• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

SIGURNOST

Paleta od naprednih sustava za pomoć vozaču i sigurnost dizajnirani su da vas štite na svakom putovanju.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

XJ je opremljen s paletom sustava za pomoć vozaču koji daju sveobuhvatnu podršku, radeći skupa kako bi vožnja bila lakša i sigurnija.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

DIZAJNIRAN DA UVJERI

Koji god je vaš zadatak, uvjeti na cesti ili okolica, možete biti sigurni da će XJ ići još jedan kilometar da bi pomogao i zaštitio vas i vaše putnike.

SVIJETLI FANTASTIČNO

XJ-ova nova, snažnija i učinkovitija potpuna LED prednja svjetla daju izvanredno gladak oblik snopa i svjetla koje je sličnije pravom dnevnom svjetlu, pomažući da se predmeti brže prepoznaju. Dostupna su i s Adaptive Front Lighting¹ opcijom, koja je povezana s upravljanjem kako bi poboljšala osvjetljavanje u zavojima. Opcijski Auto High Beam Assist¹ (AHBA) sustav automatski smanjuje snop prilikom dolaska vozila iz suprotnog smjera.

DJEČJA SJEDALA

DJEČJA SJEDALA

Brojna dječja sjedala kompatibilna s XJ-om su na raspolaganju kako bi limači bili zaštićeni i sigurni. Od nosilica za bebe do uzdignute podloge sjedala za stariju djecu, sva oprema je dizajnirana kako bi se lako postavila, uklonila ili održavala.

UVIJEK POD KONTROLOM

UVIJEK POD KONTROLOM

InControl Protect sustav sadrži SOS Emegency Call funkciju-pomoć za hitni poziv, koja automatski dovodi odgovarajuće službe do vaše točne lokacije prilikom kritične situacije. Također sadrži optimiziranu asistenciju Jaguar koja prijenosi vašu točnu lokaciju i dijagnostičke podatke kako bi smanjili kašnjenja prilikom putovanja. Aplikacija Remote Essentials omogućava vam da nadgledate vaš XJ preko vašeg pametnog telefona, kako bi na primjer provjerili razinu goriva ili dali je auto zaključan ili ne.

XJ je Jaguarova vrhunska limuzina: savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza. Stvorite vaš savršeni XJ pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

* 1 Značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati prema specifikaciji vozila i tržištu. Pojedinosti potražite kod Jaguarovog lokalnog distributera.
2 Nije dostupno za varijante vozila s pogonom na sve kotače.
Vozači trebaju koristiti in-car značajke u automobilu samo kada je to sigurno. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku u potpunosti upravljaju vozilom.
Dok razvijamo InControl, opisane specifične značajke mogu biti opcijske, ovisne o tržištu ili pogonskoj traci. Obratite se Jaguar web stranici ili lokalnom Jaguar prodavaču za dostupnost i potpune uvjete u vašoj zemlji. Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM-karticu s prikladnim ugovorom o podatcima koji će zahtijevati daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja koje je savjetovao prodavač. Mobilno povezivanje nije zajamčeno na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj web stranici u odnosu na tehnologiju InControl, uključujući ekrane ili sekvence, podliježu ažuriranjima softvera, nadzoru verzije i drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisno o odabranim opcijama. Vozači trebaju koristiti značajke u automobilu samo kada je to sigurno. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku u potpunosti upravljaju vozilom.