Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

UNUTRAŠNJOST

Fokusiran, precizan i lijepo izrađen. XE je mjesto inspiracije za vozača i putnike.

U VOZAČKOM SJEDALU

Povežite s vašim XE-om trenutak kada kliznete u oblikovana sjedala- u Jaguar-u su sjedala nisko postavljena. Do vas je podignuta centralna konzola koja daje osjećaj sportskog kokpita, dok gornji dio centralne konzole elegantno klizi oko vas. Svaka kontrola vam je na dohvat ruke.

Kreirajte Vaš Vlastiti

LUKSUZNA CENTRALNA KONZOLA

XE-ov jedinstveni gornji dio centralne konzole graciozno klizi oko vas, dajući osjećaj prostranosti.

XE DOLAZI NA ŽIVOT

XE DOLAZI NA ŽIVOT

Pulsirajući u ritmu srca, Start dugme XE-a stvara emocionalnu vezu između vas i vašeg auta. Njegov ritam od 72 otkucaja u minuti je isti kao kad jaguar odmara. Pritisnite Start dugme i XE se budi, strelice pokazivača se pokreću, motor reži. Kod automobila s automatskim mjenjačem, JaguarDrive Control se podiže da pozdravi vašu ruku.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

XE-ova unutrašnjost vam je na raspolaganju za kreiranje vašeg jedinstvenog izgleda i osjećaja. Isporučujemo premium kvalitetu, moderne materijale i detaljnu izradu-vi nam recite kako želite da izgleda vaš idealni interijer. Uglađeni moderni detalji skupa sa tkaninama visoke kvalitete i kože stoje na raspolaganju da bi dopunili paletu boja.

DETALJI DIZAJNA

DETALJI DIZAJNA

Kroz cijeli XE, prirodne forme unutrašnje uređenosti predaju se širokom izboru modernih ili tradicionalnih materijala i završnih obrada. Satin Chrome otvori ventilacije na XE krajevima kontrolne ploče, ugnjezduju se u okvire vrata. Osvjetljeni straga XE-ovim ambijetalnim osvetljenjem kao opcijom, naglašavaju širinu unutrašnjosti i našu pažnju za detalje.

UDOBNOST PUTNIKA

UDOBNOST PUTNIKA

S uljinom od 4,672mm i širinom od 1,850mm (bez retrovizora), u XE-u straga mogu udobno sjesti troje odraslih putnika. Sa volumenom prtljažnika od 455 litara, na raspolaganju je puno prostora za prtljagu.