Logo jaguar mobile
Play

JAGUAR GEAR SPORTBRAKE - DODATNA OPREMA

Odaberite iz naše široke palete dodatne opreme i učinite XF Sportbrake svojim, sve do najsitnijeg detalja.

Želite li dodati vaš osobni pečat vašem XF-u Sportbrake? Nešto praktično, ili možda dašak stila? Grupirali smo našu najpopularniju dodatnu opremu u četiri paketa: Towing, Lifestyle, Styling i Business. Pogledajte ih i kreirajte vaš vlastiti XF Sportbrake - ili pregledajte naš online katalog dodatne opreme kako biste vidjeli kompletnu ponudu.

KATALOG DODATNE OPREME

TOWING PACK

U koju god avanturu da ste se uputili, XF-ov Sportbrake Towing Pack čini vuču jednostavnom i lakom.

TOWING PACK:

TOWING PACK:

Bilo da je kamp prikolica, čamac, prikolica ili čak prikolica za konje: električno aktivirana kuka, koja se može demontirati, omogućava vuču tereta težine do 2.000 kg. Premium nosač bicikala montiranih na boku omogućava jednostavan prijevoz bicikala s brzim mehanizmom za odvajanje i sigurnim mehanizmom za zaključavanje.

LIFESTYLE PACK

Koji god da je vaš hobi ili sport, ova dodatna oprema će vam pružiti potpuni užitak, istovremeno štiteći vaš XF iznutra i izvana.

STYLING PACK

Kao da XF Sportbrake nije već dovoljno dojmljiv, Styling Pack suptilno naglašava njegov prepoznatljiv izgled.

LIFESTYLE PACK:

LIFESTYLE PACK:

Krovne sportske kutije omogućavaju vam prijevoz svega - od sportske opreme do prtljage. U unutrašnjosti, gumena zaštita prtljažnika i gumeni tepisi, lagani za čišćenje, štite od trošenja i oštećenja.

STYLING PACK:

STYLING PACK:

Budite prepoznatljivi s plemenitim kromiranim kućištima retrovizora, aluminijskim ručicama mjenjača iza upravljača i luksuznom zaštitom prtljažnika s Jaguar oznakom u Jet Black izvedbi.

BUSINESS PACK

BUSINESS PACK

Click and Go je kompaktni sustav pretinaca koji se nalaze na stražnjoj strani naslona za glavu. Uključuje držač za kaput montiran na naslonu za glavu kako bi vaša odjeća ostala uglačana. Za zabavu na stražnjim sjedalima odvojiv držač tableta može se lako postaviti u više kutova. Click and Hook je univerzalna kuka koja stvara dodatni prostor za vješanje predmeta poput vrećica.

BUSINESS PACK

Rad u vašem automobilu nikad nije bio lakši zahvaljujući Business Packu XF-a Sportbrake.