• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PORTFOLIO SPORTBRAKE

Vrhunac XF luksuza i izrade.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 134‡ s manualnim mjenjačem
niskih 142‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 5.1‡ s manualnim mjenjačem
od 5.4 ‡ s automatskim mjenjačem

Portfolio je najluksuznija verzija XF-a. XF-ova uglađena vanjština je naglašena 18" kotačima od lake legure. Iznutra, materijali najbolje moguće kvalitete obrađeni su s velikom posvećenošću detaljima kreirajući unutrašnjost vrhunskog stila i udobnosti.

ISTRAŽITE XF Limuzine Kreirajte vlastiti automobil

UNUTARNJA ELEGANCIJA

Izrazite svoj stil najvećim izborom na raspolaganju u XF-u. Smjestite se u vašem savršenom interijeru u sjedala s premium luksuznom Windsor kožom.

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

Windsor koža je korištena za XF Portfolio sjedala i završnu obradu centralne konzole. Ovaj mekani, finozrnati premium materijal nudi najbolju udobnost. Na raspolaganju je paleta od pet boja sjedala.

PODESIVA SJEDALA U 10X10 SMJEROVA

PODESIVA SJEDALA U 10X10 SMJEROVA

Kao dodatni luksuz i udobnost, XF Portfolio nudi električno podesiva sjedala u 10x10 smjerova. Memorijska funkcija može vratiti sjedalo vozača, vanjske retrovizore i upravljač prema osobnim postavkama vozača.

LUKSUZNI IZBOR

LUKSUZNI IZBOR

Izaberite između fino obrađenih drvenih umetaka, suvremenog aluminija ili sportskog karbona, obloga krova od antilopa i Windsor kože.

Slika prikazuje InControl Touch Pro screen kao opciju.

KREIRAJTE VAŠ XF

Skrojite svoj XF prema vašem životnom stilu, stilu vožnje i osobnom ukusu.

Istražite dodatke

2 Dostupnost ovih sadržaja i njihovo standardno ili opcijsko svojstvo ovisno je o tržištu. Molimo konzultirajte vašeg lokalnog Jaguar prodavača kako biste doznali više detalja.
3 Standardni sadržaj isključivo uz automatski mjenjač.
‡Svi brojčani podatci nastali su na temelju procjene proizvođača i podliježu finalnoj potvrdi prije proizvodnje. Molimo uzmite u obzir da podatci o CO2 emisiji i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o varijanti kotača, tako da najniža vrijednost možda neće biti dostižna uz standardne kotače.