Logo jaguar mobile

Vanjština

Sa svojom kombinacijom izbrušenih dinamičnih linija i oblikovane elegancije,XJ ispunjava ključne postavke Jaguar-a o ljepoti, čistoći i jednostavnosti.

Autoritativan, elegantan i snažan. XJ-ov oblik kapljice je stvoren za optimalnu aerodinamičnu učinkovitost, smanjujući otpor zraka na minimum, poboljšavajući ubrzanje, učinkovitost goriva i emisije CO2.

ZAUZMITE STAV

XJ u pokretu je slika koju treba zadržati u mislima. Čak i u mirovanju, ima sposobnost ubrzati vam ritam srca, njegov snažni karakter oslikava se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji. Sa svojom kombinacijom izbrušenih dinamičnih linija i oblikovane elegancije,XJ ispunjava Jaguar-ovo obećanje o dramatičnom, dinamičnom i čistom dizajnu.

INTELIGENCIJA U POKRETU

INTELIGENCIJA U POKRETU

Dizajn i tehnologija u XJ-u dolaze do izražaja. Prednji dio vozila je naglašeniji i uvjerljiviji nego ikad, s impozantnom prednjom maskom koja je uspravnija i obrubljena sa snažnijim i učinkovitijim potpunim LED prednjim svjetlima naglašavajući upadljivi osvetljeni 'dvostruki J' dizajn.

TRENUTNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA

TRENUTNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA

Straga upečetljiva nova stražnja svjetla sa karakterističnim 'J' LED dnevnim svjetlima i eliptičnim oblikom ispušnih cijevi naglašavaju XJ-ovu snagu i agilnost.

ELEGANTNA LINIJA KROVA

ELEGANTNA LINIJA KROVA

XJ-ovo zadnje staklo neprimjetno se obavija oko vozila kako bi se stvorila plivajuća linija krova koja naglašava dugi, niski i široki profil.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport spaja dinamične stilske detalje koji sadržavaju sjajnu crnu masku i zadnju zavjesu, kao i prednji odvajač, 'R' logotip na oblogama pragova i stražnji spojler.