JAGUAR E-PACE

OPCIJE I DODATNA OPREMA

OPCIJE PAKETA

Birajte između četiri različita Paketa da bi se E-PACE savršeno uklopio u vaš životni stil.

PAKET BLACK

Upečatljivi Paket Black naglašava E-PACE-ovu izražajnost, s Narvik crnim vanjskim akcentima koji poboljšavaju sve, od bočnih ventilacijskih otvora, okvira prednje maske i vrhova rešetke, do prepoznatljivog Jaguarova simbola i oznake E-PACE.
PAKET TECHNOLOGY

PAKET TECHNOLOGY

S unutrašnjim retrovizorom ClearSight, bežičnim punjenjem uređaja, Prikazom na vjetrobranskom staklu i Interaktivnim vozačevim zaslonom, Paket Technology čini putovanja povezanijima i intuitivnijima nego ikada prije.
PAKET CONVENIENCE

PAKET CONVENIENCE

Za one koji vole pustolovine, Paket Convenience uključuje praktične dodatne utičnice za napajanje i električna vrata prtljažnika aktivirana pokretom. Uz to, Ulazak bez ključa i Activity Key​ čine pristup vašem vozilu bržim i lakšim.

OPCIJE VANJŠTINE

Stvorite savršeni Jaguar E-PACE koji će odgovarati vašem životnom stilu. Na najveću moguću mjeru povećajte stil, udobnost i praktičnost prema svojem ukusu.

NAPLATCI

Uživajte u slobodi individualizacije sa svojim E-PACE-om. S veličinama naplataka u rasponu od 17 do 21” ovisno o modelu koji odaberete, te elegantnim završnim obradama koje uključuju Sjajno crnu, Diamond Turned i Satenski sivu, postoji opcija naplataka za svaki ukus.

SIGURNOST I POMOĆ

Sigurnost je uvijek prioritet u vašem E-PACE-u.

PAKET DRIVER ASSIST (POMOĆ VOZAČU)

Samo jedan od E-PACE-ovih opcijskih paketa, Paket pomoći vozaču, nudi brojne funkcije za pomoć u vožnji – uključujući Sustav pomoći za mrtvi kut, Monitor prometa iza vozila, Prilagodljivi tempomat i Monitor stražnjeg sudara. Sve su osmišljene da bi putovanja bila jednostavnija, sigurnija i ugodnija.
SAZNAJTE VIŠE

INDIVIDUALIZACIJA

Uživajte u slobodi individualizacije s E-PACE-om.

KAMERA ZA VJETROBRANSKO STAKLO

Kamera za vjetrobransko staklo Jaguar Dash Cam snima snimke događaja i incidenata u vožnji, a dizajnirana je da se neprimjetno uklopi u kabinu i električni sustav vašeg vozila.

KOLEKCIJA JAGUAR

Naš ekskluzivni asortiman luksuzne odjeće, dodatne opreme i darova nadahnut je našim automobilima i njihovim dizajnom.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Izgled, okretnost i dinamična vožnja.
ISTRAŽITE ISTAKNUTE ZNAČAJKE
MODELI JAGUAR E‑PACE

MODELI JAGUAR E‑PACE

Ovdje možete pronaći cijeli asortiman modela, s dostupnim širokim izborom vrhunskih dizajna, funkcijama performansi i tehnologijama.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite više detalja. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA

GALERIJA

Naša vozila oduvijek su se odlikovala pomnom pažnjom za detalje. E‑PACE je sinonim za profinjenost, praktičnost i sigurnu vožnju.
POGLEDAJTE GALERIJU