• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF S SPORTBRAKE

XF s najuzbudljivijim i najboljim perfomansama. XF s V6 motorom.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 160‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, I/100km

Od 6.1 ‡ s automatskim mjenjačem

XF S u kombinaciji s V6 motorom i sportskim luksuzom oduzima dah svojim stilom. Uživajte u preciznom upravljanju zahvaljujući sportskom ovjesu i izvrsnoj vožnji uz Adaptive Dynamics i Configurable Dynamics sustave. Postignite performanse uvjerljivim S stilom karoserije nadopunjenim crvenim kliještima kočnica, 19" kotačima od lake legure, dvostrukim ispuhom, uglađenim stražnjim spojlerom i jedinstvenim unutarnjim stilom.

ISTRAŽITE XF Limuzina Kreirajte vlastiti automobil

SPORTSKI INSPIRIRAN LUKSUZ

XF S nudi luksuz sa sportskim stilom. Sportska kožna sjedala od zrnate kože i antilop umetci, metalne obloge pragova i višenamjenski upravljač čine ekskluzivni S izgled.

ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Za maksimalnu udobnost i preciznu kontrolu, Podesiva dinamika podešava elektronski upravljane amortizere kako bi se optimizirao ovjes XF-a. Sustav analizira upravljanje do 500 puta u sekundi i kretnje karoserije do 100 puta u sekundi, kao i druge zahtjeve vozača, stalno nadzirući i podešavajući optimalan ovjes prema uvjetima na cesti i zahtjevima vozača.

SPORTSKI STIL

SPORTSKI STIL

S naglašenim unutarnjim i vanjskim stilom, XF S ima izgled koji odgovara njegovim performansama. Dodajući mišićav izgled XF-ovom već dinamičnom izgledu, S izgled karoserije sadrži sportski prednji branik, spojler i sjajne crne pragove. U unutrašnjosti sportska sjedala i jedinstvena Dark Hex obrada kreiraju interijer koji ima performanse u svom srcu.

APSOLUTNA SNAGA

APSOLUTNA SNAGA

XF S je dostupan sa snažnim 3.0-litarskim V6 380 KS benzinskim motorom s prednabijanjem koji se također nalazi u modelu F-TYPE S. Ovaj motor daje uzbudljive performanse s optimalnom učinkovitošću i rafiniranošću. Okretni moment od 450 Nm ubrzava automobil 0-100 km/h za samo 5.3 sekunde i s maksimalnom brzinom od 250 km/h.

KREIRAJTE VAŠ XF

Skrojite svoj XF prema vašem životnom stilu, stilu vožnje i osobnom ukusu.

Istražite dodatke
2 Dostupnost ovih sadržaja i njihovo standardno ili opcijsko svojstvo ovisno je o tržištu. Molimo konzultirajte vašeg lokalnog Jaguar prodavača kako biste doznali više detalja.
2 Standardni sadržaj isključivo uz automatski mjenjač.
‡Svi brojčani podatci nastali su na temelju procjene proizvođača i podliježu finalnoj potvrdi prije proizvodnje. Molimo uzmite u obzir da podatci o CO2 emisiji i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o varijanti kotača, tako da najniža vrijednost možda neće biti dostižna uz standardne kotače.