• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Pokreni

VANJŠTINA

Jedan pogled na XE i znate da to može biti samo Jaguar.
CO2 EMISIJE g/km

Od niskih 99 Manual
Od niskih 106 Automatic

POTROŠNJA GORIVA kombinirana mpg (l/100km)

Od 75.0 (3.8) Manual
Od 68.9 (4.1) Automatic

Vozila prikazana u filmskom materijalu na ovoj web stranici ne moraju biti točan primjer posljednih modela i poboljšanja. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar zastupniku za najnovije specifikacije.

DINAMIČAN DIZAJN

Forma XE-a bila je detaljno optimizirana za aerodinamičnu učinkovitost i stabilnost. Prolaskom kroz zrak smanjuje potrošnju goriva i emisiju plinova. Svaki element iskorištava maksimalni vanjski aerodinamični potencijal zadržavajući prekrasne proporcije XE-a.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

NAPREDNA AERODINAMIKA

NAPREDNA AERODINAMIKA

Aerodinamične performanse su ključna značajka dizajna karoserije XE-a i omogućavaju impresivni otpor zraka od niskih Cd 0.26. Čak i zaštita karoserije s donje strane vozila i difuzor dizajnirani su da učine XE što učinkovitijim, ekonomičnijim i rafiniranijim.

NAPRIJED

Izbočeni poklopac motora savija se unatrag od naglašenih 'J' prednjih svjetala* - kanalizirajući zrak preko i oko karoserije smanjujući otpor zraka. XE čuči, spreman za skok.
*Opcijska značajka (standard kod modela Portfolio, Landmark Edition, 300 SPORT i S)

ODABERITE VAŠ MODEL

SA STRANE

Aerodinamički poliran da bi neprimjetno usmjerio zrak prema stražnjem kraju, podignuta bočna linija XE-a daje osjećaj dinamičnosti, čak i dok stoji. Kromirani bočni otvori ventilacije, označeni s imenom Jaguar, namjerno podsjećaju na F-TYPE - tu je čak i prepoznatljivi Jaguar luk oko bočnih prozora.

ODABERITE VAŠ MODEL

STRAGA

Jedan pogled preko prepoznatljivih bokova i znate da to može biti samo Jaguar - namjerno podrezani stražnji kraj XE-a ima mali prepust, naglašavajući performanse auta i protok zraka.

ODABERITE VAŠ MODEL
ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM

ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM

Električna vrata prtljažnika aktivirana pokretom* omogućavaju vozaču aktiviranje vrata s nogostupa, bez potrebe za fizičkim dodirom vozila ili ključa. Jednostavno lagano zamahnite vašom nogom ispod jednog od stražnjih kutova auta i vrata prtljažnika će se otvoriti ili zatvoriti.

*Zahtijeva Keyless ulazak i stražnje parking senzore

JAGUAR XE ZNAČAJKE DIZAJNA

XE 300 SPORT

Opremljen brojnim vanjskim detaljima, uključujući rešetku s 300 SPORT oznakom i jedinstvenim bočnim otvorima za ventilaciju u Dark Satin Grey boji.

ISTRAŽITE XE 300 SPORT
KROMIRANI BOČNI OTVORI ZA VENTILACIJU

KROMIRANI BOČNI OTVORI ZA VENTILACIJU

Kromirani okvir, utisnuti natpis Jaguar, bočni otvori ventilacije s rešetkom naglašavaju sportski karakter XE-a.

KROMIRANI BOČNI LUK

KROMIRANI BOČNI LUK

Pružajući vizualno jedinstvo s putničkim prostorom, staklo bočnog prozora uokvireno je kontinuiranom kromiranom značajkom.

STRAŽNJA BEDRA

STRAŽNJA BEDRA

Jedan pogled na jaka stražnja bedra XE-a i savršeno proporcionalan prepust - i znate da to može biti samo Jaguar. Samo Jaguar, koji je dulje od jednog desetljeća u vrhu aluminijske konstrukcije automobila, posjeduje tehnologiju i znanje kreirati ove oštre nabore.

PREPOZNATLJIVA STRAŽNJA SVJETLA

PREPOZNATLJIVA STRAŽNJA SVJETLA

Koristeći dizajnerska rješenja F-TYPE-a, prepoznatljiva stražnja svjetla XE-a posjeduje osebujni zaobljeni dio koji je prerezan horizontalnom linijom.

XE modeli posjeduju kombinaciju performansi, naprednih tehnologija i osebujnog dizajna, sve to podržano laganom aluminijskom arhitekturom. Kreirajte vaš savršeni XE s našim konfiguratorom.

Kreirajte vlastiti automobil