• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ LUXURY SWB

XJ Luxury nudi vozačko iskustvo bez napora s rafiniranim interijerom stvorenim da uzbudi osjećaje. XJ Luxury je uglađen i zavodljiv, agilan i elegantan.

MAKSIMALNA SNAGA (3.0 V6 RWD)

340KS
450 Nm

UBRZANJE

5.9 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

XJ Luxury je uzbudljiv sportski automobil sutrašnjice koji isporučuje performanse i upravljivost iznad obećanja njegovog dizajna. Kao inspirativni model cijele ponude, model LUXURY je savršeni primjer XJ-ovih performansi i emocija.

DUGI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK Naručite se na testnu vožnu

JAGUAR XJ LUXURY

Cashew Bond Grain kožna sjedala s Truffle gornjom oblogom instrument ploče, Ivory Morzine obloga krova, Gloss Rich Oak umetcima i Truffle tepisima.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguarov jedinstveni sustav All Surface Progress Control (ASPC) tempomat je za niske brzine, koji funkcionira pri brzinama između 3.6 km/h i 30 km/h. Ovaj sustav omogućava da XJ svlada uvjete s niskim prianjanjem u bilo kojim vremenskim uvjetima i omogućava vozaču da se koncentrira na upravljanje vozilom. Sustav također ima funkciju za polazak vozila, omogućavajući XJ-u da krene na klizavim podlogama, kao i funkciju spuštanja s uzvisine, koja kontrolira brzinu vozila na strminama.

POTPUNA LED PREDNJA SVJETLA

POTPUNA LED PREDNJA SVJETLA

XJ-ova energetski učinkovita, potpuna LED prednja svjetla poboljšavaju vidljivost. Dizajnirana su za optimalnu udobnost s izvrsnim glatkim oblikom snopa. LED svjetlo je sličnije pravom dnevnom svjetlu, omogućavajući ljudskom oku da lakše uoči predmete.

PANORAMSKI SUNČANI KROV

PANORAMSKI SUNČANI KROV

Panoramski sunčani krov od stakla koje odbija toplinu, proteže se do zadnjih sjedala, preplavljujući unutrašnjost sa prirodnim svjetlom filtrirajući UV zrake.

SPECIFIKACIJA MODELA XJ LUXURY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Luxury

POGLEDAJTE XJ SPECIFIKACIJE

PERSONALIZIRAJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI XJ