Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

PRAKTIČNOST I SIGURNOST

XF nudi raznovrsne prostorne i praktične značajke i Euro NCAP* razinu sigurnosti od 5 zvjezdica.

PRAKTIČNI DETALJI

Raznovrsna unutrašnjost XF-a pomaže vam da uživate u vašem životnom stilu. Njezina praktičnost i napredne tehnologije vozača svako putovanje čine lakšim i opuštenijim.

Kreirajte Vaš Vlastiti

Prikazano vozilo: XF S Sportbrake s ugrađenim opcijskim značajkama (ovisno o tržištu).
*Samo kod XF limuzine.

Play

POKRETNA KUKA ZA VUČU

Opcijska električna pokretna kuka za vuču diskretno je postavljena iza branika, omogućavajući čist i atraktivan izgled. Kuka je odobrena za opterećenja do 2.000 kg.

ACTIVITY KEY

Activity key, opcija dostupna samo kod XF-a Sportbrake, čini život punim plućima još lakšim. Robusna i potpuno nepromočiva narukvica omogućava vam uživanje u vašim aktivnostima - od padobranstva do plivanja - istovremeno omogućavajući vam u svako vrijeme pristup vašem vozilu. Klasični ključ, koji je deaktiviran zbog sigurnosnih razloga, može ostati u vozilu.

ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM*

ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM*

Sa sustavom električnih vrata prtljažnika aktiviranih pokretom možete pristupiti prtljažniku čak i kad su vam ruke zauzete. Jednostavno postavite vaše stopalo ispod bilo kojeg stražnjeg kuta vozila i vrata prtljažnika se automatski otvaraju ili zatvaraju.

*Opcijska značajka (zahtijeva Keyless Entry i stražnje parking senzore).

PRTLJAŽNIK

Raznovrsna unutrašnjost XF-a Sportbrake dizajnirana je da zadovolji potrebe vašeg životnog stila. Njegov prtljažnik pruža 565 litara prostora s postavljenim stražnjim sjedalima. Preklopite stražnja sjedala i dobit ćete prostor duljine dva metra i širine više od jednog metra u najužem dijelu, pružajući 1.675 litara prtljažnog prostora i dodatne male pretince u podu.

SUSTAV NAPREDNE POMOĆI PRI PARKIRANJU* (ADVANCED PARKING AIDS*)

Ovi sustavi omogućuju jednostavnije parkiranje u uskim prostorima. Senzori mjere veličinu prostora i, ukoliko je moguće, omogućiti će da XF pažljivo samostalno okrene upravljač, kako pri paralelnom tako i pri običnom parkiranju-vozač može kontrolirati samo pedale kočnice ili gasa. Kod paralelnih prostora postoji funkcija koja će ponovno izvesti XF. Sustav za otkrivanje prometa iza vozila, koristeći senzore za kontrolu mrtvog kuta, može otkriti dolazeća vozila koja vozač ne može primijetiti, prilikom čega se aktivira zvučno upozorenje i poruka na zaslonu na dodir.

*Opcijska funkcija.

KONTROLA MRTVOG KUTA I OTKRIVANJE NADOLAZEĆEG VOZILA

Ukoliko vaš automobil u vašem mrtvom kutu primjeti drugo vozilo, koje se također može približavati, sustav za kontrolu mrtvog kuta** će vas obavijestiti putem malog svjetlosnog upozorenja u odgovarajućem retrovizoru. Kao poboljšanje sustava za kontrolu mrtvog kuta, Blind Spot Assist** sustav primjeniti će okretni moment na upravljaču kao bi vas udaljio od vozila u vašem mrtvom kutu, u slučaju da mijenjate traku. Koristeći isti radarski sustav, sustav za otkrivanje nadolazeća vozila** će vas upozoriti, putem zaslona na dodir, o nadolazećim vozilima za vrijeme vožnje unatrag-na primjer prilikom izlaska s parking mjesta s ograničenom vidljivošću.

**Opcijske funkcije