• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PRESTIGE

Postavite luksuz na višu razinu sa suvremenim materijalima i najfinijom izradom.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129‡ s manualnim mjenjačem
niskih 138‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 4.9‡ s manualnim mjenjačem
od 5.2 ‡ s automatskim mjenjačem

XF Prestige raspolaže stilskim luksuzom. Na raspolaganju su sjedala obložena zrnatom kožom i izbor fino izrađenih detalja. Interior Mood Lighting osvjetljenje nadopunjuje elegantnu unutrašnjost kabine. Prednja bi-Xenon HID svjetla s LED J-oblikom su vrhunac dinamične vanjštine.

ISTRAŽITE XF SPORTBRAKE Kreirajte vlastiti automobil

SUVREMENI LUKSUZ

Uživajte u dodatnom luksuzu XF Prestigea. Prednja sjedala s 10x10-smjernim električnim podešavanjem omogućavaju udobnost i raznolikost, a Phosphor Blue Ambient Interior Lighting naglašava suvremenu izradu.

KOŽNA UNUTRAŠNJOST

KOŽNA UNUTRAŠNJOST

XF Prestige, dostupan s Taurus kožnim sjedalima u širokoj paleti boja kao i upravljač presvučen finom kožom, daju luksuzni osjećaj izrade.

XENON PREDNJA SVJETLA S JAKIM INTENZITETOM

XENON PREDNJA SVJETLA S JAKIM INTENZITETOM

Bifunkcijska High Intensity Discharge (HID) Xenon prednja svjetla su jasna i čista, omogućavaju odlično osvjetljenje ceste, kako dugim tako i kratkim svjetlima, za lakšu i sigurniju vožnju noću. Njihova LED dnevna svjetla s J-oblikom daju XF Prestigeu poseban vizualni potpis. Ugrađene prskalice za pranje su standardna oprema.

AMBIENT INTERIOR LIGHTING

AMBIENT INTERIOR LIGHTING

Unutrašnjost kabine je oživljena pažljivo pozicioniranim fosforno plavim ambijentalnim osvjetljenjem koje naglašava ključne detalje dizajna i funkcije kreirajući bogati vizualni učinak.

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE OPCIJE I DODATNU OPREMU

1 Dostupnost ovih značajki, standardnih ili opcijskih, ovisi o tržištu. Za pojedinosti obratite se lokalnom Jaguarovom distributeru. 
2 Standardna oprema samo uz automatski mjenjač.
‡NEDC (New European Driving Cycle) je prethodni ciklus vožnje koji se koristi za mjerenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Europi. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) novi je proces koji je stupio na snagu 2017. godine, koji mjeri gorivo, potrošnju energije, raspon i emisije. To je osmišljeno kako bi se podatci približili stvarnom tijeku vožnje. Test ispituje vozila dodatnom opremom i zahtjevnijim postupkom ispitivanja te profilom vožnje. Prikazane su slike za NEDC i za nove testove WLTP vožnje. Razlika u brojkama rezultat je promjena načina testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.