• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PURE SPORTBRAKE

Srž XF-a: Jaguarove performanse usredotočene na vozača kombinirane s učinkovitošću.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 134‡ s manualnim mjenjačem
niskih 142‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 5.1‡ s manualnim mjenjačem
od 5.4 ‡ s automatskim mjenjačem

Upečatljiva aerodinamička vanjština sa suvremenim interijerom. Da bi vožnja bila zabavnija, XF Pure nudi udobnost i stavlja na raspolaganje Jaguarov novi InControl informatički sustav s 10" zaslonom na dodir. Široka paleta motora i mjenjača na raspolaganju daje vam izbor, bilo da želite naglasiti performanse ili ekonomičnost.

ISTRAŽITE XF Limuzina Kreirajte vlastiti automobil

ČISTA UGLAĐENOST

U modelu XF Pure pronaći ćete suvremenu tehnologiju i izradu. Podesiva sjedala u 8x8 smjerova i obrađeni Gloss Black umetci nude udobnost i stil. Svaku vožnju poboljšava informatički sustav i 80W Jaguar Sound System s 8 zvučnika.

IZBOR TRANSMISIJE

IZBOR TRANSMISIJE

U ponudi je XF sa 6-brzinskim manualnim mjenjačem1 ili 8-brzinskim automatskim mjenjačem. Ručni mjenjač ima glatke i precizne izmjene i izvrstan komfort, a automatski je uglađen i s brzim izmjenama za postizanje ubrzanja bez napora.

Slika prikazuje model s automatskim mjenjačem.

ŠIRINA PERFORMANSI

ŠIRINA PERFORMANSI

XF nudi široku paletu motora, od motora 2.0 litara s 4 cilindara E-Performance (163 KS) s niskom emisijom CO2 od samo 134 g/km, sve do 4-cilindarskih motora od 2.0 litara, 250 KS s ubrzanjem 0-100 km/h za 6.9 sekundi. Želite li Jaguarovu učinkovitost ili performanse, tu je jedan XF za vas.

KOMPLETNI TROŠAK POSJEDOVANJA

KOMPLETNI TROŠAK POSJEDOVANJA

Dizajnirali smo XF imajući u vidu nizak trošak posjedovanja. Može isporučiti zavidnu učinkovitost s odličnom potrošnjom od 5.1 l/100km i CO2 emisijom od samo 134 g/km.

KREIRAJTE VAŠ XF

Skrojite svoj XF prema vašem životnom stilu, stilu vožnje i osobnom ukusu.

Istražite dodatke

1 Manualna transmisija dostupna je samo za 2.0-litarski 4-cilindarski motor sa 163 KS (E-Performance) i 2.0-litarske 4-cilindarske 180 KS Turbocharged Ingenium Diesel motore.
2 Dostupnost ovih sadržaja i njihovo standardno ili opcijsko svojstvo ovisno je o tržištu. Molimo konzultirajte vašeg lokalnog Jaguar prodavača kako biste doznali više detalja.
3 Standardni sadržaj isključivo uz automatski mjenjač.
‡Svi brojčani podatci nastali su na temelju procjene proizvođača i podliježu finalnoj potvrdi prije proizvodnje. Molimo uzmite u obzir da podatci o CO2 emisiji i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o varijanti kotača, tako da najniža vrijednost možda neće biti dostižna uz standardne kotače.