• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

UNUTRAŠNJOST

Od 10" zaslona na dodir do ručno izrađenog furnira, XJ donosi iznimne standarde tehnologije, luksuza i udobnosti †. Otkrijte kvalitetu izrade u unutrašnjosti koja odvaja XJ iz mase.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

†Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom distributeru Jaguara.

XJ-ova unutrašnjost je tehnološki napredna i luksuzna. Izdvaja se po kvaliteti izrade u unutrašnjom prostoru automobila. XJ ima najnoviju in-car tehnologiju kako bi vas informirala i zabavila. Uz širok izbor boja, materijala i završnih obrada, unutrašnjost odražava jasnoću i čistoću vanjštine.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
MJESTO ZA PREDAH

MJESTO ZA PREDAH

U unutrašnjosti XJ-a dojam prostranosti je naglašen panoramskim krovom i umetnutim, ručno izrađenim furnirom koji se prostire uzduž cijele unutrašnjosti. Osjećaj luksuza je naglašen uzbudljivim sportskim elementima, a Phosphor Blue osvjetljenje stvara elegantni završni dojam. S XJ-om nikada samo ne putujete, vi ste prevezeni na drugo mjesto.

DRUGA DIMENZIJA

DRUGA DIMENZIJA

Dugi međuosovinski razmak XJ modela postavlja luksuz prostranosti na višu razinu bez kompromitiranja ljepote XJ-ova vanjskog stila. Imajući prostor veći od jednog metra za noge putnika na stražnjim sjedalima, na raspolaganju vam je savršeno okruženje u kojem možete raditi, uživati u opcijama za zabavu ili jednostavno istegnuti se i odmarati.

NEPOGREŠIVA IZRADA

Nasloni za glavu kod modela XJ50 ukrašeni su reljefnom oznakom Jaguara u skoku. Umetak u instrument ploči i središnjeg naslona za ruku imaju logotip XJ50, a Gloss Shadow Walnut umetci pružaju bogati, konstrastni naglasak u unutrašnjosti.

SVAKI DETALJ POMNO RAZMOTREN

SVAKI DETALJ POMNO RAZMOTREN

XJ-ov prostrani stražnji putnički prostor je izrađen da bi vas razmazio. Može biti dodatno opremljen individualnim, ugrađenim 10.2" HD zaslonima i centralnim naslonom za ruku s multimedijom i kontrolama za prednja i stražnja sjedala, kao i korisnim pretincem za odlaganje predmeta. Sklopivi poslovni stolići, LED svjetla za čitanje, odmorište za noge i električne zavjese stražnjih prozora su na raspolaganju za udobnost, ugođaj i privatnost.

ŠIVANJE KOŽE U OBLIKU DIJAMANTA

ŠIVANJE KOŽE U OBLIKU DIJAMANTA

Na XJ modelima Portfolio, Autobiography i XJ50, kožne presvlake imaju sofisticirani dijamantni prošarani uzorak kao finalnu notu luksuza.

TEHNOLOGIJA ISPOD VAS

XJ-ova višenamjenska sjedala daju vam potpunu kontrolu vaše osobne udobnosti. Prednja i zadnja sjedala imaju električno podešavanje kako bi savršena pozicija bila samo na dodir dugmeta daleko. Čak i nakon više sati provedenih iza upravljača, iz vašeg XJ-a izaći ćete svježi i odmorni.

PREKO PROZIRNOG STAKLA

Pogled iz unutrašnjosti XJ-a je poseban: panoramski krov od stakla koje odbija toplinu, proteže se od krova preko zadnjih sjedala. Ovo staklo filtrira UV zrake i puni unutrašnjost prirodnim svjetlom stvarajući lijepo ozračje, zavidno prostrano i zahvaljujući učinkovitom tonu, vrlo privatno.

PERSONALIZIRANI LUKSUZ

PERSONALIZIRANI LUKSUZ

XJ-ova unutrašnjost je moderna i luksuzna, stvorena da uzbudi osjećaje. Možete personalizirati unutrašnjost izborom materijala i završnih obrada kako bi zadovoljili vaše stroge prohtjeve. Velike površine mekane kože i lijepog furnira daju XJ-u osebujno, luksuzno ozračje.

XJ je Jaguarova vrhunska limuzina; savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza. Stvorite vaš savršeni XJ pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

* Značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati po specifikaciji vozila i tržištu. Pojedinosti potražite kod Jaguarovog lokalnog distributera.