Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

NOVI XF SPORTBRAKE

Tipičan Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga iz gomile.
NOVI XF SPORTBRAKE
XF LIMUZINE
CO2 EMISIJE g/km

niskih 118 s manualnim mjenjačem
niskih 119 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.5 s manualnim mjenjačem
od 4.5 s automatskim mjenjačem

XF LIMUZINE

Tipičan Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga iz gomile.
NOVI XF SPORTBRAKE
XF LIMUZINE
CO2 EMISIJE g/km

niskih 104 s manualnim mjenjačem
niskih 109 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 s manualnim mjenjačem
od 4.1 s automatskim mjenjačem

XF se nadograđuje uspjehom najprodavanijeg Jaguarovog automobila ikad. S neusporedivom kombinacijom stila i materijala,pruža zavodljiv spoj dizajna, dinamike i profinjenosti kako bi stvorio automobil koji istovremeno nudi uzbudljivost i učinkovitost. Usavršen vrhunskim tehnologijama pruža vam sigurnost, povezanost i zabavu.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

LAGAN,INSTIKTIVAN,REAKTIVAN

Zahvaljujući Jaguarovoj laganoj arhitekturi od aluminija,XF je učinkovitiji,nudi nižu cijenu posjedovanja i smanjuje emisije na niskih 104 g/km.U vožnji,lagane prednje duple vilice i zadnji sustav integralne suspenzije daje vrhunski komfort u vožnji i upravljivost.

ISTRAŽITE ISKUSTVO U VOŽNJI

IZRAĐEN DO SAVRŠENSTVA

XF je automobil dokazanog izbora i luksuza.Mjesto gdje su vrhunski materijali elegantno izrađeni u izgled koji daje čistu i sveobuhvatnu udobnost.Gdje god sjedili,kombinacija XF-ovog suvremenog dizajna, bogatstvo prirodnog sjetla i vrhunska izrada kreiraju ozračje relaksirane rafiniranosti.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

INOVACIJA OD POLASKA DO ZAUSTAVLJANJA

Ostanite povezani i zabavljeni preko InControl Touch i InControl Touch Pro* informatičkog sustava. Odlikuju se brzom reakcijom i suvremenim grafičkim sučeljem s komandama na dodir i povlaćenjem.Reaktivan,intuitivan i neprimjetno integriran-Jaguar tehnologija nudi riješenja koja inovacijom poboljšavaju vašu vožnju.

*Tijekom implementacije InControl sustava, opisane specifične funkcije mogu postati opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas konzultirajte Jaguar web stranice u vašoj zemlji ili lokalnog predstavnika Jaguar-a za raspoloživost i kompletne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s ugovorom o prijenosu podataka što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnih uvjeta objašnjenih sa strane vašeg prodavača. Mobilna povezanost ne može biti garantirana na svim lokacijama.

OTKRIJTE VIŠE TEHNOLOGIJE

DIZAJNIRAN ZA ŽIVOT

XF ne pristaje na kompromise između prepoznatljivog stila, raznovrsnosti i sigurnosti. Napredne tehnologije za pomoć vozaču omogućavaju vam opuštenu vožnju imajući na umu da je vaš XF dizajniran da vas zaštiti, dok praktični prtljažnik i paleta inovativnih prikladnih značajki podržavaju vaš životni stil.

Prikazano vozilo: XF S Sportbrake s ugrađenim opcijskim značajkama (ovisno o tržištu).

Istražite praktičnost i sigurnost
Play

LIMUZINA ILI SPORTBRAKE

Bilo da se odlučite za osebujnu poslovnu limuzinu ili za stiliziranu raznovrsnost Sportbrakea, XF vam omogućava dinamično iskustvo vožnje.

PET ZVJEZDICA NA EURO NCAP OCJENJIVANJU

Jaguar XF je postigao maksimalnih 5 zvjezdica na Euro NCAP 2015 sigurnosnim testovima.* Nudeći izvanrednu zaštitu priliko sudara, vozilo je postiglo visoke ocjene u svim kategorijama, uključujući kategorije Putnici i Pješaci i je jedan od najbolje ocjenjenih modela u svom segmentu.

*Samo XF limuzina.

Otkrijte više
XF ZA POSAO

XF ZA POSAO

Kada smo projektirali XF uzeli smo u obzir sve oblasti troška posjedovanja. Rezultat su period održavanja do 34000km ili 2 godine između servisiranja,CO2 emisija od niskih 104 g/km i niska potrošnja goriva od 4 l/100km-pozicioniraju XF među liderima svoje klase.

ISTRAŽITE MODELE

ISTRAŽITE MODELE

Svaki XF model u ponudi pruža osebujnu kombinaciju učinkovitosti, performansi i luksuza.

ISTRAŽITE XF LIMUZINU
ISTRAŽITE XF SPORTBRAKE