• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF SPORTBRAKE

Prepoznatljiv Jaguar. XF-ov uvjerljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.
XF SPORTBRAKE
XF

CO2 EMISIJE g/km

niskih 134‡ s manualnim mjenjačem
niskih 142‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 5.1 ‡ s manualnim mjenjačem
od 5.4 ‡ s automatskim mjenjačem

XF

Prepoznatljiv Jaguar. XF-ov uvjerljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.
XF SPORTBRAKE
XF

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129‡ s manualnim mjenjačem
niskih 138‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 4.9 ‡ s manualnim mjenjačem
od 5.2 ‡ s automatskim mjenjačem

XF se nadograđuje uspjehom najprodavanijeg Jaguarovog automobila ikad. Neusporedivom kombinacijom stila i materijala pruža zavodljiv spoj dizajna, dinamike i profinjenosti kako bi stvorio automobil koji istovremeno nudi uzbudljivost i učinkovitost. Usavršen vrhunskim tehnologijama pruža vam sigurnost, povezanost i zabavu.

Kreirajte vlastiti automobil

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST MODELA XF SPORTBRAKE

XF Sportbrake
XF Limuzina

XF Sportbrake

Istražite

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST XF LIMUZINE

XF Sportbrake
XF Limuzina

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

LIMUZINA ILI SPORTBRAKE

Bilo da se odlučite za osebujnu poslovnu limuzinu ili za stiliziranu raznovrsnost Sportbrakea, XF vam omogućava dinamično iskustvo vožnje.

ISTRAŽITE XF LIMUZINU ISTRAŽITE XF SPORTBRAKE

XF 300 SPORT

Mirno povjerenje i osobit izgled zaokupljaju pažnju. Žuto blještavilo na kočionim čeljustima, tamni Satin Grey ventilatorski otvori i upadljiva oznaka 300 Sport. XF 300 SPORT je spreman kako bi zagrmio.

ISTRAŽITE XF 300 SPORT

LAGAN, INSTINKTIVAN, DINAMIČAN

Zahvaljujući Jaguarovoj laganoj arhitekturi od aluminija, XF je učinkovitiji, nudi nižu cijenu posjedovanja i smanjuje emisije na niskih 134g/km1‡. U vožnji lagane prednje dvostruke vilice i stražnji sustav integralne suspenzije pružaju vrhunsku udobnost te izvanrednu upravljivost.

ISTRAŽITE PERFORMANSE

IZRAĐEN DO SAVRŠENSTVA

XF je automobil dokazanog izbora i luksuza. Mjesto gdje su vrhunski materijali elegantno usklađeni u izgled koji pruža čistu i sveobuhvatnu udobnost. Gdje god sjedili, kombinacija XF-ovog suvremenog dizajna, bogatstvo prirodnog svjetla i vrhunska izrada kreiraju ozračje opuštene profinjenosti.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

INCONTROL

Ostanite povezani i zabavljeni putem XF InControl infotainment sustava. Svaki XF karakterizira moćna, nadolazeća generacija tehnologije Touch Pro kao standard. Dinamična, intuitivna i besprijekorno integrirana - Jaguarova tehnologija nudi rješenja koja inovativno poboljšavaju vašu vožnju. 2 .

ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU

DIZAJNIRAN ZA ŽIVOT

XF ne pristaje na kompromis između dojmljivog stila, svestranosti i sigurnosti. Napredne tehnologije za pomoć pri vožnji znače da se možete opustiti znajući da je XF dizajniran kako bi vas zaštitio, dok praktični prtljažni prostor i paleta inovativnih, prikladnih značajki podržava vaš životni stil.

Prikazano vozilo: XF S Sportbrake s ugrađenim opcijskim značajkama (ovisno o tržištu).

ISTRAŽITE PRAKTIČNOST I SIGURNOST

PET ZVJEZDICA NA EURO NCAP OCJENJIVANJU

Jaguar XF je postigao maksimalnih 5 zvjezdica na Euro NCAP 2015 sigurnosnim testovima.3 

Nudeći izvanrednu zaštitu prilikom sudara, vozilo je postiglo visoke ocjene u svim kategorijama, uključujući kategorije Putnici i Pješaci i jedan je od najbolje ocijenjenih modela u svom segmentu.

XF također nudi paletu aktivnih sustava sigurnosti, uključujući Emergency Braking za još veću sigurnost svjetske klase.

POSJETITE EURO NCAP STRANICU
XF ZA POSAO

XF ZA POSAO

Kad smo projektirali XF, uzeli smo u obzir sva područja troškova posjedovanja. Rezultat su period održavanja do 34000 km ili 2 godine između servisiranja, CO2 emisija od niskih 134 g/km i niska potrošnja goriva od 5,1 l/100km - svi ovi podatci pozicioniraju XF među liderima svoje klase.

ISTRAŽITE RASPON MODELA

ISTRAŽITE RASPON MODELA

Svaki model u rasponu XF nudi prepoznatljivu kombinaciju učinkovitosti, performansi i luksuza.
ISTRAŽITE XF LIMUZINU
ISTRAŽITE XF Sportbrake

1 Performanse motora i podatci o učinkovitosti predstavljaju isključivo XF limuzinu.
2 InControl sadržaji, opcije i njihova dostupnost ovise o tržištu - molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavaču kako biste provjerili dostupnost i potpune uvjete na tržištu. Informacije i fotografije prikazane u vezi s InControl tehnologijom, uključujući prikaze zaslona i sekvence, podložne su nadogradnjama softvera, kontrolnim verzijama te drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisnim o odabranim opcijama. Mobilno povezivanje ne može biti zajamčeno na svim lokacijama.
3 Isključivo za XF limuzinu.
NEDC (New European Driving Cycle) je prethodni ciklus vožnje koji se koristi za mjerenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Europi. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) novi je proces koji je stupio na snagu 2017. godine, koji mjeri gorivo, potrošnju energije, raspon i emisije. To je osmišljeno kako bi se podatci približili stvarnom načinu vožnje. Test ispituje vozila s dodatnom opremom i sa zahtjevnijim postupkom ispitivanja te profilom vožnje. Prikazane su slike za NEDC i za nove testove WLTP vožnje. Razlika u brojkama rezultat je promjena načina testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.