• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ AUTOBIOGRAPHY LWB

XJ Autobiography je vrh XJ ponude modela s luksuznim i jedinstvenim stilom bilo da ste iza upravljača ili na putničkom mjestu.

MAKSIMALNA SNAGA (5.0 V8)

510 KS
625 Nm

UBRZANJE

4.9 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

Jaguarov 3.0-litarski Diesel motor s 300 KS nudi poboljšane performanse i potrošnju goriva omogućavajući ubrzanje od 0-100 km/h za 6.2 sekundi i 700 Nm okretnog momenta najvećeg u klasi.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

JEDINSTVENI XJ UNUTARNJI STIL

XJ-ov prostrani stražnji putnički prostor je izrađen da bi vas razmazio. Može biti dodatno opremljen sa individualnim, ugrađenim 10.2 inčnim HD zaslonima i centralnim naslonom za ruku s multimedijom i kontrolama za prednja i stražnja sjedala, kao i korisnim pretincem za odlaganje predmeta.

PARK ASSIST I 360° PARKING AID

PARK ASSIST I 360° PARKING AID

Park Assist i 360° Parking Aid sustav koristi prednje, stražnje i bočne ultrazvučne senzore kako bi vas upozorio o blizini predmeta i ostalih vozila prilikom ulaska ili izlaska s parkirnog mjesta. Park Assist sustav automatski navodi XJ na odgovarajuće mjesto dok vozač upravlja pedalama. Surround Camera System koristi pet kamera širom vozila kako bi omogućio što veću preglednost.

MERIDIAN AUDIO-SUSTAVI

MERIDIAN AUDIO-SUSTAVI

Doživite vaš izbor glazbe s više jasnoće i preciznosti nego ikad prije zahvaljujući Meridianovoj vrhunskoj audio-tehnologiji. Izaberite jedan od triju različitih Meridian audio sustava kako biste dobili glazbu koncertne kvalitete izravno u vaš Jaguar. Inovativna tehnologija kao što su dvokanalni subwoofer, Cabin Correction, Digital Dither Shaping i Digital Signal Processing (DSP) sustavi omogućavaju autentični hifi zvuk na svim vašim putovanjima.

SPECIFIKACIJA MODELA XJ AUTOBIOGRAPHY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Autobiography

Pogledajte specifkacije XJ-a

PERSONALIZIRAJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte Vaš vlastiti XJ