OPCIJE I DODATNA OPREMA

F‑TYPE. Skrojen prema vama.

ZADOVOLJSTVO JE U DETALJIMA

Usudite se pokazati tamniju stranu vašeg F-TYPEa pomoću našeg Black Exterior Packa. Obrubi prednje maske, prednji spliter, bočni otvori ventilacije i stražnja zavjesa, sve je u osebujnoj Gloss Black obradi. Dodatni vanjski stilski elementi, kao što su crni Jaguar znak i natpis, dodatno fino podešavaju izgled ovog zamjetnog sportskog automobila.

VAŠ IZBOR KOTAČA

UČINITE GA VAŠIM

Osim što naglašavaju dinamični izgled vašeg F-TYPEa, lijepi set kotača može mu dati ekstra osobni dašak. Imamo paletu elegantnih, lijepo konstruiranih kotača od lake legure od 18" do 20", dostupnih u nekoliko stilova i obrada.

KOTAČI

VRHUNSKI KANDIDATI

Klasičan izbor za F‑TYPE Coupé.

INSPIRIRANA UNUTRAŠNJOST

COLD

COLD

Dodaje toplinu zimi, opcijski Climate Pack uključuje grijano vjetrobransko staklo, grijani upravljač i dvo-zonski klima uređaj.
BLACK

BLACK

Izrazite dobrodošlicu tamnoj sofisticiranosti. Unutrašnji Black Pack posjeduje Black otvore za ventilaciju, instrument ploču, prekidač vrata i okvir ručice za otvaranje vrata, Black krakove upravljača i okvire prekidača i Black obradu ručki za prihvat na središnjoj konzoli.
LUXURY

LUXURY

Osvjetlite vašu unutrašnjost s unutrašnjim Luxury Packom. Značajke uključuju Premium Cabin Lighting, osvjetljene obloge pragova i Extended Leather Upgrade opremu.
PREMIUM

PREMIUM

Dodatno na značajke unutrašnjeg Luxury Packa, Plus Pack nudi Full Extended Leather Upgrade za zadovoljstvo diljem unutrašnjosti.

OPCIJE I DODATNA OPREMA

POKLOPCI RETROVIZORA – SILVER WEAVE CARBON FIBRE

POKLOPCI RETROVIZORA – SILVER WEAVE CARBON FIBRE

Silver Weave Carbon Fibre poklopci retrovizora visoke kvalitete omogućavaju izgled inspiriran performansama.
LUKSUZNI TEPIH PRTLJAŽNIKA

LUKSUZNI TEPIH PRTLJAŽNIKA

Luksuzni mekani tepih za prtljažnik u Jet Black boji s Jaguar logom. Duga premium 2,050g/m2 dlaka s Nubuck obrubom.
USMJERIVAČ VJETRA

USMJERIVAČ VJETRA

Jednostavan za ugradnju i izgradnju, usmjerivač vjetra smanjuje vrtloženje zraka i turbulenciju u putničkom prostoru, čak i pri velikim brzinama. Isporučen je s torbicom za spremanje s Jaguar oznakom.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati prema specifikaciji vozila (model i pogonski sklop), ili zahtijevaju ugradnju drugih značajki da bi se ugradile. Molimo kontaktirajte vašeg lokalnog trgovca za više detalja ili konfigurirajte vaše vozilo online.

Vozači moraju osigurati potpunu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku