Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XE

Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 99 uz ručni mjenjač
niskih 106 uz automatski mjenjač

POTROŠNJA GORIVA Kombinirana l/100km

od 4,2 uz ručni mjenjač
od 4.7 uz automatski mjenjač

NOVOSTVORENA SPORTSKA LIMUZINA

Pouzdanog izgleda i agilne vožnje, XE je prepoznatljiv kao Jaguar. Osjeća se kao Jaguar, vozi poput Jaguara– XE je Jaguar do srži.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

UČINKOVITOST I PERFORMANSE

S učinkovitim zračnim otporom nižim od Cd. 0.26, XE para zrak kako bi poboljšao učinkovitost i čistoću. Od trenutačnog iskorištavanja podatnog V6 motora, spremnog za brzine do 250 km/h, do štedljivosti CO₂ emisija od 99 g/km, u ponudi je širok raspon motora koji odgovaraju svakom stilu vožnje.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJU VOZILA
Play

DINAMIČNE PROPORCIJE

XE trenutačno pada u oko - izvanredan je u odnosu na konkurenciju, odličnih proporcija i čistih linija koje čine temelje Jaguarovog dizajna.

ISTRAŽITE VANJŠTINU

INCONTROL SUSTAV

InControl je naš sustav naprednih tehnologija koji povezuje Vas i Vaš XE sa širim svijetom. Izaberite između dvaju InControl sustava za informacije i zabavu: InControl Touch dostupan u svakom XE-u, ili poboljšan, nov i moćan in-car sustav za informacije i zabavu, InControl Touch Pro*.

*Tijekom implementacije InControl sustava, opisane specifične funkcije mogu postati opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas konzultirajte Jaguar web stranice u vašoj zemlji ili lokalnog predstavnika Jaguar-a za raspoloživost i kompletne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s ugovorom o prijenosu podataka što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnih uvjeta objašnjenih sa strane vašeg prodavača. Mobilna povezanost ne može biti garantirana na svim lokacijama.

OTKRIJTE UNUTARNJU TEHNOLOGIJU

XE: PAMETNIJI IZBOR

Nudeći inovativne i inteligentne tehnologije kako bi se troškovi nastavili smanjivati, kao i procjene konkurentnih osiguravajućih kuća, XE doista je pametniji izbor.

Kreirajte Vaš Vlastiti

EURO NCAP OCIJENJEN KAO NAJBOLJI U KLASI

Ne samo što je XE nagrađen najvišom ocjenom od 5 zvjezdica za sigurnost, nego je i službeno najsigurniji automobil u velikoj kategoriji obiteljskih automobila, trijumfalno nastupivši na prestižnoj nominaciji Best in Class Cars of 2015 organizacije Euro NCAP. Kako bi postigao najbolju razinu zaštite u klasi, i dobio maksimalnih 5 zvjezdica na Euro NCAP testovima, XE nudi izvrsnu zaštitu od udara, postižući visoke ocjene u svim kategorijama, uključujući sigurnost Putnika i Pješaka. XE je dostupan s paletom sustava za aktivnu zaštitu, uključujući sustav za autonomno hitno kočenje (Autonomous Emergency Braking) da bi još više naglasio svjetsku razinu sigurnosti.

Doznajte više
POSLOVNI XE

POSLOVNI XE

XE je od samih temelja dizajniran prema potrebama poduzeća. Nudi konkurentne ukupne troškove vlasništva (TCO), CO₂ emisije od 99 g/km, potrošnju goriva od 3.8 l/100 km i do 34 000 km ili 2 godine između servisiranja.

Izaberite jedan od pet modela

Pronađite vlastitu ravnotežu učinkovitosti, performansa i luksuza uz pomoć palete modela XE.

ODABERITE VAŠ MODEL

XE PURE

Esencija XE-a - performanse koncentrirane na vozača, s legendarnom Jaguarovom profinjenošću.

XE PRESTIGE

Za još luksuzniji XE unutrašnjost je pomno izrađena od najfinijih materijala.

XE PORTFOLIO

Vrhunac XE-ovog luksuza, elegantan i profinjen do najsitnijih detalja.

XE R-SPORT

Pouzdan sportski stil obilježen vanjskim sportskim linijama i osmosmjernim prilagodljivim sportskim sjedalima.

XE S

Čiste sportske performanse s nevjerojatnim 3.0-litarskim V6 380KS Supercharged motorom.