SECURE TRACKER

InControl Secure je neprimjetni i sigurni tragač vašeg ukradenog vozila, koji čuva vaš Jaguar više nego ikada prije, dajući vam veći mir.

• InControl Secure pomaže u lociranju vašeg Jaguar-a u slučaju krađe

SECURE

Ukoliko netko provali - ili pomjeri - ilegalno vaš Jaguar, Secure Tracker drži vas jedan korak unaprijed. Vi ste obaviješteni i kretanje vašeg Jaguar-a je praćeno ukoliko ste to zahtjevali. InControl Stolen Vehicle Tracking Centre tada pomaže u pronalaženju vašeg auta najbrže što može.

Čak i kada je vaš Jaguar ukraden s ključevima u unutrašnjosti, možete aktivirati sustav praćenja vozila kontaktirajući Jaguar Stolen Vehicle Tracking Centre pomoću InControl Remote smartphone app.

UPOZORENJE O KRAĐI

Secure Tracker je tehnologija za upozoravanje prilikom krađe koja se aktivira ukoliko se alarm vozila isključi. U ovom slučaju, upozoren je Stolen Vehicle Tracking Centre i operater će vas kontaktirati. Obavijesti će se također pojaviti na Remote smartphone aplikaciji i InControl web stranici, savjetujući vas da kontaktirate tim za praćenje.

Povratak na InControl connectivity
Istražite uputu za korištenje
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.