• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

PRAKTIČNOST I SIGURNOST

XF nudi raznovrsne prostorne i praktične značajke te Euro NCAP razinu sigurnosti od 5 zvjezdica.
Prikazano vozilo: XF S Sportbrake s ugrađenim opcijskim značajkama

PRAKTIČNI DETALJI

Raznovrsna unutrašnjost XF-a pomaže vam da uživate u vašem životnom stilu. Njegova praktičnost i napredne tehnologije vozača svako putovanje čine lakšim i opuštenijim.

Kreirajte vlastiti automobil

ACTIVITY KEY

Activity key, opcija dostupna samo kod XF-a Sportbrake, čini život punim plućima još lakšim. Robusna i potpuno nepromočiva narukvica omogućava vam uživanje u vašim aktivnostima - od padobranstva do plivanja - istovremeno omogućavajući u svako vrijeme pristup vašem vozilu. Klasični ključ, koji je deaktiviran zbog sigurnosnih razloga, može ostati u vozilu.

Vozila prikazana u video sadržaju na ovoj stranici ne moraju sadržati sva poboljšanja i zadnja usavršavanja. Za najnovije specifikacije molimo vas da se obratite vašem lokalnom Jaguar zastupniku.

Pokreni

ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM

Sa sustavom električnih vrata prtljažnika aktiviranih pokretom možete pristupiti prtljažniku čak i kad su vam ruke zauzete. Jednostavno postavite vaše stopalo ispod bilo kojeg stražnjeg kuta vozila i vrata prtljažnika se automatski otvaraju ili zatvaraju.

Pokreni

PRTLJAŽNIK

Raznovrsna unutrašnjost XF-a Sportbrake dizajnirana je da zadovolji potrebe vašeg životnog stila. Njegov prtljažnik pruža 565 litara prostora s postavljenim stražnjim sjedalima. Preklopite stražnja sjedala i dobit ćete prostor duljine dva metra i širine više od jednog metra u najužem dijelu, pružajući 1.675 litara prtljažnog prostora i dodatne pretince u podu.

Više

POKRETNA KUKA ZA VUČU

Opcijska električna pokretna kuka za vuču diskretno je postavljena iza branika omogućavajući čist i atraktivan izgled. Kuka je odobrena za opterećenja do 2.000 kg.

ZNAČAJKE ZA SIGURNOST I POMOĆ VOZAČU

Kako bi svako putovanje bilo sigurnije iskustvo, XF pruža niz vozačkih pomagala. Koristeći naše najnovije inovativne tehnologije InControl, ovaj paket značajki pomaže u izbjegavanju potencijalnih sudara i upravljanja nizom različitih scenarija vožnje.

SUSTAV NAPREDNE POMOĆI PRI PARKIRANJU

Ovi sustavi omogućuju jednostavnije parkiranje u uskim prostorima. Senzori mjere veličinu prostora i, ako je moguće, omogućit će da XF pažljivo samostalno okrene upravljač, - kako pri paralelnom, tako i pri običnom parkiranju - a vozač može kontrolirati samo pedale kočnice ili gasa. Kod paralelnih prostora postoji funkcija koja će ponovno izvesti XF. Sustav za otkrivanje prometa iza vozila koristeći senzore za kontrolu mrtvog kuta može otkriti dolazeća vozila koja vozač ne može primijetiti, prilikom čega se aktiviraju zvučno upozorenje i poruka na zaslonu na dodir. 3

Pokreni

KONTROLA MRTVOG KUTA I OTKRIVANJE NADOLAZEĆEG VOZILA

Ako vaš automobil u vašem mrtvom kutu primijeti drugo vozilo koje se također može približavati, Blind Spot Monitor sustav će vas obavijestiti putem malog svjetlosnog upozorenja u odgovarajućem retrovizoru. Kao poboljšanje sustava za kontrolu mrtvog kuta, Blind Spot Assist sustav primijenit će okretni moment na upravljaču kako bi vas udaljio od vozila u vašem mrtvom kutu u slučaju da mijenjate traku. Koristeći isti radarski sustav, Reverse Traffic Detection sustav će vas upozoriti putem zaslona na dodir o nadolazećim vozilima za vrijeme vožnje unatrag - primjerice, prilikom izlaska s parkirnog mjesta s ograničenom vidljivošću.

Više

Jaguarov suvremeni nagrađivani dizajn, napredna dinamika vožnje i vrhunski in-car sustav za zabavu izdvajaju XF od konkurencije. Upotrebite naš konfigurator kako biste stvorili vaš savršen XF.

Kreirajte vlastiti automobil

1 Samo uz XF limuzinu.
2 Opcijske značajke (zahtijeva Keyless Entry i Rear Park Aid).
3 Ovo je opcijska značajka. Dostupnost i mogućnosti ugradnje ovise o tržištu.
4 Zahtijeva Navigation Pro.