INCONTROL DRIVER ASSISTANCE
ZNAČAJKE VOŽNJE

InControl uključuje standardne i opcijske značajke za pomoć vozaču kako bi vam pomogli da dobijete najbolje iz vašeg Jaguar-a, pružajući najsigurniju moguću vožnju gdje god se uputili. Provjerite s vašim prodavateljem kako biste otkrili opcije koje su najbolje za vas.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING
Autonomous Emergency Braking sustav osigurava da vaše vozilo bude uvijek spremno reagirati na iznenadne opasnosti, smanjujući potencijalne sudare.
LANE DEPARTURE WARNING
Sustav detektira nenamjerno napuštanje vozne trake, upozorava vas vizualnim signalom i nježnim vibriranjem upravljača.
LANE KEEP ASSIST
U slučaju nenamjerne promjene vozne trake, vaš Jaguar ne samo što će vas upozoriti na ovaj problem nego će sigurno skrenuti natrag u vašu voznu traku.
DRIVER CONDITION MONITOR
Driver Condition Monitor detektira vaše stanje i umor i daje vam rano upozorenje kada trebate odmoriti.
TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Traffic Sign Recognition prikazuje promjene u ograničenju brzine i ostale prometne znakove na instrument ploči.
ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH QUEUE ASSIST
Podesite vašu brzinu i udaljenost koju trebate održavati od vozila ispred vas kako bi se vaše vozilo automatski prilagodilo sporom prometu ispred vas.
INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING
Sustav detektira potencijalni prednji sudar s drugim vozilom i prikazuje upozorenje vozaču da treba kočiti. Ukoliko vozač ne reagira, auto će aktivirati kočnice kako bi se smanjila težina mogućeg udara*.
BLIND SPOT MONITOR
Treptajuća ikona u odgovarajućem bočnom retrovizoru upozoriti će vas na prepreke u mrtvom kutu ili one koje brzo nadolaze.
BLIND SPOT ASSIST
Ukoliko vaše vozilo otkrije drugo vozilo u vašem mrtvom kutu kada počnete mijenjati voznu traku, Blind Spot Assist aktivira izračunati moment upravljanja - sigurno udaljavajući vaše vozilo od nadolazećeg vozila.
FUNKCIJE PARKIRANJA

Pomažu vam prilikom manevriranja s vašim Jaguar-om kroz najuže gradske parkirne prostore. Provjerite s vašim prodavateljem kako biste otkrili koje su najbolje opcije za vas.

PARK ASSIST
Park Assist čini paralelno i okomito parkiranje lakšim upravljajući vaš auto u ili iz parkirnog mjesta. Odaberite stupanj prijenosa i kontrolirajte brzinu. Vodit će vas grafika i obavijesti.
DOZNAJTE VIŠE
PREDNJA I STRAŽNJA POMOĆ PRI PARKIRANJU
Senzori u prednjem i stražnjem braniku aktiviraju se kada odabrete prijenos unatrag. Zaslon na dodir prikazuje, skupa sa zvučnim signalom, vašu udaljenost od prepreka.
360° PARKING AID
Parkirni senzori za pomoć spreda, straga u sa strane pružaju zvučni i vizualni signal u realnom vremenu kako bi vas obavijestili o vašoj udaljenosti od prepreka.
POGLEDAJTE FILM
REAR VIEW CAMERA
Kako biste aktivirali Driving i Parking značajke za InControl Driver Assistance sustav, na raspolaganju vam je izbor kamera: Rear View Camera čini parkiranje u uskim prostirma jednostavnijim. Linije koje predstavljaju vanjski perimetar vozila i predviđeno kretanje su preklopljenje na slici s pogledom unatrag prikazane na zaslonu na dodir.
360° SURROUND CAMERA
Za čisti pogled vaše okolice, Surround Camera System pruža pogled vanjštine od 360° pomoću zaslona na dodir, pomažući vam prilikom razni manevara - od parkiranja uz rubnjak do ulaska i izlaska iz uskih prostora u križanja.
REVERSE TRAFFIC DETECTION
Sustav vas upozorava na ostala vozila, pješake ili druge opasnosti, koji nadolaze s bilo koje strane vašeg vozila. Upozoriti će vas sa zvučnim i vizualnim upozorenjem kako biste znali što je iza vas, čak i prilikom zaklonjenog pogleda.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.

*Intelligent Emergency Braking je spreman i aktivan od 10km/h - 160km/h.