremanje bilo kojih drugih podataka. Bilo kakva promjena sadržaja SD kartice mora se izvršiti samo preko Map Updater-a. Spremanje drugih podataka na SD kartici ili vršenje neodobrenih izmjena podataka na SD kartici može prouzrokovati probleme s vašim Naviagtion sustavom i može poništiti vašu garanciju vozila.

ZAŠTO MOJE VOZILO NE POREPOZNAJE SD KARTICU?

Ako vaša Map SD Card nije prepoznata molimo vas osigurajte da je SD kartica u otključanom stanju (mali prekidač na rubu SD kartice) i pravilno umetnuta u utor SD kartice u vozilu. Ako je pravilno umetnuta, molimo vas isključite kontakt paljenja auta, zatvorite sva vrata vozila i zaključajte vozilo za 2 minute prije nego što ponovno upalite vozilo. Ako SD kartica i dalje nije prepoznata, molimo vas da zabilježite poruku greške koju prikazuje vaše vozilo i kontaktirajte vašeg Prodavatelja za dalju pomoć.

ZAŠTO SU NEKE OD OPCIJA SIVE?

Map Updater automatski prepoznaje sadržaj spojene SD kartice. Dostupnost nekih tipki i/ili funkcija može ovisiti o sadržaju SD kartice.

ZAŠTO NIJEDAN VIN NIJE POVEZAN SA SD KARTICOM?

Ova poruka znači da Map Updater ne može pronaći Vehicle Identification Number (VIN) na kartici. Molimo vas kontaktirajte vašeg prodavatelja.

JESU LI STARIJE MAPE OBRISANE PRILIKOM INSTALIRANJA NOVIH?

Da, novije mape brišu i mijenjaju starije verzije mapa.

MOGU LI OTKAZATI PREUZIMANJE I INSTALIRANJE KOJE JE ZAPOČELO?

Ne, procesi Preuzimanja i Instaliranja moraju se cjelosno završiti da bi zadržali dosljednost i valjanost sadržaja mapa na SD kartici. Molimo vas ne zatvarajte Map Updater ili ne uklanjajte SD karticu za vrijeme procesa Preuzimanja i Instaliranja.

ŠTO TREBAM URADITI AKO SAM IZGUBIO, POLOMIO ILI OŠTETIO MOJU SD KARTICU?

Trebat ćete naručiti novu SD karticu. Molimo vas kontaktirajte vašeg Prodavatelja za dalju pomoć.

JE LI POSTOJI KONTAKT CENTAR ZA POMOĆ?

Molimo vas kontaktirajte vašeg Prodavatelja za dalju pomoć.

Ne možete naći što ste tražili?

Pronađite nas
KONTAKTIRAJTE NAS
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.