PROTECT ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Molimo vas odaberite kategoriju ili pitanje niže.

SOS EMERGENCY CALL
ŠTO JE PROTECT?

Protect uključuje sljedeće povezane funkcije:


SOS Emergency Call: Automatski hitni poziv aktiviran je u slučaju aktiviranja zračnih jastuka ili prevrtanja vozila. Ako se ove nezgode dogode, biti će upućen automatski poziv iz vozila do centra za hitne odgovore, koji će poslati odgovarajuću hitnu službu. Ručni SOS Emergency Call je aktiviran kada putnik pritisne SOS Emergency Call dugme na desnoj strani konzole iznad glave.
Optimised Jaguar Assistance: U neizvjesnom događaju kvara, pritisak na dugme Optimised Jaguar Assistance u vozilu aktivirat će satelitsko pozicioniranje da bi se automatski lociralo vaše vozilo i poslale informacije o stanju vozila, kako bi se smanjilo vrijeme čekanja. Optimised Jaguar Assistance Call također se može obaviti pomoću Remote Smartphone App ili pozivanjem Jaguar Assistance s fiksne linije. (Samo pozivi učinjeni pomoću dugmeta Optimised Jaguar Assistance omogućit će GPS lokaciju vozila.)
Remote Smartphone App: omogućava vam pripremu za put provjerom razine goriva i autonomiju na daljinu. Možete pronaći vaše vozilo na punom parkiralištu i možete provjeriti i biti sigurni da ste zaključali vaše vozilo i zatvorili prozore. Također možete preuzeti vaša putovanja za lakši obračun poslovnih troškova u putnim nalozima.

KAKO MOGU NAZVATI SOS EMERGENCY CALL?

U hitnoj situaciji kada trebate hitne usluge, pritisnite i otpustite poklopac dugmeta koje se nalazi na desnoj strani konzole iznad glave. Pritisnite dugme 2 sekunde da bi inicirali hitan poziv (ako je jednom pritisnuto, dugme će bljeskati narandžastom bojom). Poziv je uspostavljen kada čujete glas člana službe za hitne odgovore. Lokacija vašeg vozila će se automatski poslati službi za hitne odgovore, koja će poslati odgovarajuću hitnu službu na vašu lokaciju. Kada je poziv završen, boja dugmeta će opet postati crvena. Nakon korištenja vratite poklopac dugmeta natrag.


ZABILJEŠKA: U slučaju sudara ili aktivacije zračnih jastuka vozila, biti će automatski poslan SOS Emergency Call.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU RUČNOG I AUTOMATSKOG SOS EMERGENCY CALL-A?

Automatski SOS Emergency Call je aktiviran ako se aktiviraju zračni jastuci ili se dogodi sudar. Ako se ove nezgode dogode, biti će poslan automatski poziv iz vozila i GPS lokacija vašeg vozila do hitnih službi.


Ručni SOS Emergency Call je aktiviran kada putnik pritisne SOS Emergency Call dugme na konzoli iznad glave.

KORISTI LI SOS EMERGENCY CALL TELEFON VOZAČA DA BI SE POVEZAO?

Ne. SOS Emergency Call koristi odvojen sustav s namjenskom SIM karticom ugrađenom u vozilo.

GDJE MOGU KORISTITI SOS EMERGENCY CALL?

SOS Emergency Call usluga biti će dostupna u zemlji koja se pretplatila na InControl usluge kao i u zemljama gdje je podržan hitan telefonski broj 112. Zabilježite da u zemljama koje koriste broj 112 podržan je samo glasovni poziv, informacija o lokaciji neće biti poslana hitnim službama.

ŠTO ĆE SE DOGODITI AKO SE DOGODIO SUDAR I NEMA TELEFONSKOG SIGNALA?

Vozilo će učiniti nekoliko pokušaja da uspostavi poziv, ako nije pronađen mobilni telefonski signal, poziv se ne može uspostaviti, dugme će prestati bljeskati narandžasto i vratit će se crvena boja.

ŠTO ĆE SE DOGODITI AKO SLUČAJNO PRITISNEM SOS EMERGENCY CALL DUGME?

Ako slučajno pritisnete SOS Emergency Call dugme, poziv će biti započet. Kada je poziv uspostavljen sa službom za hitne odgovore, morate obavijestiti službenika da je poziv bio slučajan, u protivnom možete imati nepotrebne financijske troškove.

OPTIMISED ASSISTANCE
KAKO MOGU USPOSTAVITI OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE CALL?

U slučaju kvara, pritisnite i otpustite poklopac dugmeta koje se nalazi na lijevoj strani konzole iznad glave. Pritisnite dugme 2 sekunde da bi inicirali besplatni poziv Jaguar Assistance službi (jednom pritisnuto, dugme će bljeskati narandžastom bojom). Poziv je uspostavljen kada čujete glas člana Jaguar Assistance službe. Lokacija vašeg vozila će se automatski poslati Jaguar Asistance službi, koja će probati riješiti vaš poziv i, ako je potrebno, poslati službu za pomoć na cesti na lokaciju vašeg vozila. Nakon korištenja vratite poklopac dugmeta natrag

KORISTI LI OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE CALL TELEFON VOZAČA DA BI SE POVEZAO?

Ne. Optimised Jaguar Assistance Call koristi odvojen sustav s namjenskom SIM karticom ugrađenom u vozilo

GDJE MOGU KORISTITI OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE CALL?

Možete koristiti Optimised Jaguar Assistance usluge u zemljama pokrivenim s Jaguar Assistance policom. Ako koristite Jaguar Assistance dok putujete u drugu zemlju pokrivenu vašom policom, biti ćete povezani sa službom za pomoć na cesti u vašoj matičnoj zemlji, koja će onda organizirati pomoć na cesti na vašoj točnoj lokaciji.

ŠTO ĆE SE DOGODITI AKO SAM SLUČAJNO PRITISNUO DUGME ZA OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE?

Ako slučajno pritisnete Optimised Jaguar Assistance dugme, poziv će biti započet. Kada je poziv uspostavljen, morate obavijestiti službenika da je Optimised Jaguar Assistance dugme bilo pritisnuto slučajno, u protivnom možete imati nepotrebne financijske troškove.

AKO MOJA JAGUAR ASSISTANCE PRETPLATA ZAVRŠI PRIJE PROTECT SERVICES, HOĆU LI BITI U MOGUĆNOSTI USPOSTAVITI OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE CALL?

Optimised Jaguar Assistance funkcija uključena u vaš Protect Services ne osigurava pokriće prilikom kvara u vlastitom pravu nego poboljšava uslugu pruženu od Jaguar Assistance pretplate. Kada vaša Jaguar Assistance pretplata završi, Optimised Jaguar Assistance Call dugme koje se nalazi u vašem vozilu će vas još uvijek povezati s pozivnim centrom Jaguar Assistance, međutim, može vam se naplatiti bilo koja pružena pomoć.

REMOTE ESSENTIALS
ŠTO JE JOURNEYS?

Journeys vam omogućavaju snimanje, spremanje i izvoz informacija putovanja. Putovanje je spremljeno nakon što je vozilo prošlo više od 0.6 miles (1km), nakon čega je motor ugašen. Ruta se može pogledati na mapi a udaljenost, učinkovitost, potrebno vrijeme i prosječna brzina mogu biti preuzeti. Informacija o putovanju može biti pregledana, izbrisana ili izvezena u Excel za potrebe obračuna troškova. Journeys funkcija je dostupna u Remote Smartphone App i preko My Jaguar InControl web stranice.


Kada kreirate vaš InControl račun, trebat ćete odabrati vaše postavke putovanja. Možete cjelosno isključiti Journeys funkciju. Zabilježite da ako odlučite aktivirati Journeys funkciju, moći ćete obrisati neka ili sva putovanja pomoću Remote Smartphone App ili My Jaguar InControl web stranice.

KAKO MOGU AKTIVIRATI ILI DEAKTIVIRATI JOURNEYS?

Journeys funkcija može biti aktivirana ili deaktivirana pomoću Remote Smartphone App i My Jaguar InControl web stranice.


Da biste vidjeli ili promijenili status funkcije odite na "Vehicle settings" u Remote Smartphone App ili na My Jaguar InControl web stranicu. Postavite Journeys prekidač na "on" ako želite aktivirati Journeys ili na "off" ako ga želite deaktivirati. Tada trebate unijeti vaš PIN i spremiti vaše promjene.

MOŽE LI MOJA LOKACIJA BITI PRAĆENA U REALNOM VREMENU?

Vozila ne mogu biti aktivno praćena, osim u slučaju aktivacije SOS Emergency call ili Optimised Jaguar Assistance, prilikom takvog događaja lokacija će biti automatski poslana hitnim službama i službama za pomoć na cesti. Dodatno, ako imate Secure Tracker i potvrdili ste da je vaše vozilo ukradeno, lokacija vašeg vozila biti će aktivno praćena.

GDJE MOGU PREUZETI REMOTE SMARTPHONE APP?

Možete preuzeti Remote Smartphone App traženjem Jaguar InControl Remote u Google Play ili u Apple App store. Također postoji Demo Mode na raspolaganju, što vam omogućava istraživanje ključnih funkcija aplikacije bez da imate vozilo.

KOJI MOBILNI UREĐAJI PODRŽAVAJU REMOTE SMARTPHONE APP?

Remote aplikacija za pametne telefone radi s Android uređajima s Android v4.1 ili novijim (na primjer Samsung Galaxy S4 i HTC ONE M8) i Apple uređajima s Apple iOS verzijom 6.0 i novijom (iPhone 4S i noviji).

STVARAJU LI SE DRUGI TROŠKOVI KORIŠTENJEM INCONTROL SERVICES?

Kada se jednom pretplatite, platit ćete samo korištenje podataka i pozive koje učinite preko Remote aplikacije za pametni telefon, sukladno vašem ugovoru za mobilni telefon.

MOGU LI IMATI JEDAN RAČUN I PREUZETI REMOTE SMARTPHONE APP NA DVA PAMETNA TELEFONA?

Da. Moguće je preuzeti aplikaciju na više od jednog telefona. Ipak, korisničko ime i lozinka Remote računa biti će isti za oba uređaja.

KOJE SU KLJUČNE FUNKCIJE REMOTE SMARTPHONE APP?

Remote aplikacija za pametni telefon omogućava vam pristup važnim informacijama vozila, kao što su razina goriva kao i određena upozorenja instrument ploče kada postanu aktivna (npr. tlak u gumama i razina fluida). Ako se pretplatite na Remote Premium, također vam omogućava interakciju s vozilom na daljinu.

APPLE WATCH
KAKO MOGU DOBITI APLIKACIJU NA MOJ APPLE WATCH?

Kada preuzmete Jaguar Remote aplikaciju na vaš iPhone, slijedite Apple upute kako preuzeti aplikacije na Apple Watch na https://support.apple.com/HT204784

ZAŠTO NE MOGU PRONAĆI JOURNEYS FUNKCIJU U MY REMOTE PREMIUM APPLE WATCH APLIKACIJI?

Journeys funkcija dostupna je samo u Remote Premium aplikaciji u vašem iPhone-u ili preko My Jaguar InControl web portala.

ZAŠTO NE MOGU ZAKLJUČATI ILI OTKLJUČATI MOJ AUTO/KORISTITI BEEP I FLASH/KORISTITI REMOTE CLIMATE CONTROL S APLIKACIJE?

Samo vozila opremljena s Remote Premium funkcijom nude ovu funkciju.

Ne možete naći što ste tražili?

Pronađite nas
KONTAKTIRAJTE NAS
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.