• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

UNUTRAŠNJOST

Fokusiran, precizan i lijepo izrađen. XE je inspirativno mjesto za vozača i putnika.

Vozila prikazana u filmskom materijalu na ovoj web stranici ne moraju biti točan primjer posljednih modela i poboljšanja. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar zastupniku za najnovije specifikacije.

U VOZAČKOM SJEDALU

Povežite trenutak kada skliznete u formirana sjedala XE-a koja vas obuhvaćaju - u Jaguaru sjedite nisko. Do vas podignuta središnja konzola naglašava osjećaj kokpita, dok se ulegnuta instrument-ploča elegantno udaljava. Svaka kontrola vam je nadohvat ruku.

Kreirajte vlastiti automobil

RAZLIKA JE U DETALJIMA

RAZLIKA JE U DETALJIMA

XE 300 SPORT ne prati trendove, postavlja ih. Žuti dvostruki kontrastni obrub pruža naglašeni vizualni dojam u unutrašnjosti, dajući jedinstveni, sportski izgled.

LUKSUZNA INSTRUMENT-PLOČA

Jedinstvena ulegnuta instrument-ploča XE-a elegantno se udaljava od vas, pružajući osjećaj prostornosti.

XE SE BUDI

XE SE BUDI

Pulsirajući u ritmu srca, dugme za start XE-a stvara emocionalnu vezu izneđu vas i vašeg auta. Njegov ritam od 72 treptaja u minuti je isti kao i mačke jaguara prilikom odmaranja. Pritisnite Start dugme i XE se budi, kazaljke sata se pomjeraju*, motor reži. Kod auta s automatskim mjenjačem, JaguarDrive Control se podiže da bi pozdravio vašu ruku.

*Pomjeranje kazaljki nije dostupno kada je specificiran opcijski zaslon Interactive Driver Display.

NAJFINIJI DETALJI

Naša koža je nabavljena od najboljih dobavljača iz Velike Britanije i Italije za prirodni osjećaj mekane rukavice. Dvostruko šivanje kože ne samo da poboljšava trajnost, nego je također ponuđeno u kontrastnim bojama koje definiraju luksuznu unutrašnjost XE-a.

Kreirajte vlastiti automobil
PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

Unutrašnjost XE-a je vaša kako biste kreirali vaš vlastiti jedinstveni izlged i osjećaj. Omogućavamo vam premium kvalitetu, moderne materijale i preciznu izradu - vi nam recite kakva želite da bude vaša idealna unutrašnjost. Uglađene moderne obloge zajedno s tkaninom visoke kvalitete i koža dostupne su kako bi nadopunile paletu boja.

300 SPORTSKA SJEDALA

Zahvaljujući oblikovanim sjedalima s utisnutim 300 SPORT i upadljivim Yellow kontrastnim šivanjem, unutrašnjost XE-a 300 SPORT daje potpuno luksuzan dojam i osjećaj.

ISTRAŽITE XE 300 SPORT
DETALJI DIZAJNA

DETALJI DIZAJNA

Širom XE-a, prirodne forme unutrašnje arhitekture predaju se širokom izboru modernih ili tradicionalnih materijala i obrada. Satin Chrome otvori za ventilaciju naglašavaju krajeve instrument ploče XE-a , gnijezdeći se u okvirima vrata. Osvjetljeni iz pozadine s Ambient Interior Lighting opcijom XE-a, naglašavaju širinu unutrašnjosti i važnost naše pažnje o detaljima.

UDOBNOST PUTNIKA

UDOBNOST PUTNIKA

S duljinom od 4,672 mm i širinom od 1,850 mm (bez retrovizora), XE može primiti troje odraslih putnika straga. S kapacitetom prtljažnika od 455 litara, na raspolaganju je puno prtljažnog prostora.

STANDARDNE ZNAČAJKE

UNUTRAŠNJI PRETINCI

UNUTRAŠNJI PRETINCI

Ergonomski raspored omogućava praktične pretince širom unutrašnjosti XE-a. U gornjoj konzoli na raspolaganju je pretinac za sunčane naočale, u središnjoj konzoli odlagalište za pametni telefon prema njegovim dimenzijama, prostorni pretinac s naslonom za ruke i dodatni pretinci u svakim vratima.

PRETINCI VRATA

PRETINCI VRATA

Izdašno dimenzionirani pretinci u prednjim i stražnjim vratima pomažu vam da vaš XE održavate urednim i pružaju korisno odlagalište.

2x 12V UTIČNICE ZA NAPAJANJE

2x 12V UTIČNICE ZA NAPAJANJE

XE uključuje 2x12V utičnice kao standard - idealne kada trebate puniti nekoliko uređaja.

XE modeli posjeduju kombinaciju performansi, naprednih tehnologija i osebujnog dizajna, sve to podržano laganom aluminijskom arhitekturom. Kreirajte vaš savršeni XE s našim konfiguratorom.

Kreirajte vlastiti automobil