PRO SERVICES
<center>PRO SERVICES</center>

Touch Pro u kombinaciji s Pro Services značajkama nudi brojne poboljšane značajke dizajnirane kako bi vam pomogle da lako stignete do svoje destinacije:

• Izbjegnite prometne čepove pomoću Real Time Traffic Information sustavom

• Navigirajte od trenutka kada stupite vani sve dok ne stignete do svoje destinacije pomoću Door-to-Door Routing značajke

• Pronađite mjesta od interesa brzo i lako koristeći Online Search iz Lonely Planet izbora i ostalih popularnih vodiča za putovanja.

• Pogledajte gdje idete s fotografijama iz Satellite i Street Level Imagery značajki.

• Automatski nadopunite vaše kontakte s vašim ETA koristeći Share Estimated Time of Arrival značajku.

Pro Services pružaju sve - od informacija na osnovi odvijanja prometa u realnom vremenu do navigacije "od vrata do vrata" koordinirane s vašim pametnim telefonom.


REAL-TIME TRAFFIC FLOW
Real-Time Traffic Flow značajka koristi milione aktualnih prometnih podataka kako bi vam dala najtočnije podatke o prometu na vašoj planiranoj ruti. S boljim podatcima o prometu, planiranju i preusmjeravanju završavanje vašeg putovanja je učinkovitije nego ikada.


CLOUD SYNC
Sve vaše rute automatski su sinkronizirane u Touch Pro sustavu navigacije vozila, InControl Route Planner aplikaciji i na vašem pametnom telefonu kao i na Route Planner web stranici.


ONLINE SEARCH
Bilo gdje se nalazili možete istraživati okolna mjesta od interesa. Sustav pristupa resursima kako bi isporučio informacije, slike i recenzije. Navigirajte izravno do njih ili podjelite ih s ostalima izravno s vaše konzole.


SATELITSKI POGLED
Ponekad ćete možda zaželjeti pogledati vaše okruženje odozgo. S Connect Pro funkcijom možete, s jednim dodirom prsta, promjeniti trenutni sa satelitskim pogledom.


CESTOVNI PRIKAZ
Kako bi vam pomogli prepoznati vašu destinaciju prilikom dolaska, zaslon može prikazati panoramski pogled ceste od 360°.


ONLINE VOĐENJE
Dok ste na vašem putu prema destinaciji sustav nadgleda aktualne uvjete u prometu i uzima u obzir tipično stanje prometa za to doba dana, vodeći vas optimalnom rutom.


PODJELITE ETA
Podjelite vaša kretanja i ETA s prijateljima i obitelji. Ako dolazite kasnije od dogovorenog, Touch Pro će ih automatski obavijestiti šaljući im novosti u vaše ime putem SMS-a ili email-a.


USLUGE PARKIRANJA
Kako se približavate vašoj destinaciji Connect Pro će vam pokazati gdje se nalazi slobodno parkirno mjesto. Jednostavno dodirnite vaš omiljeni parking i navigacijski sustav će vas usmjeriti prema njemu.

Povratak na InControl Connectivity
Istražite uputu za korisnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.