Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF S

XF sa najuzbudljivijim i najboljim perfomansama.XF sa V6 motorom.
CO2 EMISIJE g/km

niskoh 198 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinirana (l/100km)

do 8.3 s automatskim mjenjačem

XF S u kombinaciji sa V6 motorom i sportskim luksuzom oduzima dah svojim stilom. Uživajte u preciznom upravljanju zahvaljujući sportskom ovjesu i izvrsnom vožnjom uz prilagodljivu dinamiku (Adaptive Dynamics) sa podesivom dinamikom* (Configurable Dynamics*).POstognite performanse sa uvjerljivim S stilom karoserije nadopunjenom crevenim kliještima kočnica, 19 inčnim kotačima od lake legure, dvostrukim ispuhom,uglađenim zadnjim spojlerom i jedinstvenim unutarnjim stilom.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

SPORTSKI INSPIRIRAN LUKSUZ

XF S nudi luksuz sa sportskim stilom.Sportska kožna sjedala sa Taurus kožom i antilop umjetcima, metalne obloge pragova i višenamjenski upravljač čine ekskluzivni S izgled.

PODESIVA DINAMIKA

PODESIVA DINAMIKA

Za maksimalnu udobnost i preciznu kontrolu, podesiva dinamika podešava elektronski upravljane amortizere kako bi se optimizirao ovjes XF-a.Sustav analizira upravljanje do 500 puta u sekundi i kretnje karoserije do 100 puta u sekundi, kao i druge zahtjeve vozača, stalno nadzirajući i podešavajući optimalan ovjes prema uvjetima na cesti i zahtjevima vozača.

SPORTSKI STIL

SPORTSKI STIL

Sa naglašenim unutarnjim i vanjskim stilom,XF S ima izgled koji odgovara njegovim performansama.Dodajući mišićav izgled XF-ovom već dinamičnom izgledu, S izgled karoserije sadrži sportski prednji odbijač,spojler i sjajne crne pragove.U unutrašnjosti,sportska sjedala i jedinstvena Dark Hex obrada kreiraju unutrašnjost koja ima performanse u svom srcu.

APSOLUTNA SNAGA

APSOLUTNA SNAGA

XF S je dostupan sa snažnim 3.0 litara V6 380KS benzinskim motorom s prednabijanjem koji se također nalazi u modelu F‑TYPE S.Ovaj motor daje uzbudljive performanse s optimalnom učinkovitošću i rafiniranošću.Okretni moment od 450Nm ubrzava automobil 0-100km/h za samo 5.3 sekunda i maksimalnom brzinom od 250km/h.

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU