• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

VANJŠTINA

XJ pruža istinski luksuz. Na raspolaganju je široka paleta boja i kotača, uključujući XJ50-ove ekskluzivne kotače od lake legure s 5 dvostrukih krakova ‘Style 5045’ s Gloss Black Diamond Turned završnom obradom.

Autoritativan, elegantan i snažan. XJ-ov oblik kapljice je stvoren za optimalnu aerodinamičnu učinkovitost, smanjujući otpor zraka na minimum, poboljšavajući ubrzanje, učinkovitost goriva i emisije CO2.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

ZAUZMITE STAV

XJ u pokretu je slika koju treba zadržati u mislima. Čak i u mirovanju, ima sposobnost ubrzati vam ritam srca, njegov snažni karakter oslikava se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji. Sa svojom kombinacijom izbrušenih dinamičnih linija i oblikovane elegancije,XJ ispunjava Jaguar-ovo obećanje o dramatičnom, dinamičnom i čistom dizajnu.

INTELIGENCIJA U POKRETU

Dizajn i tehnologija u XJ-u dolaze do izražaja. Prednji dio vozila je naglašen i pouzdan, s impozantnom prednjom maskom s mrežastim uzorkom. Maska je uokvirena energetski učinkovitim potpunim LED prednjim svjetlima, naglašavajući Jaguarov 'Double J' dizajn dnevnih svjetala (DRL).

TRENUTNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA

TRENUTNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA

Straga upečetljiva nova stražnja svjetla sa karakterističnim 'J' LED dnevnim svjetlima i eliptičnim oblikom ispušnih cijevi naglašavaju XJ-ovu snagu i agilnost.

TRETMAN BRANIKA

Prednji i stražnji branik XJ-a 50 oblikovani su u stilu XJ Autobiography kako bi se naglasio pouzdan stil automobila. Prednji branik je nadopunjen Chrome obrubima usisnika zraka te Black mrežom prednje maske.

ISTRAŽITE XJ50
ELEGANTNA LINIJA KROVA

ELEGANTNA LINIJA KROVA

XJ-ovo zadnje staklo neprimjetno se obavija oko vozila kako bi se stvorila plivajuća linija krova koja naglašava dugi, niski i široki profil.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport spaja dinamične stilske detalje koji sadržavaju sjajnu crnu masku i zadnju zavjesu, kao i prednji odvajač, 'R' logotip na oblogama pragova i stražnji spojler.

XJ je Jaguarova vrhunska limuzina; savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza. Stvorite vaš savršeni XJ pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI