• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF R-SPORT

Odvažan i samopouzdan. Nepogrešivo sportski izvana i iznutra.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129‡ s manualnim mjenjačem
niskih 138‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 4.9‡ s manualnim mjenjačem
od 5.2 ‡ s automatskim mjenjačem

XF R-Sport je odvažan izričaj XF-ovog sportskog karaktera. Mišićav stil karoserije kao dodatak XF-ovom posebnom dizajnu i Sportskom ovjesu1 omogućava preciznu upravljivost i osjećaj povezanosti.

ISTRAŽITE XF SPORTBRAKE Kreirajte vlastiti automobil

INSPIRIRAN PERFORMANSAMA

XF-ova sportska osobnost oslikava se u unutrašnjosti. Jedinstvena Dark Morse Aluminium završna obrada preko centralne konzole i ključni detalji s R-Sport logotipom odaju naglašeni stil.

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST

Vanjština modela R-Sport ima snažan vizualan učinak. Ovaj model prepoznatljiv je zahvaljujući jedinstvenom stiliziranju vanjštine koje uključuje sportski prednji branik i R-Sport logotip na upravljaču. Oba elementa naglašavaju atletski karakter unutrašnjosti.

SPORTSKA VANJŠTINA

SPORTSKA VANJŠTINA

Vanjština modela R-Sport ima snažan vizualan učinak. Ovaj model prepoznatljiv je zahvaljujući jedinstvenom stiliziranju vanjštine koje se sastoji od sportskog prednjeg branika, R-Sport bočnih pragova u boji karoserije, stražnjeg spojlera te R-Sport oznaka na bočnim ventilatorskim otvorima.

SPORTSKI OVJES

SPORTSKI OVJES

Sportski ovjes u R-Sportu sadrži čvrste opruge i progesivne sportske amortizere. Ove opruge i amortizeri podešeni su da omoguće izvrsnu upravljivost i agilnost zadržavajući Jaguarovu legendarnu kvalitetu vožnje.1

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE OPCIJE I DODATNU OPREMU

1 Dostupno samo uz Ingenium 2.0-litarske benzinske 200 KS i 250 KS RWD motore te Ingenium Diesel 180 KS i 240 KS RWD motore. 
2 Dostupnost ovih značajki, standardnih ili opcijskih, ovisi o tržištu. Za pojedinosti obratite se lokalnom Jaguarovom zastupniku. 
3 Standardna oprema samo uz automatski mjenjač.
‡NEDC (New European Driving Cycle) je prethodni ciklus vožnje koji se koristi za mjerenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Europi. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) novi je proces koji je stupio na snagu 2017. godine, koji mjeri gorivo, potrošnju energije, raspon i emisije. To je osmišljeno kako bi se podatci približili stvarnom tijeku vožnje. Test ispituje vozila dodatnom opremom i zahtjevnijim postupkom ispitivanja te profilom vožnje. Prikazane su slike za NEDC i za nove testove WLTP vožnje. Razlika u brojkama rezultat je promjena načina testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.