• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PORTFOLIO

Vrhunac XF luksuza i izrade.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129‡ s manualnim mjenjačem
niskih 138‡ s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 4.9‡ s manualnim mjenjačem
od 5.2 ‡ s automatskim mjenjačem

Portfolio je najluksuznija verzija XF-a. XF-ova uglađena vanjština je naglašena 18" kotačima od lake legure. Iznutra, materijali najbolje moguće kvalitete obrađeni su s velikom posvećenošću detaljima kreirajući unutrašnjost vrhunskog stila i udobnosti.

ISTRAŽITE XF SPORTBRAKE Kreirajte vlastiti automobil

UNUTARNJA ELEGANCIJA

Izrazite svoj stil najvećim izborom na raspolaganju u XF-u. Smjestite se u vašem savršenom interijeru u sjedala s premium luksuznom Windsor kožom.

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

Windsor koža je korištena za XF Portfolio sjedala i završnu obradu centralne konzole. Ovaj mekani, finozrnati premium materijal nudi najbolju udobnost. Na raspolaganju je paleta od pet boja sjedala.

PODESIVA SJEDALA U 10X10 SMJEROVA

PODESIVA SJEDALA U 10X10 SMJEROVA

Kao dodatni luksuz i udobnost, XF Portfolio nudi električno podesiva sjedala u 10x10 smjerova. Memorijska funkcija može vratiti sjedalo vozača, vanjske retrovizore i upravljač prema osobnim postavkama vozača.

LUKSUZNI IZBOR

LUKSUZNI IZBOR

Izaberite između fino obrađenih drvenih umetaka, suvremenog aluminija ili sportskog karbona, obloga krova od antilopa i Windsor kože.

Slika prikazuje InControl Touch Pro screen kao opciju.

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE OPCIJE I DODATNU OPREMU

1 Dostupnost ovih značajki, standardnih ili opcijskih, ovisi o tržištu. Za pojedinosti obratite se lokalnom Jaguarovom distributeru. 
2 Standardna oprema samo uz automatski mjenjač.
‡NEDC (New European Driving Cycle) je prethodni ciklus vožnje koji se koristi za mjerenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Europi. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) novi je proces koji je stupio na snagu 2017. godine, koji mjeri gorivo, potrošnju energije, raspon i emisije. To je osmišljeno kako bi se podatci približili stvarnom tijeku vožnje. Test ispituje vozila dodatnom opremom i zahtjevnijim postupkom ispitivanja te profilom vožnje. Prikazane su slike za NEDC i za nove testove WLTP vožnje. Razlika u brojkama rezultat je promjena načina testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.