• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

IN-CAR TEHNOLOGIJA

XF-ove intuitivne tehnologije čine putovanje sigurnijim, povezanijim i ugodnijim.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 99 s manualnim mjenjačem
niskih 106 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana, l/100km

od 75.0 (3.8) s manualnim mjenjačem
od 68.9 (4.1) s automatskim mjenjačem

INOVACIJE JAGUAR

Od sveobuhvatne multimedijske tehnologije do precizno izrađenog audio-sustava i inteligentne pomoći za vozača: svaki XF je dom Jaguarovih inovativnih i neprimjetno integriranih InControl tehnologija.

Kreirajte vlastiti automobil

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

Istražite
Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom distributeru Jaguara.

INCONTROL1

Uživajte u suvremenim informatičkim sustavima i ostanite povezani s vašim XF-om i svijetom preko InControl sustava - Jaguarove lepeze naprednih tehnologija. Inteligentna rješenja InControl sustava neprimjetno se povezuju s vašim osobnim uređajima, podatcima i medijima, čime poboljšavaju i obogaćuju posjedovanje i korištenje vašeg vozila.

TOUCH PRO SUSTAV

TOUCH PRO SUSTAV

XF nudi Touch Pro naprednu tehnologiju u kompletu s 10" zaslonom na dodir s brzom reakcijom kao standardnom opremom. Funkcije Touch Pro uključuju glasovnu kontrolu prirodnim glasom, navigacijski sustav s 2D ili 3D mapama i predvidljivom funkcijom navigacije.2.

DUAL VIEW

Opcijski Dual View omogućava suvozaču i vozaču uživanje u različitim medijima na istom 10" zaslonu na dodir. Na primjer, suvozač može gledati film (slušajući zvuk s bežičnim slušalicama) dok vozač prati navigaciju.

IN-CAR WI-FI

IN-CAR WI-FI

Opcijska funkcija Connect Pro nudi Wi-Fi Hotspot koji koristi XF-ovu moćnu vanjsku antenu omogućavajući putnicima bežično povezivanje do 8 uređaja sa XF-ovom Wi-Fi mrežom.1.

HEAD-UP DISPLAY ⁵

Usredotočite se na cestu sa XF-ovim opcijskim Head-Up Display zaslonom koristeći lasersku tehnologiju. Ovaj vrhunski sustav projektira mnoštvo važnih informacija na vjetrobransko staklo. Ostajući čitljiv pri izravnom suncu, njegove jasne i čiste, laserski generirane slike prikazuju brzinu vozila, navigaciju, obavijesti tempomata kao i podatke sustava za prepoznavanje prometnih znakova (Traffic Sign Recognition) ako su dostupni.

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom distributeru Jaguara.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Ovaj 12.3" zaslon visoke rezolucije 4 prikazuje bitne informacije tijekom vožnje uključujući navigaciju s 3D kartama točno gdje ih trebate. Visoka rezolucija pruža vrhunsku čistoću, a profinjen sustav procesora nudi uglađenu i jasnu grafiku.

AUDIO

Jaguar Sound System (180W) sustav daje nevjerojatan zvučni raspon pomoću 8 zvučnika. Za poboljšano iskustvo slušanja uživajte u jednom od opcijskih Meridian sustava: Meridian™ Sound System (380W) s 10 zvučnika i dvokanalnim subwooferom ili Meridian Surround Sound System (825W) sa 17 zvučnika i dvokanalnim subwooferom. Bilo da vi ili vaši suputnici sjedite u XF-u, svi će uživati u bogatom, sveobuhvatnom audio-iskustvu.

ISTRAŽITE MERIDIAN

Jaguarov suvremeni nagrađivani dizajn, napredna dinamika vožnje i vrhunski in-car sustav za zabavu izdvajaju XF od konkurencije. Upotrebite naš konfigurator kako biste stvorili vaš savršen XF.

Kreirajte vlastiti automobil

1 Online funkcionalnost i Wi-Fi povezivost ovise o instalaciji mikro SIM-kartice s odgovarajućim ugovorom o podatcima. Paket Connect Pro sadrži pretplatničke usluge koje se mogu produžiti nakon početnog razdoblja koje savjetuje vaš Jaguar prodavač. Značajke InControl, opcije i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu - provjerite kod svog prodavača dostupnost na tržištu i potpune uvjete. Informacije i slike prikazane u odnosu na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sekvence, podliježu nadogradnji softvera, nadzoru verzije i drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisno o odabranim opcijama. Ne može se jamčiti povezivanje mobilne mreže na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App trebaju biti preuzeti iz Apple/Play trgovine. Vozači trebaju koristiti sve značajke u automobilu samo kad je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku u potpunosti upravljaju vozilom. 
2 Secure Tracker je pretplatnička usluga koja se može produžiti nakon početnog razdoblja koje vam savjetuje Jaguarov prodavač.
3 Ova funkcija zahtijeva Navigation Pro, CD/DVD Player i Meridian™ Sound System/MeridianTM Surround Sound System". 
4 Ova funkcija zahtijeva Navigation Pro. 
5 Ova funkcija zahtijeva Solar Attenuating Windscreen. 

Informacije i slike prikazane na ovoj web stranici u odnosu na tehnologiju InControl, uključujući ekrane ili sekvence, podliježu ažuriranjima softvera, nadzoru verzije i drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisno o odabranim opcijama. Provjerite kod svog lokalnog distributera Jaguar za najnovije informacije o tržištu. 
Vozači trebaju koristiti sve značajke u automobilu samo kada je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku u potpunosti upravljaju vozilom.