Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PORTFOLIO

Vrhunac XF luksuza i izrade
CO2 EMISIJE g/km

niskih 104 s manualnim mjenjačem
niskih 109 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 s manualnim mjenjačem
od 4.1 s automatskim mjenjačem

Portfolio je najluksuznija verzija XF-a.XF-ova uglađena vanjština je naglašena sa standardnim* 18 inčnim kotačima od lake legure. Unutra, materijali od najbolje moguće kvalitete su obrađeni sa velikom posvečenošću detaljima kreirajući unutrašnjost vrhunskog stila i udobnosti.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

UNUTARNJA ELEGANCIJA

Izrazite svoj stil sa najvećim izborom na raspolaganju u XF-u. Smjestite se u vašem perfektnom interijeru u sjedalima sa premijum luksuznom Windsor kožom.

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

Windsor koža je korištena za XF Portfolio sjedala i završnu obradu centralne konzole.Ovaj mekani, finoznrasti premijum materijal nudi najbolju odobnost. Na raspolaganju je paleta od pet boja sjedala.

PODESIVA SJEDALA U 10X10 SMJERA

PODESIVA SJEDALA U 10X10 SMJERA

Kao dodatni luksuz i udobnost, XF Portfolio nudi elekrična podesiva sjedala u 10x10 smjera.Memorijska funkcija* može vratiti sjedalo vozača,vanjska zrcala i upravljač prema osobnim postavkama vozača.

LUKSUZNI IZBOR

LUKSUZNI IZBOR

Izaberite između fino obrađenih drvenih umetaka, suvremenog aluminija ili sportskog karbona, obloga krova od antilopa i Windsor kože. Slika prikazuje InControl Touch Pro screen kao opciju.

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU